Κύριοι όπως είπα παιζει κάτι καλό σε μεταχ.αλλά σε 71π.περιμενω όμως να το δω πρωτα και να βγάλω άκρη.είναι και με καλούς όρους πληρωμής για μένα.κι εγώ θα ήθελα 76π.αλλά....πάντως είναι Browning
1,82 και το τρώω το φαι μου φωτη.κοιταω πάντως και το βαρος να είναι γύρω στα 3300 με 3600 κιλά γιατί έτσι έχω μαθει.ακόμα και στις πέρδικες πηγαινα με βαρύ οπλοΣυνφωνώ με τον Γιώργο απολυτα Ευριπίδη βεβαια ο Γιωργος και εγω εχουμε το υψος μας , δεν ξερω τον σωματοτυπό σου αλλα η 76 αρες κανες, τουλαχιστον που είχα στο 686 σπόρτινγκ, εκαναν παπαδες ακομα και σε περπατητό το έπαιρνα ,αλλη σκοπευτική αίσθηση το μακρύκανο όπλο,οπως και να εχει εσυ αποφασίζεις με το καλο να παρεις αυτο που σε ικανοποιεί περισσότερο.
Το ξέρω Ηλία αλλά το έχω στην 11-87 και δε παίζεται.το πήρα πέρυσι με πολύ αιμαΠαρα Πολυ ακρηβο για μενα εβριπιδι.εξαλου χρη...και 5/6.
Ποια είναι η εμπειρία σου με αυτό το τσοκ Ευριπίδη;Το ξέρω Ηλία αλλά το έχω στην 11-87 και δε παίζεται.το πήρα πέρυσι με πολύ αιμα
Ευριπίδη, το U2 δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός 4* και δεν θα το πρότεινα προσωπικά σε κάποιον που ζητάει 4*, γνωρίζοντας φυσικά τι ζητάει. Να φανταστείς ότι το χρησιμοποιώ αρκετά στο δίκαννο σε καρτέρι μαζί με ένα U3 στην δεύτερη κάννη και σκέφτομαι πολλές φορές ότι το U3 είναι πολύ υπερβολικό. Καλύτερα να είχα πάρει 2 U2 για καρτέρι. Οπότε αν κάποιος έχει στο μυαλό του το 4* π.χ. για περπατητό ή απογευματινά καρτέρια, δεν θα του το πρότεινα. Έχω δει και το U1 σε 391 και πάλι το θεωρώ αρκετά σφικτό. Αν ήθελα να κυνηγήσει ορτύκια, μπεκάτσα ή περπατητό γενικά θα διάλεγα μάλλον ένα U0. Θυμάμαι σε ένα αμερικάνικο φόρουμ που διάβαζα κάποτε τις προτάσεις του Muller σε πελάτες. Σε πολλούς που αμφιταλαντεύονταν για την καταλληλότητα του καθενός, ο Muller πρότεινε U1 και U2 για δίκαννα με σκοπό την πλήρη κάλυψη των γηπέδων sporting στην Αμερική. Μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να γράψει ότι όποιον δεν καλύψουν τα U1 -U2 στο sporting, θα τους αλλάξω δωρεάν κάποιο με u3. Από αυτά και από αρκετή χρήση του u2 με το δίκαννο σαν πρώτη τουφεκιά, θεωρώ ότι ο Muller τα U3-U4 τα προορίζει καθαρά για το trap και το U2 το αντιμετωπίζει σαν "ταβάνι" στο sporting. Με το U2 έχω πάρει κατ επανάληψη τσίχλες που δύσκολα μπορείς να φανταστείς το ύψος τους.Αν δεν χρησ.4αρια και 5αρια σκάγια πάρε ενα u2 Muller να ρίχνεις σε όλες τις αποστάσεις μέχρι 40μ.και να τελειώνεις με τσοκ.ακριβό αλλά αξίζει τα λεφτά του.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αλλά επειδή δουλεύει τόσο καλά γι αυτό το είπα.όταν παίρνω τη rem δεν το βγάζω απο πανω.εντάξει τώρα τελευταία δεν πολυπαω στα ορτύκια.