Έτσι είναι Σπύρο.Γιαννη, το GP και το ΧS πρέπει να είχαν και αυτά διευρυμένους αυλούς, αλλά με κοντύτερους κωνους και άλλα τσοκ?
Κώστα καλοντούφεκο και σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς, αλλά απο το Φθινόπωρο.Τώρα έτσι κι αλλιώς έχεις να ασχοληθείς με άλλους ..."αυλούς και τσόκ"Στο club και εγώ με ένα B725 hunter 71 πόντους.
Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον Μάνο που στην συνάντηση έφερε το όπλο να το κυνηγήσω και τον Μάκη που τον έχω ταράξει στις ερωτήσεις και κάθεται και μου τα αναλύει όλα.
Συγγνώμη για τις χάλια φωτογραφίες, τρέμουν τα χέρια μου από χαρά.
Και με τι σου τα εστειλε ρε Κωστα και τα παρελαβες πρωι-πρωι; Μηπως παιζει και καμια αλλη ανταλλαγη με κανενα καλο μωροΣας ευχαριστώ όλους για τα καλοριζικα να είστε πάντα καλά. Να ευχαριστήσω μια ακόμη φορά το Μάκη που μου έκανε δώρο τα φυσίγγια αδράνειας αλουμινίου. Μάκη μου 1000 ευχαριστώ , τα παρέλαβα σήμερα το πρωί.![]()
Και με τι σου τα εστειλε ρε Κωστα και τα παρελαβες πρωι-πρωι; Μηπως παιζει και καμια αλλη ανταλλαγη με κανενα καλο μωρο;
![]()
![]()
Κώστα καλορίζικο πανέμορφο είναι.
Κώστα πόσο κόστισε το εργαλείο;Του έστειλα ένα ωραίο μωρό, και μου τα έστειλε με αυτό.
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλοριζικα να είστε πάντα καλά. Να ευχαριστήσω μια ακόμη φορά το Μάκη που μου έκανε δώρο τα φυσίγγια αδράνειας αλουμινίου. Μάκη μου 1000 ευχαριστώ , τα παρέλαβα σήμερα το πρωί.![]()
Κώστα πόσο κόστισε το εργαλείο;
Αν υπολογίσεις ότι θα το τουφεκας τα επόμενα 40 χρόνια, τσάμπα το πήρες.Γιάννη αν ρωτάς για την όμορφη ταχυδρόμο την είχα φορτώσει στο μαγαζί, αν ρωτάς για το άλλο μωρό 2.225
![]()
Κώστα καλοτουφεκο! Πανέμορφο οπλο!