Ε δεν του ζήτησα ταυτότητα του ανθρώπου το βιντεάκι είδα .Hercule Poirot!
Link plz?Παίδες στο αμερικανικό site η browning έβγαλε την maxus II με ξύλινα μέρη. Κρίμα η πάλια είχε πιο ευφάνταστες εκδόσεις με ξύλινα μερη.
Που πας χωρίς αγάπη;Η SX4 έχει μοναξιές βλέπεις...
Σκέψεις;
MAXUS...μετα το χαοςΕίμαι στην διαδικασία απόκτησης μίας μεταχειρισμένες Fusion Evolve σε πολύ καλή κατάσταση. Η SX4 έχει μοναξιές βλέπεις...
Σκέψεις;
Ηλια...δεν θελω να σε σεναχωρησω...
MAXUS...μετα το χαος
Εγω παλι λεω αν εξερεσουμε εμφανιση και speed loading sx4 και maxus ειναι ολοιδιες
MAXUS...μετα το χαος
Συμφωνω αλλα μονο μια απο τις 2 μοιαζει με αεροβολο...Εγω παλι λεω αν εξερεσουμε εμφανιση και speed loading sx4 και maxus ειναι ολοιδιες
Νομιζω ηταν θεμα ελλειψης συγκεντρωσης...χασανε την βιδα της παπιας και στη σκωτουρα το τελικο τους βγηκε...Οι κονοι μεγαλώσανε στην σξ4 η μαζεψανε στην μαξους2
Στο βιντεο ειναι η πρωτη maxus, δεν ειναι η maxus II.
Κεραμηκη σε γυαλιστερο η ματ απο 80€ και πανω αν θες παραδοσιακα πραγματα πας για αργη βαφη απο 200€Καλησπερα. Σε μια browning gold που εχω τι βαφη κανης προτεινετε για καλυτερο αισθητικο αποτελεσμα και αντοχη στις οξειδωσεις;
Αντοχή στις οξειδώσειςΚαλησπερα. Σε μια browning gold που εχω τι βαφη κανης προτεινετε για καλυτερο αισθητικο αποτελεσμα και αντοχη στις οξειδωσεις;
Ευχαριστω φιλε μου. Κεραμικη σε γυαλιστερο σκεφτομουν.Κεραμηκη σε γυαλιστερο η ματ απο 80€ και πανω αν θες παραδοσιακα πραγματα πας για αργη βαφη απο 200€
Ηρθε στα χερια μου απο κληρονομια. Ο θειος δεν την φροντιζε.εχει εμφανισει καποια στιγματα. Και παλι καλα να λεω.Αντοχή στις οξειδώσειςη βαφή της είναι ότι καλύτερο υπάρχει.επεσες στην περίπτωση
σου έβγαλε πρόβλημα
![]()
Φίλε είναι ένα από τα πρώτα μου όπλα, είναι εξαιρετική, κάντης κεραμική βαφή και θα έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα, ένα λεπτό σημείο που πρέπει να ελέγξεις είναι ο αναστολέας κλείστρου γιατί είναι από μαλακο μέταλλο το εσωτερικό του και έχει χρειαστεί αντικατάσταση σε κάποιες gold. Ελπίζω να είναι με την 76εκ. κάννη, καλορίζικη.Ηρθε στα χερια μου απο κληρονομια. Ο θειος δεν την φροντιζε.εχει εμφανισει καποια στιγματα. Και παλι καλα να λεω.