Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Καλοριζικο και καλοτουφεκο Γιαννη!!!
Ευχομαι......γερός και δυνατός........και να το ''στύψεις'' .......![]()
Χθες το εβλεπα Μιχαλη καλοριζικο και καλοτουφεκο.Και βιντεάκι παρουσίασης του όπλου μου από το κατάστημα που το αγόρασα
Να είσαι καλά φιλεΧθες το εβλεπα Μιχαλη καλοριζικο και καλοτουφεκο.
Το όπλο αυτό είναι απίστευτο!!!Και βιντεάκι παρουσίασης του όπλου μου από το κατάστημα που το αγόρασα
Σε ευχαριστώ να είσαι καλά, γύρω στις 5 χιλιάδες έχει κόστοςΤο όπλο αυτό είναι απίστευτο!!!
Να το χαρείς φίλε!
Πόσο κόστιζει πες μας!
Να είσαι καλά φίλε σε ευχαριστώ παρά πολύΚαλοζικο και καλοτουφεκο Μιχαλη!!!! Παντα με υγεια....και ευχομαι να σου δωσει πολλες χαρές και
επιτυχιες......!!!!!
Καταρχήν ,καλορίζικο κ γραπτά εκτός από τα like που σου έκανα για το εργαλείο!Το δεύτερο browning 525. Αυτή τη φορά σε cal 20.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ναι θα το μετρήσω και θα βάλω φώτο. Αλλά κάνε υπομονή λίγες μέρες γιατί δουλεύω 12ωρα αυτό τον καιρό και γυρίζω σπίτι πτώμα.Καταρχήν ,καλορίζικο κ γραπτά εκτός από τα like που σου έκανα για το εργαλείο!
Υπάρχει περίπτωση να μετρήσεις με ένα παχύμετρο τα προφιλ του 12αριού έναντι του 20αριού (ύψος)?
Σε ευχαριστώ πολύ.Καλορίζικο! Να το χαρείς!
Το έχουν δύο γνωστοί φιλε μου σε 76 ποντουςΡε μάγκες Browning gold fusion έχετε δει να έχει κανένας η ένα όπλο πούλησε στην Ελλάδα και το πήρα εγώ
Το λέω γιατί εμένα μου έχει βγει σκυλί από το 2002 που το έχω απροβλημάτιστο αλλά γενικά δεν έχω δει άλλον
Είναι ευχαριστημένοι;Το έχουν δύο γνωστοί φιλε μου σε 76 ποντους
Μόνο ευχαριστημενοι δεν τις αλλάζουν για κανένα όπλο φίλε μου ο ένας κυνηγάμε και μαζί περδικα κυνηγάει τα πάντα με αυτήν δεν έχει άλλο όπλο και δεν θέλει και άλλο λέειΕίναι ευχαριστημένοι;