Browning Team

Φίλος που έχει την Α5 μου έχει πει ότι μόλις την πάρεις θέλει καθάρισμα από το γράσο το επανατατικο ελατήριο. Μετά κανένα πρόβλημα με όλα τα φυσίγγια. Απλά έχει κάτι σαν σκληρό γράσο το επανατατικο. Browning και κακό όπλο είναι δύο έννοιες ασύμβατες.
Εκεί μέσα στα καινούργια καθαρίζω καλά να φύγουν όλα τα λαδια-γρασσα και λιπαινω με λίγο λάδι όπλου καλής ποιότητας. Μετά μια φορά το χρόνο. 4 5 σταγόνες λάδι μόνο.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Πήρα μια Auto-5 στο σκοπευτήριο με φουλ τσοκ σταθερό κι δεν τα πήγα καλά στην πούλα. Αν έριχνα με φυσίγγια με μαλινη τάπα θα έβλεπα διαφορά; Η είναι θέμα κοντάκι; Με άλλα όπλα με ανοιχτά εναλλαξιμα τσοκ που έχω, τα πήγα καλύτερα κι ούτε σε εκείνα έχω φτιάξει κοντάκι.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Πήρα μια Auto-5 στο σκοπευτήριο με φουλ τσοκ σταθερό κι δεν τα πήγα καλά στην πούλα. Αν έριχνα με φυσίγγια με μαλινη τάπα θα έβλεπα διαφορά; Η είναι θέμα κοντάκι; Με άλλα όπλα με ανοιχτά εναλλαξιμα τσοκ που έχω, τα πήγα καλύτερα κι ούτε σε εκείνα έχω φτιάξει κοντάκι.
Το κοντάκι είναι ένα κεφάλαιο από μόνο του πάντα παίζει ρόλο
Αλλά εσύ μάλλον από το φουλ τσοκ δεν τα πήγες καλά
Οι ανοιχτές συσφίξεις διορθώνουν λάθη,οι κλειστές δεν συγχωρούν

Καλησπέρα σας! Έχει ένας φίλος μου ένα 525 με 70αρες θαλαμες και 18,4 αυλους. Και τσοκ τα inventor τα απλά. Και αγορά το 2003. Θελει να μαθει καποιες πληροφορίες για αυτό, δηλαδή που φτιάχνονταν και αν έχει ιαπωνικά ατσάλια στην κάνη. Εγώ δεν μπορώ να τον βοηθήσω γιατί δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες για αυτά τα όπλα. Υπάρχει κάποιος που ξέρει να μας πει δυο πράγματα? Ο αριθμός στην βάση έχει τα γραμματα .....MX. Άμα θέλετε μπορεί να βγάλει και φωτογραφίες από της σφραγίδες αύριο και να της ανεβάσω.

Καλησπέρα σας! Έχει ένας φίλος μου ένα 525 με 70αρες θαλαμες και 18,4 αυλους. Και τσοκ τα inventor τα απλά. Και αγορά το 2003. Θελει να μαθει καποιες πληροφορίες για αυτό, δηλαδή που φτιάχνονταν και αν έχει ιαπωνικά ατσάλια στην κάνη. Εγώ δεν μπορώ να τον βοηθήσω γιατί δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες για αυτά τα όπλα. Υπάρχει κάποιος που ξέρει να μας πει δυο πράγματα? Ο αριθμός στην βάση έχει τα γραμματα .....MX. Άμα θέλετε μπορεί να βγάλει και φωτογραφίες από της σφραγίδες αύριο και να της ανεβάσω.
Ο κυπριδημος στο οπλογνωσια θα έχει την απάντηση‼️

Νίκο ψάξε στο Winchester team έχω ανεβάσει ένα mail στο οποίο ρώτησα για την sx3 διάφορα και οι άνθρωποι μου απάντησαν αμέσως. Ετσι εξυπηρετούν και για τα Browning. Ένας όμιλος είναι. Με την αριθμοδότηση δύσκολα βγάζεις άκρη στα Browning. Αυτοί τα έχουν περασμένα στα αρχεία τους και τα βρίσκουν αμέσως. Δεν ευκαιρώ τώρα , αργότερα θα ψάξω και στα mail μου αν το βρω θα το ανεβάσω.

70αρες θαλάμες μήπως είναι κάποιο σκοπευτικό μοντέλο;

Back