Browning Team

Δεν σας είπα... Κοίταξα τα χαρτιά της εγγύησης και γράφει και τους αυλους. Η πάνω καννη είναι 18,45 και η κάτω 18,48. Δεν είναι άσχημα νομίζω...
Να μετρήσεις σωστα κ τα τσοκ.
Συνήθως τα μαμά invector είναι ποιο ανοιχτά από την ονομαστική.

Μια ερώτηση ποιοι από εσάς είναι κάτοχοι της Α5 της καινούριας και αν έχουν Αντιμετωπίσει προβλήματα εμπλοκών; Προβλήματα βλητικά ; Και αν έχει κάποιος την grand passage;
Εγώ τουλάχιστον 2 που ξέρω και η 2 είχαν προβλήματα και ο ένας έκανε και κώνο στην καννη.

Εγώ τουλάχιστον 2 που ξέρω και η 2 είχαν προβλήματα και ο ένας έκανε και κώνο στην καννη.
Απο οτι καταλαβαινω δεν ηταν ικανοποιημενος με την ποιοτητα της τουφεκιας. Με αλλα τσοκ και φυσιγγια δεν βρηκε ακρη?

Μια ερώτηση ποιοι από εσάς είναι κάτοχοι της Α5 της καινούριας και αν έχουν Αντιμετωπίσει προβλήματα εμπλοκών; Προβλήματα βλητικά ; Και αν έχει κάποιος την grand passage;
Παναγιωτη παμε για δευτερο? Γουσταρωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!.RESPECT.

Απο οτι καταλαβαινω δεν ηταν ικανοποιημενος με την ποιοτητα της τουφεκιας. Με αλλα τσοκ και φυσιγγια δεν βρηκε ακρη?
Όπου ακούμε για κώνο ας κρατάμε μία πισινή
Εκτός από αυτούς που τους αρέσει να ψάχνουν τα πάντα έχουν γνώση του τι πάνε να κάνουν τι ζητάνε και είναι διατεθειμένοι να πάρουν το όποιο ρίσκο έχει μία παρέμβαση, υπάρχουν και αυτοί που μπορεί να κάνουν κώνο απλά γιατί το άκουσαν
Άσχετα εάν δεν έπαιξαν πρώτα με τα τσοκ ή και δεν έριξαν ούτε δέκα φυσίγγια στο χαρτί να δούνε τι παίζει

Παναγιωτη παμε για δευτερο? Γουσταρωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!.RESPECT.
Όχι το έδειξα σε ένα φίλο μου και του άρεσε και του λέω κάτσε να ρωτήσω να σου πω κάποιος θα την έχει. Εγώ εκλεισα δεν αντέχει το κορμάκι μου και η τσέπη μου πειράματα με 1700+€

Φίλε αν ψάχνεις πράγματα χωρίς να ξέρεις τι ψάχνεις ,μπαίνεις σε ένα λαβύρινθο χωρίς έξοδο,εδώ κόλλα η συμβολή του Μπίλυ στο φόρουμ‼️στο να σε μάθει να ψάξεις κ να βρεις το σωστό‼️
Το δεν μ'αρεσει η τουφέκια κλπ είναι υποκειμενικη άποψη καθαρά‼️όταν μάλιστα αυτή η τουφέκια αντικειμενικά κρίνετε επαρκεστατη ‼️στο πρίσμα κάποιου που ξέρει τι ψάχνει‼️
Τα όπλα κατά εμέ μόνο ένα κριτήριο θα έπρεπε να τα διακρίνει‼️ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ‼️
Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ‼️‼️‼️όλα τα άλλα δευτερεύοντα ‼️
καλό το κοντάκι στα μέτρα μου, αλλλλλλλλα αν το όπλο με πρίζει τα Σκωτια στις εμπλοκές, τι να το κάνω❓❓❓❓

Όχι το έδειξα σε ένα φίλο μου και του άρεσε και του λέω κάτσε να ρωτήσω να σου πω κάποιος θα την έχει. Εγώ εκλεισα δεν αντέχει το κορμάκι μου και η τσέπη μου πειράματα με 1700+€
Κι εμένα μ' αρέσει πολύ . Πολύ όμως

Διώξε τις στεναχώριες σου και έλα στη χαρά της benelli .hunter.
Στεναχωριες no more. Την εχω νιωσει τη χαρα. Ειχα Μ2. Και μια που το φερε η κουβεντα ειμαι αναμεσα στα εξης με τυχαια σειρα:
Benelli montefeltro
Benelli vinci
remington V3
Browning A5
Τα δικανα μαλλον τελειωσαν για μενα.

Back