Πολύ περίεργο κοντάκι. Εγώ πάντως που την ειχα επομησει παλαιότερα σαν αίσθηση δεν μου άρεσε καθόλου.
Πολύ περίεργο κοντάκι. Εγώ πάντως που την ειχα επομησει παλαιότερα σαν αίσθηση δεν μου άρεσε καθόλου.
Δεν προκειται να με προβληματισει αυτοΠολύ περίεργο κοντάκι. Εγώ πάντως που την ειχα επομησει παλαιότερα σαν αίσθηση δεν μου άρεσε καθόλου.
Φιλε μακάρι να κάτσει τι να σου πωΔεν προκειται να με προβληματισει αυτο
Θα κατσει μια χαρα.Φιλε μακάρι να κάτσει τι να σου πω
Με πόσους πόντους κάννη?Θα κατσει μια χαρα.
Ολα μου τα οπλα τους χαμηλωσα κοντακι.
Αυτη φαινεται ετοιμη...
Από την φωτο καταλαβαίνεις Μαριε το υψος του κοντακιου σε μεγάλη κ μικρή κλίση ;; κ από περιέργεια τι το περιεργο έχει το κοντακι ;;;Θα κατσει μια χαρα.
Ολα μου τα οπλα τους χαμηλωσα κοντακι.
Αυτη φαινεται ετοιμη...
61εκ καννη εχει.Με πόσους πόντους κάννη?
Το κοντακι δειχνει να εχει χαμηλοτερη κλιση σε σχεση με πχ. SX4 και ΜαξουςΑπό την φωτο καταλαβαίνεις Μαριε το υψος του κοντακιου σε μεγάλη κ μικρή κλίση ;; κ από περιέργεια τι το περιεργο έχει το κοντακι ;;;
Τι σου φενετε περιεργο ρε Μητσο θεσσαλονικη υπαρχει κοντακας που λεει δε χρειαζετε να σε μετρισω για κοντακι αφου σε ειδα μου φτανει τον ξερεις μηπως??? εχει κατι κοντακια ολα ιδια ειναι μολις τα βλεπεις λες του ταδε ειναι αχαχαχαχαχαχαχαχα και λεει ο κατοχος που το καταλαβες ρε φιλεΑπό την φωτο καταλαβαίνεις Μαριε το υψος του κοντακιου σε μεγάλη κ μικρή κλίση ;; κ από περιέργεια τι το περιεργο έχει το κοντακι ;;;
Δεν σε πικαρω, αλλά για να δουμε ένα κοντακι τι κλίσεις έχει μόνο ένας τρόπος υπάρχει, αλφαδι η χαρακας μεγάλος πανω στην ρίγα κ μετραμε την απόσταση εμπρός κ πισω στην επάνω μεριά του χτενιου61εκ καννη εχει.
Το κοντακι δειχνει να εχει χαμηλοτερη κλιση σε σχεση με πχ. SX4 και Μαξους
Τολη όλους τους ξέρω, αλλά ποτε δεν κατηγορώ δημόσια, δεν είναι σωστό φίλε, προσεξε τοΤι σου φενετε περιεργο ρε Μητσο θεσσαλονικη υπαρχει κοντακας που λεει δε χρειαζετε να σε μετρισω για κοντακι αφου σε ειδα μου φτανει τον ξερεις μηπως??? εχει κατι κοντακια ολα ιδια ειναι μολις τα βλεπεις λες του ταδε ειναι αχαχαχαχαχαχαχαχα και λεει ο κατοχος που το καταλαβες ρε φιλε
Φιλε ειπα ονοματα εγω??? τι να προσεξω ακριβως??? οταν κανεις ενα κοντακι απο το υστερημα σου συν πηγενε ελα 500+€ και δεν ..... Τι ειναι αυτο φιλε ???Τολη όλους τους ξέρω, αλλά ποτε δεν κατηγορώ δημόσια, δεν είναι σωστό φίλε, προσεξε το
Τολη ελπίζω να κατάλαβες το νόημα αυτών που σου έγραψα, παντα φιλικά, δεν θέλω να κουβεντιαζω ποτε δημόσια για οποιονδήποτε επαγγελματιαΦιλε ειπα ονοματα εγω??? τι να προσεξω ακριβως??? οταν κανεις ενα κοντακι απο το υστερημα σου συν πηγενε ελα 500+€ και δεν ..... Τι ειναι αυτο φιλε ???
Ουτε εγω φιλε κατηγορω και δεν ετυχα να μου κανουν κατι δε παυει ομως να σημβενει το φενομενο αυτο τα καλα τα λεω ομως να σε σηγουροςΤολη ελπίζω να κατάλαβες το νόημα αυτών που σου έγραψα, παντα φιλικά, δεν θέλω να κουβεντιαζω ποτε δημόσια για οποιονδήποτε επαγγελματια
Δεν με πικαρεις φιλε Δημητρη.Δεν σε πικαρω, αλλά για να δουμε ένα κοντακι τι κλίσεις έχει μόνο ένας τρόπος υπάρχει, αλφαδι η χαρακας μεγάλος πανω στην ρίγα κ μετραμε την απόσταση εμπρός κ πισω στην επάνω μεριά του χτενιου
Θα παει το κλαμπανισμα γονα φίλε κ μετα σε βλεπω για μπερεταΔεν με πικαρεις φιλε Δημητρη.
Και αν το αλφαδι και ο χαρακας του ματιου μου εκανε λαθος, τοτε η μεγγενη, το σκερπανι και το πριονι
θα τα φερουν ολα στα ισα κι ομοια![]()
Βλέπω βρέθηκε η άκρη...και το καλό είναι ότι έχω 2 από δαύτα τα Μπερέτα...Θα παει το κλαμπανισμα γονα φίλε κ μετα σε βλεπω για μπερετα
Τοτε να παρεις ενα boito αλλα πλαγιο αχαψαψαψαψΒλέπω βρέθηκε η άκρη...και το καλό είναι ότι έχω 2 από δαύτα τα Μπερέτα...![]()
Και εγω μια φωρα που την χουφτωσα καθοταν τελεια....παρα το μεγαλο σκαλοπατιΧούφτωσα πριν λίγο μία auto5 light twelve ατουφεκιστη
Ωραία κάθεται η άτιμη
Δεν με χαλάει το σκαλοπάτι Ηλία ούτε και εμέναΚαι εγω μια φωρα που την χουφτωσα καθοταν τελεια....παρα το μεγαλο σκαλοπατι