Browning Team

Το θέμα είναι να είναι πετυχημένη η επέμβαση και συνήθως για να το πουλάει κάποιος της περισσότερες φορές σίγουρα δεν είναι!
Η αυτό που λες η απλά ο κάτοχος του όπλου είχε πολύ υψηλές προσδοκίες από την επέμβαση στον κώνο ,περίμενε ας πούμε μια βελτίωση συγκέντρωσης 20 η 15 % και πήρε 5% και το δίνει για να πάρει ένα άλλο "αξιοπρεπές"όπλο.........

Η αυτό που λες η απλά ο κάτοχος του όπλου είχε πολύ υψηλές προσδοκίες από την επέμβαση στον κώνο ,περίμενε ας πούμε μια βελτίωση συγκέντρωσης 20 η 15 % και πήρε 5% και το δίνει για να πάρει ένα άλλο "αξιοπρεπές"όπλο.........
Η έπιασε ένα 30%40% κ έγινε μονοβολεξ‼️
Αναμένουμε την ΕΚΘΕΣΗ του @Prowler® σεπτεμπερ‼️

Καινούργια την πήρε ή μεταχειρισμένη ?
Αν την πήρε καινούργια έχει 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας (10 τώρα) ... του πούστη ... σε 5-10 χρόνια θα του αλλάξουν όλο το όπλο αχαχαχα
Γενικώς όταν ακούω για εμπλοκές είμαι επιφυλακτικός ... σε όλα τα όπλα, όχι μόνο σε κάποια συγκεκριμένη μάρκα.
Η Centro είναι η πρώτη benelli που είδα να κάνει εμπλοκές και όταν το είδα ήταν στα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας του μοντέλου
Και αν δεν το έβλεπα μπορεί και να μην το πίστευα συνηθισμένος από την rafaello.....

Η Centro είναι η πρώτη benelli που είδα να κάνει εμπλοκές και όταν το είδα ήταν στα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας του μοντέλου
Και αν δεν το έβλεπα μπορεί και να μην το πίστευα συνηθισμένος από την rafaello.....
Και φίλος μου από της προτες έχει την έχει στην άκρη και κυνηγάει με την 303… γούστα είναι αυτά εγώ δυο μπενελι είχα κανένα πρόβλημα με εμπλοκές… τώρα θανατικός μπραουνομπερετακιας δρόμος χωρίς γηρησμο :)

Έχω ενα φίλο με centro, την είχε καμία 10χρονια μπορεί να είχε καθαριστεί μια φορά και όχι από αυτόν ,του είχε κολλήσει το 3αρι τσοκ και για να το βγάλει με φλόγιστρο το μπροστά μέρος της κάννης είχε ξεβαψει.Εμπλοκη ποτέ.Σε ένα απογευματινό μου λέει δεν ανοίγει το κλείστρο .Του ρίχνω από τη θυρίδα g96 που είχα μαζί και δούλεψε, γι'αυτό λέω ότι ο μηχανισμός δεν έχει κάποια κατασκευαστική ευαισθησία και αν συντηρείται σωστά ,άντε να χρειαστεί να αλλάξεις κάποια ελατήρια.

Έχω ενα φίλο με centro, την είχε καμία 10χρονια μπορεί να είχε καθαριστεί μια φορά και όχι από αυτόν ,του είχε κολλήσει το 3αρι τσοκ και για να το βγάλει με φλόγιστρο το μπροστά μέρος της κάννης είχε ξεβαψει.Εμπλοκη ποτέ.Σε ένα απογευματινό μου λέει δεν ανοίγει το κλείστρο .Του ρίχνω από τη θυρίδα g96 που είχα μαζί και δούλεψε, γι'αυτό λέω ότι ο μηχανισμός δεν έχει κάποια κατασκευαστική ευαισθησία και αν συντηρείται σωστά ,άντε να χρειαστεί να αλλάξεις κάποια ελατήρια.
Δεν το λέω σαν κατηγορία για τον μηχανισμό της benelli αν έλεγα κάτι τέτοιο θα ήμουν απλά γραφικός
Το αναφέρω απλά σαν περιστατικό
Μέχρι τότε ποτέ δεν είχα δει και δεν είχα ακούσει κάτι για εμπλοκή σε benelli

Δεν το λέω σαν κατηγορία για τον μηχανισμό της benelli αν έλεγα κάτι τέτοιο θα ήμουν απλά γραφικός
Το αναφέρω απλά σαν περιστατικό
Μέχρι τότε ποτέ δεν είχα δει και δεν είχα ακούσει κάτι για εμπλοκή σε benelli
Μα σε πιστεύω ότι έκανε εμπλοκή , μηχανισμοί είναι και αστοχίες υπάρχουν και από λάθος χρήση -συντηρηση.

