Σας ευχαριστώ πολύ!!!!Το είχα αυτό το όπλο και έχω ένα τσοκ μαμά στο σπιτι στο χωριό δεν θυμάμαι ποιο είναι αν είναι το 5 θα σου στείλω μα στο δώσω μου είναι άχρηστο ούτως η άλλος.
Σας ευχαριστώ πολύ!!!!Το είχα αυτό το όπλο και έχω ένα τσοκ μαμά στο σπιτι στο χωριό δεν θυμάμαι ποιο είναι αν είναι το 5 θα σου στείλω μα στο δώσω μου είναι άχρηστο ούτως η άλλος.
Και εγώ αυτό πιστεύω....Σούπεργια 70 θαλάμη
Να μετρήσεις σωστα κ τα τσοκ.Δεν σας είπα... Κοίταξα τα χαρτιά της εγγύησης και γράφει και τους αυλους. Η πάνω καννη είναι 18,45 και η κάτω 18,48. Δεν είναι άσχημα νομίζω...
Τα 4* είναι 18,20mm τελικά. Μόλις είδα το χαρτί.Το έχω κάνει ήδη.
1* 17,70mm
2* 18,00mm
3* 18,10mm
4* 18,30mm( θυμάμαι καλά.)
Το έχω γράψει σε χαρτί αλλά δεν το έχω μαζί μου τώρα. Τα 4* είναι ή 18,2 ή 18,30mm
Εγώ τουλάχιστον 2 που ξέρω και η 2 είχαν προβλήματα και ο ένας έκανε και κώνο στην καννη.Μια ερώτηση ποιοι από εσάς είναι κάτοχοι της Α5 της καινούριας και αν έχουν Αντιμετωπίσει προβλήματα εμπλοκών; Προβλήματα βλητικά ; Και αν έχει κάποιος την grand passage;
Απο οτι καταλαβαινω δεν ηταν ικανοποιημενος με την ποιοτητα της τουφεκιας. Με αλλα τσοκ και φυσιγγια δεν βρηκε ακρη?Εγώ τουλάχιστον 2 που ξέρω και η 2 είχαν προβλήματα και ο ένας έκανε και κώνο στην καννη.
Παναγιωτη παμε για δευτερο? Γουσταρωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!Μια ερώτηση ποιοι από εσάς είναι κάτοχοι της Α5 της καινούριας και αν έχουν Αντιμετωπίσει προβλήματα εμπλοκών; Προβλήματα βλητικά ; Και αν έχει κάποιος την grand passage;
Όπου ακούμε για κώνο ας κρατάμε μία πισινήΑπο οτι καταλαβαινω δεν ηταν ικανοποιημενος με την ποιοτητα της τουφεκιας. Με αλλα τσοκ και φυσιγγια δεν βρηκε ακρη?
Όχι το έδειξα σε ένα φίλο μου και του άρεσε και του λέω κάτσε να ρωτήσω να σου πω κάποιος θα την έχει. Εγώ εκλεισα δεν αντέχει το κορμάκι μου και η τσέπη μου πειράματα με 1700+€Παναγιωτη παμε για δευτερο? Γουσταρωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!
Φίλε αν ψάχνεις πράγματα χωρίς να ξέρεις τι ψάχνεις ,μπαίνεις σε ένα λαβύρινθο χωρίς έξοδο,εδώ κόλλα η συμβολή του Μπίλυ στο φόρουμστο να σε μάθει να ψάξεις κ να βρεις το σωστόΑπο οτι καταλαβαινω δεν ηταν ικανοποιημενος με την ποιοτητα της τουφεκιας. Με αλλα τσοκ και φυσιγγια δεν βρηκε ακρη?
Κι εμένα μ' αρέσει πολύ . Πολύ όμωςΌχι το έδειξα σε ένα φίλο μου και του άρεσε και του λέω κάτσε να ρωτήσω να σου πω κάποιος θα την έχει. Εγώ εκλεισα δεν αντέχει το κορμάκι μου και η τσέπη μου πειράματα με 1700+€
Δεν ήταν μόνο θέμα τουφεκιας.Απο οτι καταλαβαινω δεν ηταν ικανοποιημενος με την ποιοτητα της τουφεκιας. Με αλλα τσοκ και φυσιγγια δεν βρηκε ακρη?
Αν του βγαζει προβληματα ή νομιζει οτι βγαζει και τον στενοχωρει καλο θα ειναι να το πουλησει. Θα ησυχασει. Μιλαω εκ πειρας.Δεν ήταν μόνο θέμα τουφεκιας.
Τα έχουν πουλήσει.Αν του βγαζει προβληματα ή νομιζει οτι βγαζει και τον στενοχωρει καλο θα ειναι να το πουλησει. Θα ησυχασει. Μιλαω εκ πειρας.
Δεν είναι μόνο οι benelli που δεν σκοτώνουν;Εγώ τουλάχιστον 2 που ξέρω και η 2 είχαν προβλήματα και ο ένας έκανε και κώνο στην καννη.
Και πολυ καλα εκαναν. Κι εγω οτι με στενοχωρει το διωχνω με συνοπτικες διαδικασιες.Τα έχουν πουλήσει.
Διώξε τις στεναχώριες σου και έλα στη χαρά της benelliΚαι πολυ καλα εκαναν. Κι εγω οτι με στενοχωρει το διωχνω με συνοπτικες διαδικασιες.
Στεναχωριες no more. Την εχω νιωσει τη χαρα. Ειχα Μ2. Και μια που το φερε η κουβεντα ειμαι αναμεσα στα εξης με τυχαια σειρα:Διώξε τις στεναχώριες σου και έλα στη χαρά της benelli