Κολλιας... Το θέμα κάνης is busted..το κόβω εδω, σεβομενος το τοπικ..Η καννη ειναι beretta. Δινει και απαντηση στο ερωτημα benelli ή beretta. Τι αλλο να ζητησει κανεις?
Κολλιας... Το θέμα κάνης is busted..το κόβω εδω, σεβομενος το τοπικ..Η καννη ειναι beretta. Δινει και απαντηση στο ερωτημα benelli ή beretta. Τι αλλο να ζητησει κανεις?
Εγώ που κυνηγούσα με μια Μ2 χωρίς comfort και μάλιστα υδρόβια που έριχνα βαριά φυσίγγια δεν κατάλαβα τίποτα το ιδιαίτερο φυσιολογικό μου φάνηκε το λάκτισμαΕγώ θέλω να ρωτήσω κάτι, μιας και το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μια μπενελι χωρίς κομφορτ γιατί με χαλάει αισθητικά. Είναι δυνατόν να κλωτσαει το όπλο αδράνειας περισσότερο από ένα δίκαννο με πέλμα από βακελίτη; Και αν ναι, σε τι οφείλεται;
Δηλαδη?Κολλιας... Το θέμα κάνης is busted..
Αν το δοκιμασεις πες μου εντυπωσεις. Το οπλο σε μενα ερχοταν με τη σκεψηΕγώ από τις 3 μόνο τη νέα μαξους έχω δοκιμάσει.. Αλλά τρωγομαι εδώ και καιρό να δω την Α5.. Και μάλιστα πηγα σημερα αλλά ήταν κλειστά τα οπλοπωλεια..
Κατάλαβα.. Μέσα στη βδομάδα παω να το δω και θα σου πω..Αν το δοκιμασεις πες μου εντυπωσεις. Το οπλο σε μενα ερχοταν με τη σκεψη
ok.Κολλιας... Το θέμα κάνης is busted..το κόβω εδω, σεβομενος το τοπικ..
Δε θυμαμαι με τι μηκος καννης το ειχα δοκιμασει. Το βαρος εξαφανιζοταν αναμεσα στα χερια. Εντυπωσιαστηκα σου λεω. Νομιζω ηταν 71. Και ξυλινο.Κατάλαβα.. Μέσα στη βδομάδα παω να το δω και θα σου πω..
Μάριε κούλαρε ρε φίλε λίγο ... δεν κυνηγάμε στο playstation αχαχααχα ούτε κυνηγάμε με φυσίγγια 32γρ max.Αυτα τα ακουω βερεσε...εγω ξερω απο αυτα που ειχα και εχω απο εμπειρια! Εσυ βλεπε βιντεο!
ΔεληκάρηςΓια τους γνώστες!View attachment 51622
Μπουτσκαρ είνει κι ιεχ λέπιαΑ και που είσαι;... Η μέτρηση εγινε με το παλιο comfort... Οχι το καινούργιο το 3...με τα μεγαλύτερα λεπια
psΜπουτσκαρ είνει κι ιεχ λέπια
Κώνο γιατί να κάνει σε ένα όπλο που έχει κώνο από το εργοστάσιο; Και τι προβλήματα είχαν εμπλοκών η τουφεκιάς; Γιατί δεν βλέπω τον λόγο να έχει διαφορετική κάνη από την maxus μόνο τσοκ διαφορετικά έχει.Εγώ τουλάχιστον 2 που ξέρω και η 2 είχαν προβλήματα και ο ένας έκανε και κώνο στην καννη.
Οι πρώτες Α5 είχαν θέμα με τον εξολκέα.Εγώ τουλάχιστον 2 που ξέρω και η 2 είχαν προβλήματα και ο ένας έκανε και κώνο στην καννη.
μονο αυτο!το παλιο αστο!κοντακι κομφορτ progressive..
Στο ίδιο site χθες διάβασα ότι επίσημα η browning αναφέρει ότι τα super magnum A5 δουλεύουν με ελάχιστα τα 32 γρ. Όποτε αν το αποκτήσει κάποιος πιθανών να έχει πρόβλημα ποιο χαμηλά η ακόμη και στα 32γρ οριακά.Οι πρώτες Α5 είχαν θέμα με τον εξολκέα.
https://www.refugeforums.com/threads/browning-a5-new-version-problems.1052272/
View attachment 51629
Αυτές που υπάρχουν Ελλάδα τώρα είναι από τις παλιές; Σιγά μη πάρουμε απάντηση. Πάρτη εσύ και βλέπουμε. Όλα λαχείο ρε πουστη μου τελικά;Οι πρώτες Α5 είχαν θέμα με τον εξολκέα.
https://www.refugeforums.com/threads/browning-a5-new-version-problems.1052272/
View attachment 51629