Θα ηταν σωστη λυση να ανοιχτουν οι συσφιξεις απο κάποιον οπλουργο?
Ετσι πολυ σωστα τα λες να ανοιχτουν οχι κοψειμο! Τα κανει ο βαγγος θα σου πει οταν το δει αν και επηδη ειναι οπλουργος ζητα του τη γνωμη τουΘα ηταν σωστη λυση να ανοιχτουν οι συσφιξεις απο κάποιον οπλουργο?
Εγω θα χρησιμοποιουσα 28 μεχρι 32γρ. το πολυ, 8αρια, μια σοβαρη μαρκα. Βεβαια εγω τα εχω απλοποιησει στο φουλ ολα (γιατι δε ξερω).Kαλησπερα στα παιδια. Το Μαη του 20 απεκτησα ενα browning 325 sl. Πολυ καλο για τα χρονια του οπλο αλλα δυστυχως εχει σταθερα τσοκ 1 και 3 αστρα. Τι φυσιγγια μου προτεινετε να παιξω στις τσιχλες καρτερι και περπατητο?
Από 28 έως 32 γρ και για πρωί στης μαύρες διασπορας, το ίδιο και στο περπατητο σε κλειστά κομμάτια. (Στης μαύρες θα δουλεύεις ελικοειδή διασπορεα και στο περπατητο και καρτέρι τύπου γκουαλαντι ,συγκεντρωτηρας με σταυρό.Kαλησπερα στα παιδια. Το Μαη του 20 απεκτησα ενα browning 325 sl. Πολυ καλο για τα χρονια του οπλο αλλα δυστυχως εχει σταθερα τσοκ 1 και 3 αστρα. Τι φυσιγγια μου προτεινετε να παιξω στις τσιχλες καρτερι και περπατητο?
Δεν τα πειραζουμε αυτά τα όπλα.Δεν τα βρίσκεις εύκολα.Θα ηταν σωστη λυση να ανοιχτουν οι συσφιξεις απο κάποιον οπλουργο?
Για μένα η σωστότερη λύσηΘα ηταν σωστη λυση να ανοιχτουν οι συσφιξεις απο κάποιον οπλουργο?
Γιατί δυστηχως?Kαλησπερα στα παιδια. Το Μαη του 20 απεκτησα ενα browning 325 sl. Πολυ καλο για τα χρονια του οπλο αλλα δυστυχως εχει σταθερα τσοκ 1 και 3 αστρα. Τι φυσιγγια μου προτεινετε να παιξω στις τσιχλες καρτερι και περπατητο?
Ποια Α5 που έχει πάει το μισό κιλό ψωμί των 350 γρμ 1 -1,2 ευρωΗ Α5 one τσιμπησε 260 ευρω ή κανω λαθος? Μαυρο στο Μαυρογυαλουρο!!!
Χωρίς ψωμί μπορούμε, χωρίς όπλα και φυσίγγια όχι.Ποια Α5 που έχει πάει το μισό κιλό ψωμί των 350 γρμ 1 -1,2 ευρω
Όπλο αν κάνεις σοφή αγορά παίρνεις μια φορά ψωμί θέλεις κάθε μέραΧωρίς ψωμί μπορούμε, χωρίς όπλα και φυσίγγια όχι.
Ευτυχώς το νερό παραμένει φθηνό αχαχαχ 1€ το λίτρο
Ποια τσιχλοφυσιγγα μου προτεινεις ?Γιατί δυστηχως?
Βασικά υπάρχει ένα μειονέκτημα, η χρήση φυσιγγιων διασποράς (στην τσίχλα) μιας κ αυτά κοστίζουν κ ειδικά σήμερα.....
Κατά τα άλλα δεν βρίσκω κανένα άλλο μειονέκτημα, με τις διαφορετικές βυσματωσεις κ την μεγάλη πληθωρα πυρομαχικων θα βρεις πολλαααα φυσίγγια που θα σε ικανοποίησουν στο περπατητο(για το καρτέρι δεν τίθεται λογος) και με το παραπανω......
Άρα λοιπον δεν πρεπει επ ουδενί να σε "τρομαζει" καθόλου το 1-3........
Κυκλοφορούν αρκετά τέτοια δικαννα που οι κατοχοι τους κυνηγάνε τα παντα κ με "κάθε κυνηγετική τεχνικη"....
Το οπλο το πηρες 20 Μάη δεν ξέρω αν το έχεις κυνηγήσει, αλλά περιμενε τις τσίχλες (που όπου να ναι μας έρχονται...) και θα δεις................
Μπορεις να μου προτεινεις καποιες μαρκες με συγκεντρωτηρα gualandi με σταυρο?Από 28 έως 32 γρ και για πρωί στης μαύρες διασπορας, το ίδιο και στο περπατητο σε κλειστά κομμάτια. (Στης μαύρες θα δουλεύεις ελικοειδή διασπορεα και στο περπατητο και καρτέρι τύπου γκουαλαντι ,συγκεντρωτηρας με σταυρό.
Για αρχή δοκίμασε ότι ρίχνεις στην τσίχλα με τα άλλα σου όπλα....Ποια τσιχλοφυσιγγα μου προτεινεις ?
Με συγκεντρωτηρα με σταυρο gualandi.Για αρχή δοκίμασε ότι ρίχνεις στην τσίχλα με τα άλλα σου όπλα....
Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο?