Browning Team

Παρατηρώ ότι το Cynergy δεν πολύ κυκλοφορεί στις τάξεις των κυνηγών και των σκοπευτών.
Για ποιόν λόγο άραγε δεν προτιμάτε το συγκεκριμένο όπλο;.xm.

Παρατηρώ ότι το Cynergy δεν πολύ κυκλοφορεί στις τάξεις των κυνηγών και των σκοπευτών.
Για ποιόν λόγο άραγε δεν προτιμάτε το συγκεκριμένο όπλο;.xm.
και εγω συμφωνώ με τον Ευριπίδη. το Cynergy ήταν μια πολύ ηδύτερη αισθητικά κατασκευή μιας παραδοσιακής εταιρίας με τεράστια ιστορία που δεν βρήκε το κοινό που προσδοκούσε.
Απ όσα έχω παρακολουθήσει ο στόχος ήταν τα σκοπευτήρια , με ένα όπλο χαμηλού προφίλ (που αγαπούν οι σκοπευτές ) και συγκεντρώσαν πολλά καλα στοιχεία στην κατασκευή προσαρμοσμένα στην ποιότητα της browning αλλά από ότι φαίνεται απο το αποτέλεσμα το παράκανε αισθητικά. Περισσότερο απο όλα τα ξύλα του !!! αν ήταν ποιο νορμάλ πιστεύω θα είχε καλύτερη τύχη γενικά .(κάποια στιγμή είχα δει μια φωτό απο ένα 20αρακι που ειχε νορμάλ κοντακι- παπια και ήταν πολύ όμορφο .)
Φυσικά το αισθητικό ειναι υποκειμενικό και ειναι προσωπική μου άποψη, για καποιον μπορεί να ειναι η τέλεια εξέλιξη.
στο επίσημο ευρωπαϊκό ασιτ που μπήκα είδα οτι έχει μόνο την SPORTER έκδοση με πλαστικά μέρει ... δείχνει να το αποσύρει .
όλο το βάρος πέφτει στο 725 που καταλαβαίνεις αμέσως οτι πρόκειται για ένα browning και κατα την γνώμη μου είναι η φυσική εξέλιξη μιας επιτυχημένης συνταγής

Last edited:
Συνφωνω και γω με τα παιδιά ήταν κάπως απότομη η αλλαγή του σχεδίου της βάσης που ίσως ξένισε τους οπαδούς της εταιρίας (όπως θα φαινόταν παράξενο ένα μοντέλο μπερετα χωρίς πλαϊνά κλειδιά για τους μπερετακηδες) που είναι το σήμα κατατεθέν της Browning , όπως και σε άλλες εταιρείες που το έχουν υιοθετήσει. Αντίθετα όμως το 725 χαμηλωσε το προφίλ χωρίς να χάσει την ταυτότητα του αφού από μακριά κάνει μπαμ για το τι είναι.

Εχει καποιοσ την Α5την καινουργια να μασ πει γνωμεσ
Ηλια στο σκοπευτηριο την εχω ριξει κ δεν με ενθουσιασε... Ουτε η αισθηση της μου αρεσε στην επωμιση ουτε και η ανακρουση της... Η Maxus ειναι πιο "φιλικο" οπλο για μενα...

Ηλια στο σκοπευτηριο την εχω ριξει κ δεν με ενθουσιασε... Ουτε η αισθηση της μου αρεσε στην επωμιση ουτε και η ανακρουση της... Η Maxus ειναι πιο "φιλικο" οπλο για μενα...
Την κυνηγησα για ενα κυνηγι μεσω ενος φιλου γιατι σκεφτομουν να την αγορασω...ωραια εργονομια κοντακιου-παπιας,νορμαλ ανακρουση εως λιγη για οπλο αδρανειας...αλλα μου εκανε δυο εμπλοκες και ενω ο φιλος την ειχε καθαρισει προσφατα

Φυλος και συν/γος που την εχει ,ειχε πολλες εμπλ. μολις καθαρισε τα εργ. γρασα απο το ελ. μεσα στο κοντακι σηνηλθε καπως, απο τουφεκια φοβερη και με μεγαλη γκαμα, για μενα πολλη προχειρο οπλο.Η maxus ειναι κλασης ανωτερη.ΑΛΛΑ ανοτερο απο ολλα για εμενα παντα ειναι ηBROWNING gold 3.5ing ultimate goose gun.RESPECT.

Χθες στο σκοπευτήριο έφερε ένας φίλος μία auto5 σε διαμέτρημα 16 (μοντέλο sweet sixteen) με κάνη 71εκ και τσοκ φουλ. Εριξα μισή πούλα και ξετρελαθηκα. Έχει αυτό το σκαλί στην αρχή της σκοπευτικής γραμμής που με φτιάχνει πολλή. Μέχρι τα 20 μέτρα τα δισκάκια τα εκανε σκόνη, εντάξει ήταν και φουλ τσοκ. Από ζύγισμα επίσης μου άρεσε πολλή αλλά αυτη η σκοπευτική γραμμή με ξετρελαίνει. Ευχαρίστως θα την ήθελα για τα μπεκατσοκυνηγια μου και ακόμα καλύτερα σε 20αρα.
*Τα φυσίγγια που εριξα ήταν κυνηγετικά Gm3 και η ανάκρουση, παρόλη την υψηλή θερμοκρασία, ήταν αναιπεσθητη.

