gvp9000
Banned
Του αρέσουν τα ασχημόπαπαΓιατί Α 5 και όχι maxus?
Του αρέσουν τα ασχημόπαπαΓιατί Α 5 και όχι maxus?
Κώστα για να μην σε πάρω στον λαιμό μου βρες ένα όπλο και δοκίμασε.Έτυχε να ρίξω τέσσερα φυσίγγια nitro magnum 52 gr απανωτά πέρυσι με την 870 ( 3 και πρόλαβα να ρίξω ακόμα ένα στη θαλάμη) και δεν κατάλαβα τίποτα. Πόσο χειρότερα να είναι τα πράγματα με μια αδράνειας η οποία μάλιστα από ότι έχω δει σε βίντεο έχει πολύ μαλακό πέλμα; Ρωτάω γιατί αύριο θα πάω να τη δω και αν μου αρέσει θα δώσω προκαταβολή.
Μα να υπάρχει αποδοτικό σύστημα ανάκρουσης και να το απορρίπτεις; Αν ρίχνεις βαριά φυσίγγια και δεν θέλεις το comfort πήγαινε σε browning η winchesterΕπωμιζω καλά θεωρώ, άρα μπορεί να κλωτσαει περισσότερο από το δίκαννο;
αμα το σκεφτεσαι οτι θα νιωσεις το κλωτσημα τοτε θα το νιωσεις..αν εστιαζεις στο θηραμα θα μενεις με αδεια θαλαμη χωρις να καταλαβεις τιποταΈτυχε να ρίξω τέσσερα φυσίγγια nitro magnum 52 gr απανωτά πέρυσι με την 870 ( 3 και πρόλαβα να ρίξω ακόμα ένα στη θαλάμη) και δεν κατάλαβα τίποτα. Πόσο χειρότερα να είναι τα πράγματα με μια αδράνειας η οποία μάλιστα από ότι έχω δει σε βίντεο έχει πολύ μαλακό πέλμα; Ρωτάω γιατί αύριο θα πάω να τη δω και αν μου αρέσει θα δώσω προκαταβολή.
Η Α5 μου καθεται τελεια. Η καινουργια maxus ειναι πανακριβη. Η παλια αν βρεθει μεταχ σε καλη κατασταση ειναι στα υποψη.Γιατί Α 5 και όχι maxus?
Θα ρίξω και δέκα μάγκνουμ φυσίγγια το χρόνο μην φανταστείς. Με χαλάει οπτικά να βλέπω τα ενθέματα στο κοντάκι. Αν έχει και φλάντζες για καλύτερη προσαρμογή θα τη μπουμπουνισω. Γενικά δεν ψειριζω τη μαϊμού αν μου κάτσει καλα θα την πάρω. Έχει δίκιο ο Βασίλης δεν έχω ακούσει γουρουνα να παραπονιέται. Βέβαια αυτοί κυνηγάνε μέχρι αργά το απόγευμα και μετά αντέχουν και το ξύλο σπίτι από τη γυναίκα επειδή άργησαν δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι σε θέματα ανάκρουσηςΜα να υπάρχει αποδοτικό σύστημα ανάκρουσης και να το απορρίπτεις; Αν ρίχνεις βαριά φυσίγγια και δεν θέλεις το comfort πήγαινε σε browning η winchester
Η SX4 ειναι αεροβολο. Το κοντακι ειναι take it or leave it. Εκτος απο μηκος και υψος με κανα ενθετο δε παιρνει τιποτα αλλο. Μονο καινουργιο σε κοντακα. Ξεχαστε λυγισματα, πατεντα φλαντζες και τετοια. Θα λυγισει ο σωληνας του επανατατικου ελατηριου και θα δημιουργησει αλυσιδωτες δυσλειτουργιες, Τα εχω παθει και τα λεω δεν ειναι θεωριες, προσεξτεΑμα το σκεφτεσαι οτι θα νοιωσεις το κλωτσημα αλλα κρατας Βer-Brow-Win τοτε δεν θα το νοιωσεις...να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους!
Η μαξους σου κάθεται το ίδιο καλά με την Α5 ή όχι;Η Α5 μου καθεται τελεια. Η καινουργια maxus ειναι πανακριβη. Η παλια αν βρεθει μεταχ σε καλη κατασταση ειναι στα υποψη.
Φιλε ναι. Η παλιαΗ μαξους σου κάθεται το ίδιο καλά με την Α5 ή όχι;
Μαριε, υπαρχει βιντεο με μετρησεις(ξαναλεω, μετρηση με αισθητηρες ανακρουσης, οχι λογια καφενειου, ενιωσα, ακουσα, καποιος κολλητος μου ειπε αυτο) του συστηματος comfort με 2 αεριων...το ενα απο τα δυο ήταν Browning...ψαξε και θα δεις ...θα εκπλαγεις απο το αποτελεσμα ....παντου υπαρχει ενας μυθος...ωχχχ...ερχεται η ωρα του Myth busterΑμα το σκεφτεσαι οτι θα νοιωσεις το κλωτσημα αλλα κρατας Βer-Brow-Win τοτε δεν θα το νοιωσεις...να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους!
Αν ξαναπαιρνα sx4 θα ηταν με 66 καννη, ξυλινηΗ SX4 ειναι αεροβολο. Το κοντακι ειναι take it or leave it. Εκτος απο μηκος και υψος με κανα ενθετο δε παιρνει τιποτα αλλο. Μονο καινουργιο σε κοντακα. Ξεχαστε λυγισματα, πατεντα φλαντζες και τετοια. Θα λυγισει ο σωληνας του επανατατικου ελατηριου και θα δημιουργησει αλυσιδωτες δυσλειτουργιες, Τα εχω παθει και τα λεω δεν ειναι θεωριες, προσεξτε
Η saami διαφωνεί μαζί σου.Αμα το σκεφτεσαι οτι θα νοιωσεις το κλωτσημα αλλα κρατας Βer-Brow-Win τοτε δεν θα το νοιωσεις...να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους!
Βασίλη οχι... Μη... Ασε να υπάρχει ενας μύθος ακόμα... Ζούμε χρόνια με αυτους... Μην τον καταρρίψεις κ αυτόν γιατί μετά βλέπω βαθια καταθλιψη.Η saami διαφωνεί μαζί σου.
Δεν είναι δυνατόν ,και αν γίνεται έχεις λάθος πίτσΕγώ θέλω να ρωτήσω κάτι, μιας και το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μια μπενελι χωρίς κομφορτ γιατί με χαλάει αισθητικά. Είναι δυνατόν να κλωτσαει το όπλο αδράνειας περισσότερο από ένα δίκαννο με πέλμα από βακελίτη; Και αν ναι, σε τι οφείλεται;
Θα πας που θα πας δες και τιποτα αλλο. Απο περιεργεια. Αν περιμενεις κανα διμηνο θα παμε μαζι για οπλο.Έτυχε να ρίξω τέσσερα φυσίγγια nitro magnum 52 gr απανωτά πέρυσι με την 870 ( 3 και πρόλαβα να ρίξω ακόμα ένα στη θαλάμη) και δεν κατάλαβα τίποτα. Πόσο χειρότερα να είναι τα πράγματα με μια αδράνειας η οποία μάλιστα από ότι έχω δει σε βίντεο έχει πολύ μαλακό πέλμα; Ρωτάω γιατί αύριο θα πάω να τη δω και αν μου αρέσει θα δώσω προκαταβολή.