Browning Team

Αυτές που υπάρχουν Ελλάδα τώρα είναι από τις παλιές; Σιγά μη πάρουμε απάντηση. Πάρτη εσύ και βλέπουμε. Όλα λαχείο ρε πουστη μου τελικά;
Όταν κοιτάς τα αντίγραφα ενώ υπάρχουν τα πρωτότυπα που εδώ και χρόνια έχουν εξαλείψει τι παιδικές ασθένειες,υπάρχει ένα ρίσκο.

Όταν κοιτάς τα αντίγραφα ενώ υπάρχουν τα πρωτότυπα που εδώ και χρόνια έχουν εξαλείψει τι παιδικές ασθένειες,υπάρχει ένα ρίσκο.
Ρίσκο είναι ολλα τα οπλα …. Φιλαράκι καλό έχει την centro και τον έχει ξεσκίσει στης εμπλοκες

Ρίσκο είναι ολλα τα οπλα …. Φιλαράκι καλό έχει την centro και τον έχει ξεσκίσει στης εμπλοκες
Ηλία με διάφορα φυσίγγια η με ένα συγκεκριμένο ;Σίγουρα το πρόβλημα λύνεται ,γιατί η Centro και γενικά ο μηχανισμός της benelli δεν έχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα .

Η μαλακια είναι ότι παίρνεις ένα τουφέκι που γουστάρεις και μετά μπορεί να αρχίζουν διάφορα. Και ξεκινας μετά να βγάλεις άκρη και σου σπάνε τα αρχιδια. Το πήρες τώρα ούτε αλλαγές ούτε τίποτα. Μόνο πασαλειματα από τους εξουσιοδοτημένους οπλουργους και γίνεσαι και ο γραφικός στο τέλος.
Άμα ριχνει όλα οκ. Πώς ρίχνει όμως.

Καινούργια την πήρε ή μεταχειρισμένη ?
Αν την πήρε καινούργια έχει 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας (10 τώρα) ... του πούστη ... σε 5-10 χρόνια θα του αλλάξουν όλο το όπλο αχαχαχα
Γενικώς όταν ακούω για εμπλοκές είμαι επιφυλακτικός ... σε όλα τα όπλα, όχι μόνο σε κάποια συγκεκριμένη μάρκα.

Όλα λαχείο ρε πουστη μου τελικά;
Όχι Κώστα ... παιδικές ασθένειες !!!
Δεν υπάρχει εταιρία που να μην μπορεί να διορθώσει κάτι σε ένα καινούργιο μοντέλο.
Το θέμα είναι ότι χρειάζονται beta testers.

Προσωπικά επιλέγω μοντέλα που παράγονται πολλά χρόνια ... ότι είναι να βγάλουν θα το έχουν βγάλει.

1658125033774.png

https://www.shotgunworld.com/threads/help…remington-v3-bolt-cam-pin.534714/

Αυτές που υπάρχουν Ελλάδα τώρα είναι από τις παλιές; Σιγά μη πάρουμε απάντηση. Πάρτη εσύ και βλέπουμε. Όλα λαχείο ρε πουστη μου τελικά;
Και εδώ άντε να βρεις άκρη στην Αμερική που διάβασα του άλλαξαν όπλο και πήρε την maxus 2 μετά από τα παράπονα του το ζήτησε και ο ίδιος βέβαια. Στην Ελλάδα παίζει να μην υπάρχει και ανταλλακτικό ο φίλος μου που του ήταν έτοιμο να σπάσει το κοντάκι από την maxus one βρήκε πλαστικό μετά από 1,5 χρόνο ούτε προαγγελία δεν έκανε η αντιπροσωπεία. Γενικά τα ξύλα ήταν άθλια στα 2 χρόνια του άνοιξε η παπια πήρε πλαστική και μετά άρχισε το κοντακι τα πήρε όλα πλαστικά στο τέλος.

Και εδώ άντε να βρεις άκρη στην Αμερική που διάβασα του άλλαξαν όπλο και πήρε την maxus 2 μετά από τα παράπονα του το ζήτησε και ο ίδιος βέβαια. Στην Ελλάδα παίζει να μην υπάρχει και ανταλλακτικό ο φίλος μου που του ήταν έτοιμο να σπάσει το κοντάκι από την maxus one βρήκε πλαστικό μετά από 1,5 χρόνο ούτε προαγγελία δεν έκανε η αντιπροσωπεία. Γενικά τα ξύλα ήταν άθλια στα 2 χρόνια του άνοιξε η παπια πήρε πλαστική και μετά άρχισε το κοντακι τα πήρε όλα πλαστικά στο τέλος.
Με καμιά παλιογρια beretta θα ξηγηθω μου φαίνεται. Άκου που σου λέω. Θα έχει και λοκνταουν και θα το σκεφτώ αρκετά.

Τα μεταχειρισμένα δεν τα εμπιστεύομαι γιατί κάνουν πολλα
Πειράματα τελευταία
Συμφωνώ. Το ελέγχεις όμως. Η χοντράδα φαίνεται από έναν οπλουργο. Σίγουρα μιλάς για παρεμβάσεις στις Κάννες. Ναι πολλοί κάνουν διάφορα.

Οι μετατροπές στα όπλα προσομοιάζουν με τις πλαστικές των γυναικών‼️πάντα χωράει άλλη μια....ώσπου φτάνεις στο σημείο η πανταμορφη κ το τέρας να μοιάζουν σα 2 ντροψ οφ γουοτα(ρ)‼️

Οι μετατροπές στα όπλα προσομοιάζουν με τις πλαστικές των γυναικών‼️πάντα χωράει άλλη μια....ώσπου φτάνεις στο σημείο η πανταμορφη κ το τέρας να μοιάζουν σα 2 ντροψ οφ γουοτα(ρ)‼️
πες μας τωρα οτι δεν σου αρεσουν και τα σιλικονατα!!!

πες μας τωρα οτι δεν σου αρεσουν και τα σιλικονατα!!!
Πλάκα κάνεις τώρα‼️❓τι να μου αρέσει❓ιδίως τα πρώτα ,που είχε βυζί κ στη μασχάλη η άλλη❓η της άλλης που ένα κοίταζε εσένα κ το άλλο την πόρτα να φύγει❓μακρυά κ από τέτοιο βυζί κ τέτοιο κωλο‼️

304 ,390 και μια μεγάλη γκάμα μπενελι βρίσκονται στο car απροβληματιστα όπλα .Και μη σας ξεγελάει το γιατί πωλούνται διότι η κατάσταση είναι δύσκολη και τα περισσότερα πωλούνται λόγω ανάγκης όχι προβλημάτων ειδικά τα παραπάνω που ανέφερα και επειδή εδώ τα μπλέκουμε και με την ιδιογομωση ,ιδιογομωση δε κάνει ούτε το 1% σχεδόν των κυνηγών άρα όλα έχουν δουλευτεί με φυσίγγια εργοστασιακά και ασφαλή και όχι φουρνελα .Τα δικά μας όπλα έπρεπε να ξεσκονιζουν οι άλλοι που κάνουμε όσοι κάνουμε ιδιογομωση .

Back