Browning Team

Με μια πρώτη ματια εχουμε ξαναπεί.
Αν έχει ελαφάκι κάτω στον υποφυλακτήρα της σκανδάλης είναι japan.
Aν όχι βελγικο.Και στα αυτογεμή.
Νομίζω η δική μου η Γκολντ έχει ελαφάκι,αλλά γράφει Βέλγιο...θα σιγουρευτώ κ θα επανέλθω‼️

Δεν νομίζω να είναι ατσάλι η βάση του. Αλλά δεν γράφει πουθενά το όπλο ότι είναι light.
δεν ειναι ατσαλινη αλλα δεν παθαινει τιποτα αυτο το οπλο,για τι κυνηγι το θες?αμα το θες για τσιχλα απλως θα σε κουρασει γιατι ειναι ελαφρυ για μπεκατσα περδικα ειναι οτι καλυτερο.[και δεν χρειαζεται και τσοκακια τα μαμα 2,4 ειναι οτι καλυτερο]

Νομίζω η δική μου η Γκολντ έχει ελαφάκι,αλλά γράφει Βέλγιο...θα σιγουρευτώ κ θα επανέλθω‼️
Ναι.Τελικά είμαι λίγο "αδιάβαστος"με τις καραμπίνες.
Πολλές με ελαφάκι είναι βελγίου εκτός από τα κουτούκια.. τις auto5.

Νίκο ψάξε στο Winchester team έχω ανεβάσει ένα mail στο οποίο ρώτησα για την sx3 διάφορα και οι άνθρωποι μου απάντησαν αμέσως. Ετσι εξυπηρετούν και για τα Browning. Ένας όμιλος είναι. Με την αριθμοδότηση δύσκολα βγάζεις άκρη στα Browning. Αυτοί τα έχουν περασμένα στα αρχεία τους και τα βρίσκουν αμέσως. Δεν ευκαιρώ τώρα , αργότερα θα ψάξω και στα mail μου αν το βρω θα το ανεβάσω.
Το βρήκα αυτό εδώ είναι:

customersupport@browning.com

Τους έστειλα το Sn της sx3 και μου είπαν τα πάντα . Ημερομηνία κατασκευής, αυλό, αν είναι χρωμιωμένη, και έχω την αίσθηση ότι αν ρωτούσα κι άλλα θα μου τα λέγανε. Η αλήθεια είναι ότι το έδωσα σε τόσο πολλούς το mail αυτό που μπορεί οι άνθρωποι να άρχισαν να κουράζονται αλλά ... η δουλειά τους είναι :) .Καλή επιτυχία.

Back