Tolis SBE1
Banned
Οχι και γρια πιο καινουργια και απο του κουτιου φαινετεView attachment 22196Αυτό πως το βλέπετε από αυτο5 γρια
Οχι και γρια πιο καινουργια και απο του κουτιου φαινετεView attachment 22196Αυτό πως το βλέπετε από αυτο5 γρια
Εμενα μ'αρεσει που εχει...Στην Αμερικη εχει δοθει ηδη σε καποιες ομαδες παπιοκυνηγων και τις κυνηγουν στα βιντεακια τους Μαριε... Προσωπικα, εμφανισιακα δεν μου αρεσει καθολου... Στα υπολοιπα θα δειξει ο χρονος... Στα θετικα για μενα η ελαφρως υπερυψωμενη ριγα...
Πες τα χρυσοστομε...τερμα οι αεροβολιες...(με το συμπαθειο στους <καφετομενους> του δωματιου...)Η Μάξους έγινε όπως ακριβώς την ήθελα , υπερυψωμένη ρίγα κ βίδα στην κάνη
Αν κ ο γιος μου 12 χρόνων γουστάρει την Μάξους Μπλάκ ΓκολντΠες τα χρυσοστομε...τερμα οι αεροβολιες...(με το συμπαθειο στους <καφετομενους> του δωματιου...)
Θα νομιζει οτι ειναι στολισμενο αεροβολο...Αν κ ο γιος μου 12 χρόνων γουστάρει την Μάξους Μπλάκ Γκολντ
Δανιστηκε απ την sx4 απ οτι βλεπω ειναι εξωτερικα τουλαχιστον ολοιδιεςΣτην Αμερικη εχει δοθει ηδη σε καποιες ομαδες παπιοκυνηγων και τις κυνηγουν στα βιντεακια τους Μαριε... Προσωπικα, εμφανισιακα δεν μου αρεσει καθολου... Στα υπολοιπα θα δειξει ο χρονος... Στα θετικα για μενα η ελαφρως υπερυψωμενη ριγα...
Winchester, browning gold, maxus μετά από τρίο. ...γεννήθηκε η max 2Δανιστηκε απ την sx4 απ οτι βλεπω ειναι εξωτερικα τουλαχιστον ολοιδιες
Προσοπικα μου αρεσει πολυWinchester, browning gold, maxus μετά από τρίο. ...γεννήθηκε η max 2
Ακριβως...εγω την ηθελα απο την ωρα που την ειδα αλλα ενας μαμακας φιλος μου εκει που την κοιταζαμε στις φωτο τηνΔανιστηκε απ την sx4 απ οτι βλεπω ειναι εξωτερικα τουλαχιστον ολοιδιες
Εχω την Fusion evolve...Gold ειναι αυτη?Winchester, browning gold, maxus μετά από τρίο. ...γεννήθηκε η max 2
Τι διαφορα εχουν οι 2 καννες?Αν εχεις μια Fusion Evolve βαζεις μια καννη απο maxu κ εχεις ανανεωση βλητηκη
Ξερει κανενας?Εχω την Fusion evolve...Gold ειναι αυτη?
Δεν μπορω να βρω πληροφοριες και μολις που την αγορασα (θα παει Οκτωβρης να την δω απο κοντα)
Κι όμως φίλε σχεδιαστικά αν το παρατηρήσεις ή σχ1 έκανε την αρχή. Αναφέρομαι καθαρά στον σχεδιασμοΞερει κανενας?
Παντως αν δεν κανω λαθος ολες ξεκινησαν απο την Gold.
SX2/3/4/Maxus I & II ειναι καρποι της Gold.
Η SX1 βγηκε πριν την Gold?Κι όμως φίλε σχεδιαστικά αν το παρατηρήσεις ή σχ1 έκανε την αρχή. Αναφέρομαι καθαρά στον σχεδιασμο