Browning Team

Αυτο δεν το καταλαβαίνω γτ μετά να μην πάρουμε παραδειγμα sx4 και να παρουμε την silver τι διαολο το ονομα πληρώνουμε
Λαθος μου που το εγραψα ετσι.
Σιγουρα, Η Silver εχει κανη και κλειστρο απο SX4 και σαν κατασκευη ειναι πιο απλη.
Χωρις ενθετα και Speed Loading.

Ας διορθωσω...

Η Silver εχει κανη και κλειστρο απο SX4 οπου την κανει συμβατη με υπαρχοντα ανταλλακτικα,
και σαν κατασκευη ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΑΠΟ την Μaxus 2 με αποτελεσμα η τιμη να ειναι χαμηλοτερη.

Λαθος μου που το εγραψα ετσι.

Ας διορθωσω...

Η Silver εχει κανη και κλειστρο απο SX4 οπου την κανει συμβατη με υπαρχοντα ανταλλακτικα,
και σαν κατασκευη ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΑΠΟ την Μaxus 2 με αποτελεσμα η τιμη να ειναι χαμηλοτερη.
Η silver δεν είχε κυκλοφορήσει ως phoenix στην Ελλάδα; Την έψαχνα πριν πάρω βιτορια

Γτ φιλε μου??
εκτος οτι ειναι τζοκερ τι θα σου βγει ,μετα θα την παντρευτεις.[εγω οσους ξερω που ειχαν παρει στην αρχη της πουλησαν ολοι,τωρα αμα σου αρεσει παω πασο αλλα δεν ειναι και φθηνη ,παντως πριν αποφασισεις ψαχτο καλα.]

εκτος οτι ειναι τζοκερ τι θα σου βγει ,μετα θα την παντρευτεις.[εγω οσους ξερω που ειχαν παρει στην αρχη της πουλησαν ολοι,τωρα αμα σου αρεσει παω πασο αλλα δεν ειναι και φθηνη ,παντως πριν αποφασισεις ψαχτο καλα.]
Τι εννοείς βγήκαν ζημιαρικα όπλα?

View attachment 50613Καλημερα παιδιά εχει κάποιος αυτο το οπλο να μου πει καποια πραγματα αξιζει το συστημα αδράνειας που εχει??
Αυτό το οπλο η θα ερωτευθείς η δεν θα θες να το δεις δυο παιδιά που το έχουν εδώ είναι παρααα πολύ ευχαριστημένοι έχουν την Μάγκνουμ με τα μαύρα πλάστηκα τσοκ θέλουν αφτερ μάρκετ για μενα

Αυτό το οπλο η θα ερωτευθείς η δεν θα θες να το δεις δυο παιδιά που το έχουν εδώ είναι παρααα πολύ ευχαριστημένοι έχουν την Μάγκνουμ με τα μαύρα πλάστηκα τσοκ θέλουν αφτερ μάρκετ για μενα
Απο εμπλοκές φιλε μου γνωρίζεις αν κανουν?

Πως γίνεται αυτο ενα τουρκικό να έχει ιδιες προδιαγραφές με ενα αμερικανικο??
γίνεται και παραγίνεται
φοράς έναν φερετζέ και έγινε τουρκικο
τώρα αν είσαι Γιάννενα σημαδεύεις την Άρτα και πετυχαίνεις το Μέτσοβο δεν φταεί ο κατασκευαστής αλλά εσύ.....

Back