Browning Team

Έτυχε να ρίξω τέσσερα φυσίγγια nitro magnum 52 gr απανωτά πέρυσι με την 870 ( 3 και πρόλαβα να ρίξω ακόμα ένα στη θαλάμη) και δεν κατάλαβα τίποτα. Πόσο χειρότερα να είναι τα πράγματα με μια αδράνειας η οποία μάλιστα από ότι έχω δει σε βίντεο έχει πολύ μαλακό πέλμα; Ρωτάω γιατί αύριο θα πάω να τη δω και αν μου αρέσει θα δώσω προκαταβολή.
Κώστα για να μην σε πάρω στον λαιμό μου βρες ένα όπλο και δοκίμασε.
Εγώ με το comfort δεν ένοιωσα κάτι ιδιαίτερο σε κανένα φυσίγγι.
Τέτοια φυσίγγια (νιτρο 53γρ) δεν έχω ρίξει με άλλη αδράνειας.

Επίσης λες όλοι οι γουρουνάδες να θέλουν να ξεδοντιάζονται με τα μασούρια που ρίχνουν ?

Επωμιζω καλά θεωρώ, άρα μπορεί να κλωτσαει περισσότερο από το δίκαννο;
Μα να υπάρχει αποδοτικό σύστημα ανάκρουσης και να το απορρίπτεις; Αν ρίχνεις βαριά φυσίγγια και δεν θέλεις το comfort πήγαινε σε browning η winchester

Έτυχε να ρίξω τέσσερα φυσίγγια nitro magnum 52 gr απανωτά πέρυσι με την 870 ( 3 και πρόλαβα να ρίξω ακόμα ένα στη θαλάμη) και δεν κατάλαβα τίποτα. Πόσο χειρότερα να είναι τα πράγματα με μια αδράνειας η οποία μάλιστα από ότι έχω δει σε βίντεο έχει πολύ μαλακό πέλμα; Ρωτάω γιατί αύριο θα πάω να τη δω και αν μου αρέσει θα δώσω προκαταβολή.
αμα το σκεφτεσαι οτι θα νιωσεις το κλωτσημα τοτε θα το νιωσεις..αν εστιαζεις στο θηραμα θα μενεις με αδεια θαλαμη χωρις να καταλαβεις τιποτα

Μα να υπάρχει αποδοτικό σύστημα ανάκρουσης και να το απορρίπτεις; Αν ρίχνεις βαριά φυσίγγια και δεν θέλεις το comfort πήγαινε σε browning η winchester
Θα ρίξω και δέκα μάγκνουμ φυσίγγια το χρόνο μην φανταστείς. Με χαλάει οπτικά να βλέπω τα ενθέματα στο κοντάκι. Αν έχει και φλάντζες για καλύτερη προσαρμογή θα τη μπουμπουνισω. Γενικά δεν ψειριζω τη μαϊμού αν μου κάτσει καλα θα την πάρω. Έχει δίκιο ο Βασίλης δεν έχω ακούσει γουρουνα να παραπονιέται. Βέβαια αυτοί κυνηγάνε μέχρι αργά το απόγευμα και μετά αντέχουν και το ξύλο σπίτι από τη γυναίκα επειδή άργησαν δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι σε θέματα ανάκρουσης :p

Αμα το σκεφτεσαι οτι θα νοιωσεις το κλωτσημα αλλα κρατας Βer-Brow-Win τοτε δεν θα το νοιωσεις...να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους!
Η SX4 ειναι αεροβολο. Το κοντακι ειναι take it or leave it. Εκτος απο μηκος και υψος με κανα ενθετο δε παιρνει τιποτα αλλο. Μονο καινουργιο σε κοντακα. Ξεχαστε λυγισματα, πατεντα φλαντζες και τετοια. Θα λυγισει ο σωληνας του επανατατικου ελατηριου και θα δημιουργησει αλυσιδωτες δυσλειτουργιες, Τα εχω παθει και τα λεω δεν ειναι θεωριες, προσεξτε

Αμα το σκεφτεσαι οτι θα νοιωσεις το κλωτσημα αλλα κρατας Βer-Brow-Win τοτε δεν θα το νοιωσεις...να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους!
Μαριε, υπαρχει βιντεο με μετρησεις(ξαναλεω, μετρηση με αισθητηρες ανακρουσης, οχι λογια καφενειου, ενιωσα, ακουσα, καποιος κολλητος μου ειπε αυτο) του συστηματος comfort με 2 αεριων...το ενα απο τα δυο ήταν Browning...ψαξε και θα δεις ...θα εκπλαγεις απο το αποτελεσμα ....παντου υπαρχει ενας μυθος...ωχχχ...ερχεται η ωρα του Myth buster

Η SX4 ειναι αεροβολο. Το κοντακι ειναι take it or leave it. Εκτος απο μηκος και υψος με κανα ενθετο δε παιρνει τιποτα αλλο. Μονο καινουργιο σε κοντακα. Ξεχαστε λυγισματα, πατεντα φλαντζες και τετοια. Θα λυγισει ο σωληνας του επανατατικου ελατηριου και θα δημιουργησει αλυσιδωτες δυσλειτουργιες, Τα εχω παθει και τα λεω δεν ειναι θεωριες, προσεξτε
Αν ξαναπαιρνα sx4 θα ηταν με 66 καννη, ξυλινη

Η saami διαφωνεί μαζί σου.

Attachments

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι, μιας και το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μια μπενελι χωρίς κομφορτ γιατί με χαλάει αισθητικά. Είναι δυνατόν να κλωτσαει το όπλο αδράνειας περισσότερο από ένα δίκαννο με πέλμα από βακελίτη; Και αν ναι, σε τι οφείλεται;
Δεν είναι δυνατόν ,και αν γίνεται έχεις λάθος πίτσ

Θα πας που θα πας δες και τιποτα αλλο. Απο περιεργεια. Αν περιμενεις κανα διμηνο θα παμε μαζι για οπλο.

Back