Που να δείς τι έχω στα σκαριά. Ο εγκέφαλος ήδη μολύνθηκε με την ιδέα και δεν υπάρχει αντίδοτο στην παγκόσμια φαρμακολογία. Περιμένω να σκάσει η περίπτωση.Που πας και τα βρίσκεις αυτά τα περίεργα ?
Που να δείς τι έχω στα σκαριά. Ο εγκέφαλος ήδη μολύνθηκε με την ιδέα και δεν υπάρχει αντίδοτο στην παγκόσμια φαρμακολογία. Περιμένω να σκάσει η περίπτωση.Που πας και τα βρίσκεις αυτά τα περίεργα ?
Που να δείς τι έχω στα σκαριά. Ο εγκέφαλος ήδη μολύνθηκε με την ιδέα και δεν υπάρχει αντίδοτο στην παγκόσμια φαρμακολογία. Περιμένω να σκάσει η περίπτωση.
Είναι νωρίς φίλε. Δε φημίζομαι και για τη σταθερότητα μου. Θα ξεφτιλιστώ μια και καλή να γουστάρω καλύτερα.Για βάλε μας λίγο στο κλίμα
Σιγα μη ξεφτιλιστεις, κανε το γουστο σου, μονο με το ετερον ημισυ να μην εχεις θεμα....Είναι νωρίς φίλε. Δε φημίζομαι και για τη σταθερότητα μου. Θα ξεφτιλιστώ μια και καλή να γουστάρω καλύτερα.
Είναι νωρίς φίλε. Δε φημίζομαι και για τη σταθερότητα μου. Θα ξεφτιλιστώ μια και καλή να γουστάρω καλύτερα.
Ναι βρε, πλάκα κάνω.Εγώ δεν το βλέπω έτσι και το ξέρεις γιατί είσαι φιλαρακι καλό
Μήπως είναι καλύτερα να γράψεις τι ακριβώς ψάχνεις και για πιο οπλο;Καλή σπέρα παιδιά!! Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω ανταλλακτικά για Μπράουνινγκ... ευχαριστώ..
ΈναΜήπως είναι καλύτερα να γράψεις τι ακριβώς ψάχνεις και για πιο οπλο;
Ένα ελατήριο και ένα πυρο..Μήπως είναι καλύτερα να γράψεις τι ακριβώς ψάχνεις και για πιο οπλο;
Ανταλλακτικά εκτός της αντιπροσωπείας έχουν τα καταστήματα αλλά και οι οπλουργοι.Ένα
Ένα ελατήριο και ένα πυρο..
Την αντιπροσωπεία ποιος την έχει??Ο Σακκάς??Η κάποιος άλλος??Ανταλλακτικά εκτός της αντιπροσωπείας έχουν τα καταστήματα αλλά και οι οπλουργοι.
Μαυρουλης.ΜΕΤΠΛΑΣΤ.Την αντιπροσωπεία ποιος την έχει??Ο Σακκάς??Η κάποιος άλλος??
Σέ ευχαριστώ πολύ αδερφέ...Μαυρουλης.ΜΕΤΠΛΑΣΤ.
Δεν στέλνει σε ιδιώτες...μόνο μέσο επαγγελματία θα βρειςΣέ ευχαριστώ πολύ αδερφέ...
Σκοτωνει οσο η benelli...κι αλλο τοσο...Πειτε γνωμη για την Phoenix.
Ευχαριστω !Σκοτωνει οσο η benelli...κι αλλο τοσο...
Αδελφή ψυχή της gold...Πειτε γνωμη για την Phoenix.
Φιλε μου πλακα κανω, δεν ειχα ποτε ουτε αυτο ουτε καποιο της browning ωστε να μπορω να σε βοηθησω....ωστοσο για αυτα τα τρια που αναφερεις δεν θα ελεγα οτι φημιζονται κιολας...κυριως για τις καννες τους και για τις ντουφεκιες τους φημιζονται αλλα και παλι...το μονο που εχω να καταθεσω σαν εμπειρια ηταν η ντουφεκια απο ενα διπλο πλαγιοκαννο μοντελο BSS αν θυμαμαι καλα made in japan... πιτσιρικαδες δοκιμαζαμε τα οπλα μας σε κατι κεραμιδια τουβλα κατι τετοιο τελος παντως ριχνει και ο φιλος με αυτο σκονη το κεραμμυδι...ακομη το θυμαμαι ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο...καπως ετσι δημιουργουνται οι μυθοι...σε κυνηγι παντως δεν το ειδα για να εχω ολοκληρωμενη αποψη...ψηνομουνα και εγω για την gold fusion αλλα λεω "εχω τοσα οπλα για μεταπτυχιακο στην οπλουργικη,να παρω κι αλλο?"...Ευχαριστω !
Δεν με ενδιαφερει ομως αυτο.
Θα θελα να μαθω για την εργονομια, την ποιοτητα , τη λειτουργικοτητα της.
Καλημέρα, απλό οικονομικό μοντέλο, έχει ωραία αίσθηση σκανδάλης, με ένα αφτερ μάρκετ τσοκ βελτιώνεται πολύ η τουφεκιά όχι τόσο ωραίο ζύγισμα και επειδή ήταν το οικονομικό μοντέλο δεν διαθέτει και το speed loading που είχαν τα προηγούμενα και επόμενα μοντέλα, κατά προσωπική μου άποψη τα καλύτερα μοντέλα από άποψη ζημιών-εμπλοκών και βλητικής ήταν η Gold και η Maxus 1Πειτε γνωμη για την Phoenix.