Browning Team

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι, μιας και το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μια μπενελι χωρίς κομφορτ γιατί με χαλάει αισθητικά. Είναι δυνατόν να κλωτσαει το όπλο αδράνειας περισσότερο από ένα δίκαννο με πέλμα από βακελίτη; Και αν ναι, σε τι οφείλεται;
Εγώ που κυνηγούσα με μια Μ2 χωρίς comfort και μάλιστα υδρόβια που έριχνα βαριά φυσίγγια δεν κατάλαβα τίποτα το ιδιαίτερο φυσιολογικό μου φάνηκε το λάκτισμα

Εγώ από τις 3 μόνο τη νέα μαξους έχω δοκιμάσει.. Αλλά τρωγομαι εδώ και καιρό να δω την Α5.. Και μάλιστα πηγα σημερα αλλά ήταν κλειστά τα οπλοπωλεια..
Αν το δοκιμασεις πες μου εντυπωσεις. Το οπλο σε μενα ερχοταν με τη σκεψη

Το πιο μαλακό όπλο πάντως απ αυτά που έχω ρίξει και είχα ήταν η maxus. Οσο αφορά το πόσο απορροφά ανάκρουση το comfort 3 και αν έχει περισσότερη ανακρουση απο την xlr5 θα σας το πώ σε ένα μηνα περίπου!

Αυτα τα ακουω βερεσε...εγω ξερω απο αυτα που ειχα και εχω απο εμπειρια! Εσυ βλεπε βιντεο!
Μάριε κούλαρε ρε φίλε λίγο ... δεν κυνηγάμε στο playstation αχαχααχα ούτε κυνηγάμε με φυσίγγια 32γρ max.

Κάποτε ΜΠΟΡΕΙ να ίσχυαν αυτά που λες.
Γράφω ΜΠΟΡΕΙ γιατί κάποτε συγκρίναμε ανακρούσεις ανάμεσα σε όπλα 3 κιλών με όπλα 4 κιλών ... τώρα που έχουν έρθει όλα στα 3 μην φαντάζεσαι ότι έχουν φοβερές διαφορές.
Εγώ τουλάχιστον δεν τις καταλαβαίνω.

Με τις ανακρούσεις γίνεται γενικώς της Πόπης
https://randywakeman.com/Benelli_Beretta_Browning_Remington_Recoil.htm

Να και ένα αμερικάνικο βίντεο
Δέστο από το 4:00 και μετά.

Εγώ σε σύγχρονα αυτογεμή όπλα δεν βλέπω διαφορές.
Ίσως έχω αναίσθητο ώμο :)

Εγω προσωπικα δεν ετυχε να ριξω την ιδια μερα με διαφορετικα οπλα για να εχω αποψη αλλα ειναι πολλοι αυτοι που λενε οτι τα αεριων κλωτσανε λιγοτερο απο τα αδρανειας, και πλαστικα ''αμορτισερ'' μονο η μπενελλι εχει, που σημαινει οτι τα χρειαζεται, αν ηταν το κλωτσιμα ιδιο τωρα με τα αμορτισερ θα πρεπει να κλωτσανε λιγοτερο απο τα αεριων που δεν εχουν αμορτισερ.....

Εγώ τουλάχιστον 2 που ξέρω και η 2 είχαν προβλήματα και ο ένας έκανε και κώνο στην καννη.
Κώνο γιατί να κάνει σε ένα όπλο που έχει κώνο από το εργοστάσιο; Και τι προβλήματα είχαν εμπλοκών η τουφεκιάς; Γιατί δεν βλέπω τον λόγο να έχει διαφορετική κάνη από την maxus μόνο τσοκ διαφορετικά έχει.

Στο ίδιο site χθες διάβασα ότι επίσημα η browning αναφέρει ότι τα super magnum A5 δουλεύουν με ελάχιστα τα 32 γρ. Όποτε αν το αποκτήσει κάποιος πιθανών να έχει πρόβλημα ποιο χαμηλά η ακόμη και στα 32γρ οριακά.

Back