Το ότι μπορεί να χει βγάλει off τα τσοκ δεν σου περνάει από το μυαλό! Συμβαίνει και αυτό

Το ότι μπορεί να χει βγάλει off τα τσοκ δεν σου περνάει από το μυαλό! Συμβαίνει και αυτό
Με ποιον τρόπο θα βγάλει
Η έπιασε ένα 30%40% κ έγινε μονοβολεξ‼️
Αναμένουμε την ΕΚΘΕΣΗ του @Prowler® σεπτεμπερ‼️

Δε νομίζω ότι είναι εφικτό αυτό ..... Στην καλύτερη περίπτωση ένα 5% με 10% το πολύ ....από οπλα που είδα τουλάχιστον.....
Απάντησε κ ο φίλος Παναγιώτης για ακύρωση των τσοκ...το αν συμβαίνει κ στο βαθμό που συμβαίνει....αναμενουμε

Αν το δοκιμασεις πες μου εντυπωσεις. Το οπλο σε μενα ερχοταν με τη σκεψη
Είπα θα παω μέσα στη βδομάδα τελικά δε μπορουσα να περιμενω και πηγα σήμερα. Λοιπόν.. Πιο ελαφριά από τη μαξους2 ,λεπτη παπια σαν τη μαξους2, έχεις την αίσθηση ότι είναι παιχνιδι, όντως έρχεται ωραία όταν τη κολλάς στον ώμο, πιο ωραία από τη μαξους ( σε εμένα τουλάχιστον) . Εκεί που ξεκινάει η ριγα έχει μια μια μικρή κλίση για να μπει στο κυρίως μέρος της ριγας. Αυτό πιο πολυ με μπέρδεψε παρα με βοήθησε. Αυτό είναι και θέμα συνήθειας βέβαια. Νομίζω ότι όταν επιλεξω θα είμαι πιο κοντά στη maxus με τις κατάλληλες τροποποιήσεις στο κοντακι.
PS ευχάριστη έκπληξη η Ρεμινγκτον v3.. Αυτό το κλασικό και καθόλου εντυπωσιακό όπλο όταν το δοκίμασα κουμπωνε φανταστικά..

Δεν ξέρω για πιο λόγο αλλά πάντα έχω την αισθηση ότι θα έπρεπε να είχα πάρει ένα μπραουνινγκ.

Για την ακρίβεια δικαννο μάλλον 525.

Όμως όποτε έχω αυτή την αίσθηση την κάνω τελικά τη "μαλακια" όσος καιρός κι αν περάσει.

Κι αυτό με αγχώνει.

Χαχα!

Δεν ξέρω για πιο λόγο αλλά πάντα έχω την αισθηση ότι θα έπρεπε να είχα πάρει ένα μπραουνινγκ.

Για την ακρίβεια δικαννο μάλλον 525.

Όμως όποτε έχω αυτή την αίσθηση την κάνω τελικά τη "μαλακια" όσος καιρός κι αν περάσει.

Κι αυτό με αγχώνει.

Χαχα!
Τα πάντα, από σκέψη γίνονται ‼️

Δε νομίζω ότι είναι εφικτό αυτό ..... Στην καλύτερη περίπτωση ένα 5% με 10% το πολύ ....από οπλα που είδα τουλάχιστον.....
Ποιος σου εγγυάται ποσό ακριβός θα χρειαστεί και με πόσες μοίρες θα πρέπει να γίνει ώστε να ειναι ακριβός όπως πρέπει η συσφίξεις τον τσοκ. Έχω δει και αστοχίες και κατεστραμμένες κάνες από υπερβολές.

Είπα θα παω μέσα στη βδομάδα τελικά δε μπορουσα να περιμενω και πηγα σήμερα. Λοιπόν.. Πιο ελαφριά από τη μαξους2 ,λεπτη παπια σαν τη μαξους2, έχεις την αίσθηση ότι είναι παιχνιδι, όντως έρχεται ωραία όταν τη κολλάς στον ώμο, πιο ωραία από τη μαξους ( σε εμένα τουλάχιστον) . Εκεί που ξεκινάει η ριγα έχει μια μια μικρή κλίση για να μπει στο κυρίως μέρος της ριγας. Αυτό πιο πολυ με μπέρδεψε παρα με βοήθησε. Αυτό είναι και θέμα συνήθειας βέβαια. Νομίζω ότι όταν επιλεξω θα είμαι πιο κοντά στη maxus με τις κατάλληλες τροποποιήσεις στο κοντακι.
PS ευχάριστη έκπληξη η Ρεμινγκτον v3.. Αυτό το κλασικό και καθόλου εντυπωσιακό όπλο όταν το δοκίμασα κουμπωνε φανταστικά..
Η V3 κουμπώνει και σε μένα καλά. Είναι μέσα στις επιλογές μου. Το σκέφτεσαι εσύ η όχι;

Ν

Ναι αλλά υπάρχει κόσμος που όταν σκέφτεσαι λαμακιες στο τέλος δεν τις κάνει.

Ενώ εγώ κάνω ακριβώς το αντίθετο.

Έχει διαφορά.
Και γω μαζι σου Στελιο...

Αν η μαλακια ομως σου βγει...τοτε η ευχαριστηση ειναι μεγαλη...

Back