Last edited:
Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την auto 5 ελατηρίου όσο αφορά τα μοντέλα. Ποιες οι διαφορές μεταξύ Βελγικων και Ιαπωνικών και γενικά ποια μοντέλα κυκλοφόρησαν και τις διαφορές του. Ευχαριστώ.

Καλησπερα κι απο μενα.Θα ηθελα κι εγω τη γνωμη σας με τη σειρα μου για το 725. Ειμαι αρχικα μεταξυ του κυνηγετικου (πιο πολυ προς αυτο κλεινω) και του σκοπευτικου. Το διλημμα μου ειναι 71 η 76 καννες; Εχω επωμισει μονο με 71 εκ και μου αρεσε.Το θελω για τσιχλα τρυγονι και λιγο ορτυκι. Σκοπευτηριο πηγαινω σπανια γι αυτο κλεινω κυριως προς το κυνηγετικο.Αλλα παραμενει το μεγαλο διλημμα 71 η 76.

Καλησπερα κι απο μενα.Θα ηθελα κι εγω τη γνωμη σας με τη σειρα μου για το 725. Ειμαι αρχικα μεταξυ του κυνηγετικου (πιο πολυ προς αυτο κλεινω) και του σκοπευτικου. Το διλημμα μου ειναι 71 η 76 καννες; Εχω επωμισει μονο με 71 εκ και μου αρεσε.Το θελω για τσιχλα τρυγονι και λιγο ορτυκι. Σκοπευτηριο πηγαινω σπανια γι αυτο κλεινω κυριως προς το κυνηγετικο.Αλλα παραμενει το μεγαλο διλημμα 71 η 76.
Καλησπέρα. Εφόσον η κύρια χρήση θα είναι για καρτέρι θα σου πρότεινα 76αρα κάνη. Σαν κάτοχος 725 (Σπόρτιγκ) στην κατηγορία του είναι κορυφαίο. Κυνηγετικό δεν έχω πιάσει αλλά θα σε βοηθήσουν οι κάτοχοι από το forum. Θα ήταν τέλεια να μπορούσες να επωμισεις και τις δύο εκδόσεις για να έχεις άποψη.
Ποιο μοντελο επωμισες;

κοιταξε τωρα τι γινεται.αν το θες και για ορτυκι ξεχνας το 76.το 71 ειναι γενικου κυνηγιου.παντα κατα την προσωπικη μου αποψη.το σκοπευτικο ειναι πιο βαρυ αλλα επειδη ειναι φτιαγμενο για χρηση πολλων φυσιγγιων πιστευω οτι και τα κλειδια του θα ειναι λιγο καλυτερα.αντισταθμιζεις ολα αυτα και αποφασιζεις.αν ησουνα αποκλειστικα καρτεριτζης η επιλογη σου θα ητανε μονοδρομος.σκοπευτικο κι ας μην πηγαινεις σκοπευτηριο και 76π.για γενικο κυνηγι αφου θες και να περπατας κυνηγετικο και 71π.παντως οτι και ν αποφασισεις δεν θα το μετανοιωσεις.το 76αρι στο περπατητο δεν θα σε βολεψει.ετσι νομιζω εγω

Με 71 cm καννες ίσως είναι πιο "ματζίβελο" είναι φοβερό όπλο και το πιο χαμηλό προφίλ το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό...
Νομίζω κάνεις την καλύτερη επιλογή σαν όπλο...
Τωρα το 76 cm δεν το έχω επωμίσεικ αι δεν έχω άποψη... Αν το θές και για περπάτημα δε ξέρω αν θα βολέψει σε 76...

Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την auto 5 ελατηρίου όσο αφορά τα μοντέλα. Ποιες οι διαφορές μεταξύ Βελγικων και Ιαπωνικών και γενικά ποια μοντέλα κυκλοφόρησαν και τις διαφορές του. Ευχαριστώ.
Καλα ερωτηση αλλα δυσκολη Γιαννη κ νομίζω ότι ελάχιστοι θα ξέρουν να απαντήσουν..Φαύλος κύκλος..
Εγώ όσες auto 5 έχω δει από κοντά όλες ίδιες τις βλέπω...buy buy.

φοβερες αυτες οι browning.εχει μια ο φιλος που κυνηγαμε μαζι φουλ τσοκ 76π.κανη 5αρι αυλο αχρωμιωτη και περιτο βεβαια να σας πω τι κανει.βελγικη νομιζω 10ετιας 70 αν δεν κανω λαθος αλλα δεν ειμαι και σιγουρος

Back