Browning Team

Αμα το σκεφτεσαι οτι θα νοιωσεις το κλωτσημα αλλα κρατας Βer-Brow-Win τοτε δεν θα το νοιωσεις...να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους!
Και πού είσαι Μάριε... Επειδη λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, εξήγησε μου σε παρακαλώ, το ιδιο ισχύει κ για τα δίκανα; διοτι η bro ζητα 3000 ευρώ για 725 με κλασσικό ξύλινο κοντακι. Τιμή ιδια με το 828 σπορτ με τo κοντακι κομφορτ progressive.. Σιγουρα το brow θα έχει εκείνο το ξύλο καρυδιάς που απορροφά την ανάκρουση κ φυτρώνει μόνο στο βελγιο.. Στον κήπο της browning

Θα πας που θα πας δες και τιποτα αλλο. Απο περιεργεια. Αν περιμενεις κανα διμηνο θα παμε μαζι για οπλο.
Θα κάνω σαν τη χήρα στο κρεβάτι, όλα θα μου φταίνε άμα δεν πάω αύριο. Έχω καψωσει σαν καρδερινος δε γίνεται να μην πάω αχαχαχαχαχα

Μαριε, υπαρχει βιντεο με μετρησεις(ξαναλεω, μετρηση με αισθητηρες ανακρουσης, οχι λογια καφενειου, ενιωσα, ακουσα, καποιος κολλητος μου ειπε αυτο) του συστηματος comfort με 2 αεριων...το ενα απο τα δυο ήταν Browning...ψαξε και θα δεις ...θα εκπλαγεις απο το αποτελεσμα ....παντου υπαρχει ενας μυθος...ωχχχ...ερχεται η ωρα του Myth buster
Αυτα τα ακουω βερεσε...εγω ξερω απο αυτα που ειχα και εχω απο εμπειρια! Εσυ βλεπε βιντεο!

Και πού είσαι Μάριε... Επειδη λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, εξήγησε μου σε παρακαλώ, το ιδιο ισχύει κ για τα δίκανα; διοτι η bro ζητα 3000 ευρώ για 725 με κλασσικό ξύλινο κοντακι. Τιμή ιδια με το 828 σπορτ με τo κοντακι κομφορτ progressive.. Σιγουρα το brow θα έχει εκείνο το ξύλο καρυδιάς που απορροφά την ανάκρουση κ φυτρώνει μόνο στο βελγιο.. Στον κήπο της browning
Η Benelli και να χεσει εσυ θα το θεοποιεις...εχεις καθαρα φανατισμο με μια μαρκα και καμμια αποψη για οτιδηποτε αλλο!

Η λυση σε ολες τις αναζητησεις. Αγχολυτικο, απροβληματιστο, προθυμο σε πατεντες
Κολλιας... Πιο benelli οπλο απο αυτό δεν υπάρχει... Απλα καποιος, οταν βγηκε σε παραγωγη, πηγε και του εγραψε οανω τη λέξη beretta...

Για πες ρε Γιαννη... Ποσα ετη είναι αυτη η ημερομηνία ληξης... Να βαλω υπενθύμιση.. 10 χρόνια πλαστική μ2 είχα κ ηταν του κουτιου οταν την πούλησα
Χρήση πόση έκανες και υπό ποιες συνθήκες εγώ δύο ssport και οι δύο άχρηστα πέλματα από την 3/4 ετια και είχε ξεχειλωσει και λίγο το κοντάκι εκεί που κουμπώνει το πέλμα στη μία καθώς είχε αρχίσει να χάλαει και η ράχη (τριβόταν )μιλάω για μοντέλα του 2008 . Βέβαια με 150 € αλαζες τα πάντα και άξιζε γιατί το κομφορντ κάνει τρομερή δουλειά στο θέμα ανάκρουσης.Το ότι θα διαλυθεί το κοντάκι δε νομίζω ποτέ αλλά και την αντοχή ενός ξύλινου με καλό πέλμα δεν την έχει γιατί πιθανόν σε μερικά χρόνια θα ξεφτιζε και η επικάλυψη ανθρακόνημα που είχε έχει γίνει σε άλλους.Προσωπικα μου αρέσουν τα όπλα με πλαστικά αλλά δε ξαναπαίρνω διότι έχεις περιορισμό στο να το φέρεις στα μέτρα σου και να πετύχει ζεσταμα γύρισμα κοντάκι προσοχή μην χαλάσει κτλ τα έσκασα με το πατέρα μου δύο φορές για σταβωματα δεν τα ξανασκαω γιατί απλά κανένα όπλο μαμά ότι και να έχει δεν μου κάθεται σωστά και πάει οπλουργο για διόρθωση.εκτος αντί κοντάκι είναι πλήρως ρυθμιζόμενο.

Κολλιας... Πιο benelli οπλο απο αυτό δεν υπάρχει... Απλα καποιος, οταν βγηκε σε παραγωγη, πηγε και του εγραψε οανω τη λέξη beretta...
Η καννη ειναι beretta. Δινει και απαντηση στο ερωτημα benelli ή beretta. Τι αλλο να ζητησει κανεις?

Η Benelli και να χεσει εσυ θα το θεοποιεις...εχεις καθαρα φανατισμο με μια μαρκα και καμμια αποψη για οτιδηποτε αλλο!
Μαριε... Δε βγήκα χθες στο βουνό... Ολα έχουν περάσει απο τα χερακια μου... Δεν θεοποιω κανεναν... Κ browning, κ beretta και breda και franchi, και σεντ ετιεν κλπ..

Back