Browning Team

Δηλαδή ?
η Benelli έχει του κόσμου τις προσφορές
αλλά αν θέλεις τα καλούδια της Browning (speed loading, back bore, κάννες, σχεδιασμός, κ.λ.π.) με αδράνεια τότε είναι μονόδρομος η Α5
απλά επώμισε την με κλειστά μάτια (και με ανοιχτά) κάμποσες φορες
ιδανικό να την δοκιμάσεις σε 2-3 κυνήγια ή στο σκοπευτήριο πριν την πάρεις
υπάρχουν άτομα που δεν τους κάθισε
αλλά σε όσους τους ήρθε καλά, ξετρελλάθηκαν.... .my man.

εμένα με χαλάει η τιμή και η θαλάμη 89χιλ αλλιώς θα την είχα πάρει ήδη....

για πέρδικα την θέλεις;

η Benelli έχει του κόσμου τις προσφορές
αλλά αν θέλεις τα καλούδια της Browning (speed loading, back bore, κάννες, σχεδιασμός, κ.λ.π.) με αδράνεια τότε είναι μονόδρομος η Α5
απλά επώμισε την με κλειστά μάτια (και με ανοιχτά) κάμποσες φορες
ιδανικό να την δοκιμάσεις σε 2-3 κυνήγια ή στο σκοπευτήριο πριν την πάρεις
υπάρχουν άτομα που δεν τους κάθισε
αλλά σε όσους τους ήρθε καλά, ξετρελλάθηκαν.... .my man.

εμένα με χαλάει η τιμή και η θαλάμη 89χιλ αλλιώς θα την είχα πάρει ήδη....

για πέρδικα την θέλεις;
Benelli αλλαξα δυο και δεν μπορώ να, πω οτι έμεινα ευχαριστημένος για αυτο ψάχνω κατι αλλο... Ναι για, πέρδικα την θελω και γενικα για γενικο οπλο

View attachment 50613Καλημερα παιδιά εχει κάποιος αυτο το οπλο να μου πει καποια πραγματα αξιζει το συστημα αδράνειας που εχει??
Μη τη πάρεις από ίντερνετ. Επωμισε τη πρώτα. Εμένα που έρχεται πολύ ωραία. Από τα πιο ωραία όπλα στην επωμιση για μένα. Από προβλήματα μου έχει πει ένας κάτοχος σούπερ μαγνουμ ότι με 28 γρ κάνει που και που εμπλοκες. Άλλοι δε τη θέλουν καθόλου. Είναι ακριβουτσικη όμως.

Χλωμό εδω σε εμενα να την εχει καποιος για να την επωμισω.. Οσο για τα 28 γραμμάρια δεν ρίχνω ποτέ
Μην πάρεις όπλο και ρίχνε 28γρ στην τσίχλα! .big smile. Κράτα τα λεφτά και πήγαινε με το-α υπάρχον-οντα όπλα στα κυνηγια σου, όλα στο μυαλό είναι και μια συνήθεια...!

Φίλος που έχει την Α5 μου έχει πει ότι μόλις την πάρεις θέλει καθάρισμα από το γράσο το επανατατικο ελατήριο. Μετά κανένα πρόβλημα με όλα τα φυσίγγια. Απλά έχει κάτι σαν σκληρό γράσο το επανατατικο. Browning και κακό όπλο είναι δύο έννοιες ασύμβατες.

Τίποτα δεν συγκρίνεται ( στο μυαλό το δικό μου τουλάχιστον) με την αγορά ενός νέου όπλου. Ούτε τα αυτοκίνητα με απασχόλησαν ποτέ, ούτε οι μηχανές ούτε τίποτα. Η αγάπη για τα όπλα είναι ανίατη ασθένεια.

Τίποτα δεν συγκρίνεται ( στο μυαλό το δικό μου τουλάχιστον) με την αγορά ενός νέου όπλου. Ούτε τα αυτοκίνητα με απασχόλησαν ποτέ, ούτε οι μηχανές ούτε τίποτα. Η αγάπη για τα όπλα είναι ανίατη ασθένεια.
Και τα φυσίγγια! .yel.

Back