Παρατηρώ ότι το Cynergy δεν πολύ κυκλοφορεί στις τάξεις των κυνηγών και των σκοπευτών.
Για ποιόν λόγο άραγε δεν προτιμάτε το συγκεκριμένο όπλο;.xm.
και εγω συμφωνώ με τον Ευριπίδη. το Cynergy ήταν μια πολύ ηδύτερη αισθητικά κατασκευή μιας παραδοσιακής εταιρίας με τεράστια ιστορία που δεν βρήκε το κοινό που προσδοκούσε.Παρατηρώ ότι το Cynergy δεν πολύ κυκλοφορεί στις τάξεις των κυνηγών και των σκοπευτών.
Ηλια στο σκοπευτηριο την εχω ριξει κ δεν με ενθουσιασε... Ουτε η αισθηση της μου αρεσε στην επωμιση ουτε και η ανακρουση της... Η Maxus ειναι πιο "φιλικο" οπλο για μενα...Εχει καποιοσ την Α5την καινουργια να μασ πει γνωμεσ
Την κυνηγησα για ενα κυνηγι μεσω ενος φιλου γιατι σκεφτομουν να την αγορασω...ωραια εργονομια κοντακιου-παπιας,νορμαλ ανακρουση εως λιγη για οπλο αδρανειας...αλλα μου εκανε δυο εμπλοκες και ενω ο φιλος την ειχε καθαρισει προσφαταΗλια στο σκοπευτηριο την εχω ριξει κ δεν με ενθουσιασε... Ουτε η αισθηση της μου αρεσε στην επωμιση ουτε και η ανακρουση της... Η Maxus ειναι πιο "φιλικο" οπλο για μενα...
Καλησπέρα. Εφόσον η κύρια χρήση θα είναι για καρτέρι θα σου πρότεινα 76αρα κάνη. Σαν κάτοχος 725 (Σπόρτιγκ) στην κατηγορία του είναι κορυφαίο. Κυνηγετικό δεν έχω πιάσει αλλά θα σε βοηθήσουν οι κάτοχοι από το forum. Θα ήταν τέλεια να μπορούσες να επωμισεις και τις δύο εκδόσεις για να έχεις άποψη.Καλησπερα κι απο μενα.Θα ηθελα κι εγω τη γνωμη σας με τη σειρα μου για το 725. Ειμαι αρχικα μεταξυ του κυνηγετικου (πιο πολυ προς αυτο κλεινω) και του σκοπευτικου. Το διλημμα μου ειναι 71 η 76 καννες; Εχω επωμισει μονο με 71 εκ και μου αρεσε.Το θελω για τσιχλα τρυγονι και λιγο ορτυκι. Σκοπευτηριο πηγαινω σπανια γι αυτο κλεινω κυριως προς το κυνηγετικο.Αλλα παραμενει το μεγαλο διλημμα 71 η 76.
Καλα ερωτηση αλλα δυσκολη Γιαννη κ νομίζω ότι ελάχιστοι θα ξέρουν να απαντήσουν..Φαύλος κύκλος..Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την auto 5 ελατηρίου όσο αφορά τα μοντέλα. Ποιες οι διαφορές μεταξύ Βελγικων και Ιαπωνικών και γενικά ποια μοντέλα κυκλοφόρησαν και τις διαφορές του. Ευχαριστώ.