Και εμένα με χαλάει λίγο.Θεωρω πιο φινετσάτο το προηγούμενο.Εμένα με χάλασε το κούμπωμα με την βίδα. Όταν λέμε maxus το μυαλό μου πάει κατευθείαν στην πάπια χωρίς βίδα
Και εμένα με χαλάει λίγο.Θεωρω πιο φινετσάτο το προηγούμενο.Εμένα με χάλασε το κούμπωμα με την βίδα. Όταν λέμε maxus το μυαλό μου πάει κατευθείαν στην πάπια χωρίς βίδα
Και εμένα με χαλάει λίγο.Θεωρω πιο φινετσάτο το προηγούμενο.
Η πιοτητα να μην επεσε και ολα καλα γτ ειδα την 10ga που βγαζει κατι γυαλισματα να θελουν η θαλαμες και τετιαΑυτό ακριβώς
Και εγώ για την τεχνολογία είμαι υπέρ, αλλά οι κλασσικές αξίες αντέχουν. Β425, keep walking.Παιδια ειχα και κυνηγησα πολυ εντονα 15 χρονια την Αuto 5 και 7 χρονια το 425.Δηλωνω υπερ ευχαριστημενος βραχοι και στην λειτουργια τους και στην ποιοτητα αλλα στην προκειμενη δοθεισης της ευκαιριας βλεπω οτι το μαρκεντιγκ των εταιριων εχει βρει ενα χωρο ωστε να μας αναζοπυρωση το αγοραστικο ενδιαφερον με τη παραγωγη οπλων οπως καλη ωρα παρουσιαζουμαι την Maxus αυτη την στιγμη.Οπλα πανομοιωτικα σχεδον ,σερακοτ βαφες ,ειδικα τσοκ μεγαλων αποστασεων ,παραλλαγες μελετημενες για καλυψη κτλ. Αυτο καλο για τα επιπλεον ζητουμενα που ψαχνουμε αλλα κακο για την τσεπη μας για τις εποχες που βιωνουμε.Οποιος ομως δυναται και εγω μαζι του.
Συμφωνω απολυτα Παναγιωτη. Ολα ωραια ειναι και η τεχνολογια καλη, αλλα ειναι μια ερωτηση που πρεπει να κανουμε παντα στον εαυτο μας για να μην πεφτουμε θυματα του Marketing. " Το χρειαζομαι πραγματικα αυτο?" Γιατι ολα αυτα ειναι για να εξυπηρετουν το ΚΥΝΗΓΙ. Οποτε, ειδικα στα νεα παιδια θελω να πω να μην στεναχωριουνται αν δεν εχουν τα χρηματα για να αποκτησουν μια σουπερ ντουπερ καραμπινα και να μην πεφτουν θυματα και χαλανε χρηματα που δεν περισσευουν. Παιδια και με μια benelli ,που λεει ο λογος, γινεται η δουλεια, δεν χρειαζεστε Browning(χιουμορ κανω μην πεσετε να με φατε οι benellακιδες)Παιδια ειχα και κυνηγησα πολυ εντονα 15 χρονια την Αuto 5 και 7 χρονια το 425.Δηλωνω υπερ ευχαριστημενος βραχοι και στην λειτουργια τους και στην ποιοτητα αλλα στην προκειμενη δοθεισης της ευκαιριας βλεπω οτι το μαρκεντιγκ των εταιριων εχει βρει ενα χωρο ωστε να μας αναζοπυρωση το αγοραστικο ενδιαφερον με τη παραγωγη οπλων οπως καλη ωρα παρουσιαζουμαι την Maxus αυτη την στιγμη.Οπλα πανομοιωτικα σχεδον ,σερακοτ βαφες ,ειδικα τσοκ μεγαλων αποστασεων ,παραλλαγες μελετημενες για καλυψη κτλ. Αυτο καλο για τα επιπλεον ζητουμενα που ψαχνουμε αλλα κακο για την τσεπη μας για τις εποχες που βιωνουμε.Οποιος ομως δυναται και εγω μαζι του.
Ναι οντος φιλε απλα θελω μια gold hunter made in belgium απλαΔεν είμαι δογματικός με τις μαρκες απλά ορισμένοι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι πρέπει να έχουν και ένα οπλο Browning
Έχει ο κολλητός μου.Ναι οντος φιλε απλα θελω μια gold hunter made in belgium απλα
Την supersport για gold hunter? Ιεροσυλλια!!!Έχει ο κολλητός μου.
Δώσε μου την benelli σου ανταλλαγή ....
Βέλγικη gold hunter ...Την supersport για gold hunter? Ιεροσυλλια!!!
Βρε ριχτου στο αυτι να δεις αν ρωτησει μαρκα!αχαχαχαχαΒέλγικη gold hunter ...
Είναι αυτή που δεν μπορούσε να σταματήσει γουρούνι με nobel sport αχαχαχαχα
Πού τον βρήκανε τον Γάλλο?
Μαλλον ΒέλγοςΠού τον βρήκανε τον Γάλλο?