μονο καρτερισοια κυνήγια κανωΕυριπίδη, το U2 δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός 4* και δεν θα το πρότεινα προσωπικά σε κάποιον που ζητάει 4*, γνωρίζοντας φυσικά τι ζητάει. Να φανταστείς ότι το χρησιμοποιώ αρκετά στο δίκαννο σε καρτέρι μαζί με ένα U3 στην δεύτερη κάννη και σκέφτομαι πολλές φορές ότι το U3 είναι πολύ υπερβολικό. Καλύτερα να είχα πάρει 2 U2 για καρτέρι. Οπότε αν κάποιος έχει στο μυαλό του το 4* π.χ. για περπατητό ή απογευματινά καρτέρια, δεν θα του το πρότεινα. Έχω δει και το U1 σε 391 και πάλι το θεωρώ αρκετά σφικτό. Αν ήθελα να κυνηγήσει ορτύκια, μπεκάτσα ή περπατητό γενικά θα διάλεγα μάλλον ένα U0. Θυμάμαι σε ένα αμερικάνικο φόρουμ που διάβαζα κάποτε τις προτάσεις του Muller σε πελάτες. Σε πολλούς που αμφιταλαντεύονταν για την καταλληλότητα του καθενός, ο Muller πρότεινε U1 και U2 για δίκαννα με σκοπό την πλήρη κάλυψη των γηπέδων sporting στην Αμερική. Μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να γράψει ότι όποιον δεν καλύψουν τα U1 -U2 στο sporting, θα τους αλλάξω δωρεάν κάποιο με u3. Από αυτά και από αρκετή χρήση του u2 με το δίκαννο σαν πρώτη τουφεκιά, θεωρώ ότι ο Muller τα U3-U4 τα προορίζει καθαρά για το trap και το U2 το αντιμετωπίζει σαν "ταβάνι" στο sporting. Με το U2 έχω πάρει κατ επανάληψη τσίχλες που δύσκολα μπορείς να φανταστείς το ύψος τους.
Ηλία μετα απο έρευνα που έκανα και με την προτροπη ενός φίλου , ο οποιος έχει αγοράσει ολα τα εξωεργοστασιακά τσοκ που υπάρχουν εχει λόξα ο ανθρωπος με αυτα μου πρότεινε τα maxwell του οπλουργείου Ηφαιστος .Παπατσαρούχας, για τα οποια εχει κάνει θετική παρουσίαση στο κυνηγεσια και κυνοφιλια ο Μπάμπης ο Αιγίνήτης ,εγω αγόρασα το 4 * για mobile κανη , ανυπομονώ να το δοκιμάσω στο σκοπευτηριο πρώτα, στην τιμή των 40 ευρώ.Παρα Πολυ ακρηβο για μενα εβριπιδι.εξαλου χρη...και 5/6.
Τάσο μπράβο ρε φίλε τα έχεις καλά με την τεχνολογία αυτο ακριβως διάβασα , αλλα δεν γνώριζα τον τροπο να το μεταφέρω εδώ. αν μπορεις ανέβασε και φωτογραφίες απο την ιστοσελίδα του Ηφαιστος.
Το γράφει καθαρά μόνο mobil.Ακριβως αυτά εγω πήρα σε μαύρο , τωρα για το σπείρωμα δεν είχα ποτε browning και δεν γνωρίζω αν ταιριάζουν στις κάνες αυτες ,αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει τον Ηλία.
Καλημερα, εχει ενα carlsons με porting ο πατερας μου στη maxus αλλα ειναι im. Με αυτο κυνηγαει ολο το χρονο.Μονο στα ορτυκια βαζει κυλινδρο. Δεν εχω τουφεκισει πολυ τη maxus για να σου πω αλλα για να μην το βγαζει απο πανω σημαινει οτι ειναι ικανοποιημενος.Φετοσ θελω να παρω ενα τσοκ 4σαρι.για την maxus.καμια προταση. Briley/carlson.τα εχει καποιοσ στην maxus.
Briley/carlson.τα εχει καποιοσ στην maxus.