Browning Team

Στεναχωριες no more. Την εχω νιωσει τη χαρα. Ειχα Μ2. Και μια που το φερε η κουβεντα ειμαι αναμεσα στα εξης με τυχαια σειρα:
Benelli montefeltro
Benelli vinci
remington V3
Browning A5
Τα δικανα μαλλον τελειωσαν για μενα.
Και γιατί την έδωσες;

Θα σου πω οτι η Μ2 ηταν το οπλο που ενιωθα τη μεγαλυτερη ανακρουση απο ολα οσα ειχα (τα αυτογεμη)
Μάλλον δεν την έφερες στα μέτρα σου γιατί με το comfort δεν νιώθεις το κλώτσημα που έχεις με το ξύλινο.Τι φυσίγγια έριχνες και κλωτσαγε τόσο πολύ;

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι, μιας και το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μια μπενελι χωρίς κομφορτ γιατί με χαλάει αισθητικά. Είναι δυνατόν να κλωτσαει το όπλο αδράνειας περισσότερο από ένα δίκαννο με πέλμα από βακελίτη; Και αν ναι, σε τι οφείλεται;

Παραξενευομαι που δεν σου άρεσε , βλέποντας τις τιμές που έχει η benelli ,την έκανε προσφορά με πλήρες πακέτο,ένα όπλο σκυλί.Αλλα και η sx4 καλό όπλο αυτήν γιατί την έδωσες;
Μάλλον δεν την έφερες στα μέτρα σου γιατί με το comfort δεν νιώθεις το κλώτσημα που έχεις με το ξύλινο.Τι φυσίγγια έριχνες και κλωτσαγε τόσο πολύ;
Εχεις δικιο για τα μετρα. Απλα δεν ασχοληθηκα. Το αλλο πουληθηκε γιατι τοτε χρειαζομουν αμεσα μετρητα για λογους υγειας.

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι, μιας και το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μια μπενελι χωρίς κομφορτ γιατί με χαλάει αισθητικά. Είναι δυνατόν να κλωτσαει το όπλο αδράνειας περισσότερο από ένα δίκαννο με πέλμα από βακελίτη; Και αν ναι, σε τι οφείλεται;
Συνηθως τα μετρα Κωστα. Ομως παιζει ρολο και ο τροπος που το κρατας που επωμιζεις και τα φυσιγγια.

Εχεις δικιο για τα μετρα. Απλα δεν ασχοληθηκα. Το αλλο πουληθηκε γιατι τοτε χρειαζομουν αμεσα μετρητα για λογους υγειας.
Πρώτα η υγεία.Η αγορά όπλου θέλει λίγο ψάξιμο , αλλά και μετά την αγορά μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα αρκεί να υπάρχει σωστή βάση.

Παραξενευομαι που δεν σου άρεσε , βλέποντας τις τιμές που έχει η benelli ,την έκανε προσφορά με πλήρες πακέτο,ένα όπλο σκυλί.Αλλα και η sx4 καλό όπλο αυτήν γιατί την έδωσες;
Η sx4 εχει αυλο 18.8 που σημαινει λιγοτερη ανακρουση.. ειναι κ αεριων δεν κλοτσαι καθολου..εγω εχω τι Μ2 αλλα δεν με ενοχλουν η σφαλιαρες που ριχνει..χαχα

Last edited:
Μην την πάρεις θα σε κλωτσάει και θα σού ξενίσει.

Στεναχωριες no more. Την εχω νιωσει τη χαρα. Ειχα Μ2. Και μια που το φερε η κουβεντα ειμαι αναμεσα στα εξης με τυχαια σειρα:
Benelli montefeltro
Benelli vinci
remington V3
Browning A5
Προχώρα άφοβα

Benelli montefeltro
Benelli vinci
remington V3
Browning A5

Το βάρος του όπλου παίζει βασικά ρόλο ... φυσικά και τα πέλματα και ότι άλλο σύστημα απορρόφησης ενέργειας έχουν.
Έλα να ρίξεις κάνα Nitro 53gr με την δική μου.
Βιλούδου ...

Benelli montefeltro
Benelli vinci
remington V3
Browning A5
Γιατί Α 5 και όχι maxus?

Προχώρα άφοβα

Benelli montefeltro
Benelli vinci
remington V3
Browning A5

Το βάρος του όπλου παίζει βασικά ρόλο ... φυσικά και τα πέλματα και ότι άλλο σύστημα απορρόφησης ενέργειας έχουν.
Έλα να ρίξεις κάνα Nitro 53gr με την δική μου.
Βιλούδου ...
Έτυχε να ρίξω τέσσερα φυσίγγια nitro magnum 52 gr απανωτά πέρυσι με την 870 ( 3 και πρόλαβα να ρίξω ακόμα ένα στη θαλάμη) και δεν κατάλαβα τίποτα. Πόσο χειρότερα να είναι τα πράγματα με μια αδράνειας η οποία μάλιστα από ότι έχω δει σε βίντεο έχει πολύ μαλακό πέλμα; Ρωτάω γιατί αύριο θα πάω να τη δω και αν μου αρέσει θα δώσω προκαταβολή.

Back