Πέτυχες φλέβα. Ωραίο τουφέκι. 70αρες θαλάμες και πιστοποιημένο για ατσαλινα
Αυτα με τις βάσεις αλουμινίου δεν τα χωνεψα ποτέ.Αφου υπάρχουν και σχετικά ελαφριά όπλα με ατσάλινες βάσεις.Πέτυχες φλέβα. Ωραίο τουφέκι. 70αρες θαλάμες και πιστοποιημένο για ατσαλινα
Για να πέσουν μάλλον κάτω από 3 κιλά.Αυτα με τις βάσεις αλουμινίου δεν τα χωνεψα ποτέ.Αφου υπάρχουν και σχετικά ελαφριά όπλα με ατσάλινες βάσεις.
Κάνεις πολλούς συμβιβασμούς και δεν νομίζω ότι αξίζει.Για να πέσουν μάλλον κάτω από 3 κιλά.
Η δική μου ζυγίζει άδεια ,3.300 αν είχε ατσάλινη ,ήθελα Πακιστανό να την κουβαλάειΚάνεις πολλούς συμβιβασμούς και δεν νομίζω ότι αξίζει.
Γίνεται και το εξής:Κάνεις πολλούς συμβιβασμούς και δεν νομίζω ότι αξίζει.
Μεγάλη υπόθεση είναι το ζύγισμαΓίνεται και το εξής:
Άμα το χρησιμοποιείς συνέχεια και το μάθεις, εθιζεσαι στο μικρό βάρος και σου κακοφαινονται τα κανονικού βάρους. Άμα σου έρχεται και το κοντάκι καλα
Για δίκανα μιλάω στις καραμπίνες αλουμίνιο.Η δική μου ζυγίζει άδεια ,3.300 αν είχε ατσάλινη ,ήθελα Πακιστανό να την κουβαλάει
Γιάννη ναι. Επίσης στα ελαφρά τα σωστά μέτρα κοντακιου παίζουν ακόμα μεγαλύτερο ρόλο.Μεγάλη υπόθεση είναι το ζύγισμα
Είναι για λίγα γραμμάρια και λιγα φυσίγγια.Οποτε ένα δίκανο και κυνήγι και σκοπευτήριο πάει περίπατοΓίνεται και το εξής:
Άμα το χρησιμοποιείς συνέχεια και το μάθεις, εθιζεσαι στο μικρό βάρος και σου κακοφαινονται τα κανονικού βάρους. Άμα σου έρχεται και το κοντάκι καλα
Ε ναι. Εγώ που το παίρνω σκοπευτήριο το επιβεβαιώνω. Κουραζει λίγο.Είναι για λίγα γραμμάρια και λιγα φυσίγγια.Οποτε ένα δίκανο και κυνήγι και σκοπευτήριο πάει περίπατο
Θυμάμαι εναν που έριχνε στο σκοπευτήριο με μπετινσολι αλουμινίου , ώμος και μάγουλο του είχαν γίνει τούμπανο.Ε ναι. Εγώ που το παίρνω σκοπευτήριο το επιβεβαιώνω. Κουραζει λίγο.
Το μάγουλο ήταν θέμα pitchΘυμάμαι εναν που έριχνε στο σκοπευτήριο με μπετινσολι αλουμινίου , ώμος και μάγουλο του είχαν γίνει τούμπανο.
Μπορεί ,όταν σε κάθε πουλα ρίχνεις 25φυσιγγια σε λίγο χρονικό διάστημα ,στους ντουμπλεδες η δεύτερη έχει θέμα το ελαφρύ όπλο να μείνει στη θέση του.Το μάγουλο ήταν θέμα pitch
Και αυτό όντως θα κάνει για όλα τα κυνήγιαΠρότζεκτ για σκοπευτήριο (όχι τίποτα εντατικό, για διασκέδαση):
Μπαικαλ μεταχειρ.μονοσκανδαλο με τσοκ, περιποιημένο από Βάγγο (σκανδαλη λειανσεις ζυγισμα κλπ να γίνει ανθρώπινο) γιατί δεν είμαστε Ρωσσοι μπρουταλ και ένα κοντάκι από Γιάννη να γίνει σούπερ.