B15... Για ακριβά γούστα...
https://johnmbrowningcollection.com/pages/gunroom/gunroom-hf-b15.html#nogo
https://johnmbrowningcollection.com/pages/gunroom/gunroom-hf-b15.html#nogo
οπλαρα!Μόλις ζυγισαμε και το ντουφεκι. Είναι σίγουρα το light τελικά γιατί το βάρος του είναι 2890γρ. Σας βάζω και άλλη μια φωτογραφία που μου έστειλαν έτσι για το χάζι.....
Ευχαριστώ πολύ!!!Στο μερος που σου εχω μαρκαρει με μπλε θα βαλεις 2 σταγονες λαδι και θα τις απλωσεις με το δακτυλο ,στο κοκκινο θα βαλεις λιγο γρασσο καλης ποιοτητας το οποιο να ειναι για αρθρωτα οπλα .Μετα το κυνηγι η το σκοπευτηριο θα το καθαριζεις καλα και θα βαζεις καινουργιαView attachment 51158View attachment 51159
Όλα ωραία είναι ,εσύ τι χρειάζεσαι.Παντως εγώ σήμερα αν θα έψαχνα για όπλο θα ρωταγα τον Βαγγ.Μιας και είμαστε στο σωστό νήμα, μου αρέσει πολύ η browning phoenix. Έχει κανείς άποψη; Όταν έψαχνα για καραμπίνα τη ζητούσα.
Την ίδια ερώτηση θα έκανα και εγώ, πηγα να τη δω από κοντά όμως δεν την είχε και είχε τη maxus 2. Άρρωστο όπλο, τη ποσταρα, όταν τη βάζεις στον ώμο σου εμπνέει σίγουρια, νιώθεις μια σταθερότητα. Η λεπτή παπια είναι πολυ βολική.Είναι στιβαρη κατασκευή, είναι Browning. Δε θα βγάλω τελική απόφαση όμως αν δε δοκιμάσω την Α5.View attachment 50613Καλημερα παιδιά εχει κάποιος αυτο το οπλο να μου πει καποια πραγματα αξιζει το συστημα αδράνειας που εχει??
Καλό είναι να εξέχει,αν γίνεται...αφήνεις το κλειδί σπίτιΜια ερώτηση για το 525. Το ντουφεκι έχει 4 τσοκ τα παλιά τα invector 18,4( τα μικρά). Θα χρειαστώ ένα 5 αστρα εσωτερικό και να μην εξέχει από την κάνη. Ποια μάρκα μου προτείνετε? Κοίταξα στο καλκαντζακο και έχει μόνο ένα που δεν γράφει μάρκα όμως. Τα άλλα εξέχουν από την κάννη και δεν θέλω.
Το ξέρω τι λέτε και εγώ θέλω τα briley έσω έξω, θα πρέπει να πάρω ομως όλη την σειρά. Αλλά είναι αρκετά τα χρήματα για τώρα. Ίσως αργότερα....Καλό είναι να εξέχει,αν γίνεται...αφήνεις το κλειδί σπίτι
Με τα μαμά μείνε, το 5 γιατί το θες? 4 έχεις?Το ξέρω τι λέτε και εγώ θέλω τα briley έσω έξω, θα πρέπει να πάρω ομως όλη την σειρά. Αλλά είναι αρκετά τα χρήματα για τώρα. Ίσως αργότερα....
Μείνε με αυτά Για φέτος και θα δεις.Ναι έχει.. Έχει το 1-2-3-4
Έχω το ίδιο με 5 τσοκ . Κάποια στιγμή σκέφτομαι να του πάρω brain bell ,mr.Μια ερώτηση για το 525. Το ντουφεκι έχει 4 τσοκ τα παλιά τα invector 18,4( τα μικρά). Θα χρειαστώ ένα 5 αστρα εσωτερικό και να μην εξέχει από την κάνη. Ποια μάρκα μου προτείνετε? Κοίταξα στο καλκαντζακο και έχει μόνο ένα που δεν γράφει μάρκα όμως. Τα άλλα εξέχουν από την κάννη και δεν θέλω.
Εγώ για τα κυνήγια μου ,δουλεύω , βελτιωμένο κύλινδρο μαμά κ λάιτ φουλ μπριλευ σε αυτά τα δύο μόνο έχω κατασταλάξει.Το ξέρω τι λέτε και εγώ θέλω τα briley έσω έξω, θα πρέπει να πάρω ομως όλη την σειρά. Αλλά είναι αρκετά τα χρήματα για τώρα. Ίσως αργότερα....
Τι έπαθες αγόρι μου είσαι καλά?πρώτη φορά σε ακούω να μιλάς έτσι! Μπράβο σου!Εγώ για τα κυνήγια μου ,δουλεύω , βελτιωμένο κύλινδρο μαμά κ λάιτ φουλ μπριλευ σε αυτά τα δύο μόνο έχω κατασταλάξει.
Η αγορά είναι τεράστια κ φτιαγμένη... κατά τέτοιον τρόπο,ωστε να δημιουργεί ανάγκες πλασματικές(παρά να καλύπτει)πριν πετάξεις χρήμα κατασταλάξε στα κυνήγια σου,στον τρόπο που τα κυνηγάς,αποστάσεις κλπ κ έπειτα να προβείς ,στην οποία αγορά
Μια χαρά κ εγώ κ ο άλλοςΤι έπαθες αγόρι μου είσαι καλά?πρώτη φορά σε ακούω να μιλάς έτσι! Μπράβο σου!
Ναι έτσι θα κάνω για αρχή.Μείνε με αυτά Για φέτος και θα δεις.
Σούπεργια 70 θαλάμηΔεν σας είπα... Κοίταξα τα χαρτιά της εγγύησης και γράφει και τους αυλους. Η πάνω καννη είναι 18,45 και η κάτω 18,48. Δεν είναι άσχημα νομίζω...
Το είχα αυτό το όπλο και έχω ένα τσοκ μαμά στο σπιτι στο χωριό δεν θυμάμαι ποιο είναι αν είναι το 5 θα σου στείλω μα στο δώσω μου είναι άχρηστο ούτως η άλλος.Μια ερώτηση για το 525. Το ντουφεκι έχει 4 τσοκ τα παλιά τα invector 18,4( τα μικρά). Θα χρειαστώ ένα 5 αστρα εσωτερικό και να μην εξέχει από την κάνη. Ποια μάρκα μου προτείνετε? Κοίταξα στο καλκαντζακο και έχει μόνο ένα που δεν γράφει μάρκα όμως. Τα άλλα εξέχουν από την κάννη και δεν θέλω.