Ωχ ωχ...τι εγινε?
Έχει κανείς την Maxus την πρώτη σε συνθετική να μου πει μήκος κοντακίου από σκανδάλη μέχρι και πέλμα;
Έχει κανείς την Maxus την πρώτη σε συνθετική να μου πει μήκος κοντακίου από σκανδάλη μέχρι και πέλμα;
Αν μετραω σωστα 36. Με μια προεκταση που εχω βαλει πηγε 36,5.Έχει κανείς την Maxus την πρώτη σε συνθετική να μου πει μήκος κοντακίου από σκανδάλη μέχρι και πέλμα;
Τυπική αμερικανική διάσταση. 36εκΑν μετραω σωστα 36. Με μια προεκταση που εχω βαλει πηγε 36,5.
E τι να κανουμε...ειναι λιγο "μακρυχερηδες"...Τυπική αμερικανική διάσταση. 36εκ
Έχει τόσο κοντό! Γιατί την πρώτη Maxus που είχα σε μοντέλο σπορτινγκ δεν μπορώ να θυμηθώ αν μου ερχόταν καλά! Παντός επιτυχίες δεν είχα βέβαια μπορεί να φταίνε και τα τσοκ τότε δεν ήξερα οτι ήταν τόσο ανοιχτά. Γιατί βλέπω η καινουρια Maxus 2 έχει 36,6 και η Α5 στα 37 με την φέτα 36,5 χώρις την φέτα και μου έρχεται στα 37 με κοντομάνικο όμως πολύ καλά. Αλλά βέβαια την Maxus 2 που δοκίμασα δεν μου έρχονταν καλά και ας ήταν 36,6εκ. Πιθανών έχουν διαφορετική σκοπευτική γραμμή όπως το ίδιο και η fabarm Columbus που έχει 36,8 δεν μου ερχόταν και εκείνη καλά. Το συμπέρασμα είναι ότι μάλλον έχω κορμί φτιαγμένο για την Α5Αν μετραω σωστα 36. Με μια προεκταση που εχω βαλει πηγε 36,5.
Σε εμένα συμβαίνει το αντίθετο. Ανάλογα τα σωματομετρικα το καθενός μας.Έχει τόσο κοντό! Γιατί την πρώτη Maxus που είχα σε μοντέλο σπορτινγκ δεν μπορώ να θυμηθώ αν μου ερχόταν καλά! Παντός επιτυχίες δεν είχα βέβαια μπορεί να φταίνε και τα τσοκ τότε δεν ήξερα οτι ήταν τόσο ανοιχτά. Γιατί βλέπω η καινουρια Maxus 2 έχει 36,6 και η Α5 στα 37 με την φέτα 36,5 χώρις την φέτα και μου έρχεται στα 37 με κοντομάνικο όμως πολύ καλά. Αλλά βέβαια την Maxus 2 που δοκίμασα δεν μου έρχονταν καλά και ας ήταν 36,6εκ. Πιθανών έχουν διαφορετική σκοπευτική γραμμή όπως το ίδιο και η fabarm Columbus που έχει 36,8 δεν μου ερχόταν και εκείνη καλά. Το συμπέρασμα είναι ότι μάλλον έχω κορμί φτιαγμένο για την Α5
Το πιστόνι από την Maxus κάνει σε gold και evolve;Τυπικος ελεγχος στο.εργαλειοView attachment 54609
γιωργο εχει προβλημα το πιστονι σου?Το πιστόνι από την Maxus κάνει σε gold και evolve;
Όχι Βάγγο στην gold fusion το άλλαξα πρώτη φορά πέρσι και στην evolve είναι κομπλέ,έτσι φαίνεται τουλάχιστονγιωργο εχει προβλημα το πιστονι σου?
οχι δεν κανειΌχι Βάγγο στην gold fusion το άλλαξα πρώτη φορά πέρσι και στην evolve είναι κομπλέ,έτσι φαίνεται τουλάχιστον
Πληροφοριακά ρώτησα
Έριξες με τα μαμά 2,4 και δεν σου κάνουν?Πρόσφατα αγόρασα ένα browning 525 με 18,4 αυλο κ θέλω να βρω δυο τσοκ carlsons ported skeet κ modified με σπειρωμα invector.Αν κάποιος έχει τα συγκεκριμένα τσοκ η γνωρίζει πως μπορώ να τα προμηθευτώ καθώς στα περισσότερα σάιτ δεν υπαρχουν
Καταρχάς, καλορίζικο !Πρόσφατα αγόρασα ένα browning 525 με 18,4 αυλο κ θέλω να βρω δυο τσοκ carlsons ported skeet κ modified με σπειρωμα invector.Αν κάποιος έχει τα συγκεκριμένα τσοκ η γνωρίζει πως μπορώ να τα προμηθευτώ καθώς στα περισσότερα σάιτ δεν υπαρχουν
Θέλω δυο έσω έξω τσοκ άσχετα αν τα μαμισια είναι καλά η οχιΈριξες με τα μαμά 2,4 και δεν σου κάνουν?