Του φιλου σου αυτη που τρυπησε ηταν ανοξειδωτη η αποθηκη ή αλουμινιου?Και στης gold hunter τρυπούσε αποθήκη του φίλου μου του τρύπησε την πρώτη την άλλαξε με καινούρια και ήταν έτοιμη να τρυπήσει και η δεύτερη πριν την δώσει.
Του φιλου σου αυτη που τρυπησε ηταν ανοξειδωτη η αποθηκη ή αλουμινιου?Και στης gold hunter τρυπούσε αποθήκη του φίλου μου του τρύπησε την πρώτη την άλλαξε με καινούρια και ήταν έτοιμη να τρυπήσει και η δεύτερη πριν την δώσει.
Δεν έβαλε ανοξείδωτη έβαλε πάλι αυτήν που είχε δεν το ήξερε και εγώ τώρα το άκουσα. Τώρα βέβαια έριχνε πολλά φυσίγγια έπεσε και σε καλές εποχές τώρα δεν το έχει το έχει πουλήσει από το 2014.Παναγιώτη, στις 4 που διαθέτει η παρέα ή μια μόνο παρουσίασε θέματα και μετά άπο αλλαγή σε ανοξείδωτη, μέχρι και σήμερα ρίχνει απροβληματιστα,
Αλουμίνιο έβαλε την ίδια που είχεΤου φιλου σου αυτη που τρυπησε ηταν ανοξειδωτη η αποθηκη ή αλουμινιου?
Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση.Αλουμίνιο έβαλε την ίδια που είχε
Απο τα υπολοιπα,εμπλοκες ντουφεκιες πως ηταν?Αλουμίνιο έβαλε την ίδια που είχε
Από τουφεκιές εξαιρετική πολύ δυνατή θα έλεγα από μηχανισμό είναι αρκετά καλή του φίλου μου του έκανε καμία εμπλοκή αλλά την είχε ακαθάριστη για πάνω από 1000 φυσίγγια. Γενικά είναι ένα πολύ καλό και αξιόπιστο όπλο για εμένα. Προσοχή θέλει λίγο στα τσοκ γιατί είναι μαύρα χωρίς προστασία και μπορεί να κολλήσουν του φίλου του κόλλησε δύο φορές αλλά δεν το συντηρούσε γενικά ένα τσοκ είχε επάνω το 3* μόνιμα.Απο τα υπολοιπα,εμπλοκες ντουφεκιες πως ηταν?
Καλα αυτο με τα τσοκακια δεν με προβληματιζει και την mossberg την ειχα με κολλημενο τσοκ 20 χρονια και αυτη μαυρα ειχε και οξειδωνονταν με την μια...Τα τσοκακια της ειναι αυτο που λενε ενα με εναμιση βαθμο πιο ανοιχτα?Ρωταω για να υπολογιζω και το κοστος για κανα αφτερμαρκετ τσοκ...Και εγω μια ζωη σε ολα τα οπλα με το τρια κυνηγαω(εκτος της mossberg που το full της ηταν σαν τριαρι,αυτο μου κολλησε...) εκτος οταν παω με τον σκυλο (κυλινδρο) ή σε κανα μπασιμο που ειναι ψηλωμενα και μπορει να βαλω κατι πιο κλειστο απο το τριαρι...Σε ζαλισα με τις ερωτησεις,και παλι ευχαριστω...Από τουφεκιές εξαιρετική πολύ δυνατή θα έλεγα από μηχανισμό είναι αρκετά καλή του φίλου μου του έκανε καμία εμπλοκή αλλά την είχε ακαθάριστη για πάνω από 1000 φυσίγγια. Γενικά είναι ένα πολύ καλό και αξιόπιστο όπλο για εμένα. Προσοχή θέλει λίγο στα τσοκ γιατί είναι μαύρα χωρίς προστασία και μπορεί να κολλήσουν του φίλου του κόλλησε δύο φορές αλλά δεν το συντηρούσε γενικά ένα τσοκ είχε επάνω το 3* μόνιμα.
Οχι δεν με ζάλισες αλλά δεν ξέρω αν ήταν ποιο ανοιχτά αυτός με το 3 έκανε όλα τα κυνήγια κοντά μακριά και δεν ξέρει και να τον ρωτήσω. Πάντως εγώ που είχα τα ίδια στο 525 ήταν χωνιά μόλις έβαλα after marketβελτιώθηκε ραγδαία το όπλο. Το καλύτερο είναι δοκίμασε τα δικά της και αν δεν σε ικανοποιήσουν αγοράζεις αφτερ μάρκετ εγώ αυτό έκανα στο 525.Καλα αυτο με τα τσοκακια δεν με προβληματιζει και την mossberg την ειχα με κολλημενο τσοκ 20 χρονια και αυτη μαυρα ειχε και οξειδωνονταν με την μια...Τα τσοκακια της ειναι αυτο που λενε ενα με εναμιση βαθμο πιο ανοιχτα?Ρωταω για να υπολογιζω και το κοστος για κανα αφτερμαρκετ τσοκ...Και εγω μια ζωη σε ολα τα οπλα με το τρια κυνηγαω(εκτος της mossberg που το full της ηταν σαν τριαρι,αυτο μου κολλησε...) εκτος οταν παω με τον σκυλο (κυλινδρο) ή σε κανα μπασιμο που ειναι ψηλωμενα και μπορει να βαλω κατι πιο κλειστο απο το τριαρι...Σε ζαλισα με τις ερωτησεις,και παλι ευχαριστω...
Πιστόνι άλλαξα μετά από 19 χρόνια, έριχνε χωρίς εμπλοκή και με σπασμένο ελατήριοΡωταω γιατι ενδιαφερομαι για μια Gold fusion αλλα γενικα τα θεωρω ζημιαρικα οπλα(σπανε διαφορα μπιμπλικια...) και προβληματικα στην λειτουργια(εμπλοκες..).
Δεύτερες μάρκες όπως;;Γι'αυτό εδώ και πολλά χρόνια προτιμώ "δεύτερες" μάρκες που κάνουν προσπάθεια να δημιουργήσουν προϊόντα που θα τις βάλουν στην αγορά ή μεταχειρισμένα από τις "πρώτες" μάρκες από την εποχή που το πρόσεχαν ακόμα το προϊόν.
Σε δίκανα έχω πάρει μέσα σε ένα χρόνο μόνο δύο Battista Rizzini καινούρια, ένα σκοπευτικό και ένα κυνηγετικό. Πριν από αυτά ένα Zoli καινούριο. Πιο πριν ένα μεταχειρισμένο Beretta DT10. Στις καραμπίνες το ομολογώ είμαι μπερετάκιας και κρατάω μία Α300 που δεν την αλλάζω με τίποτα.Δεύτερες μάρκες όπως;;
Σωστότατος..Γι'αυτό εδώ και πολλά χρόνια προτιμώ "δεύτερες" μάρκες που κάνουν προσπάθεια να δημιουργήσουν προϊόντα που θα τις βάλουν στην αγορά ή μεταχειρισμένα από τις "πρώτες" μάρκες από την εποχή που το πρόσεχαν ακόμα το προϊόν.
Καλά κανς! Σκέφτομαι να πάρω φέτος ή μάλλον του χρόνου λογικά, καμιά καραμπίνα ελαφριά για τα περδικοκυνηγια και επειδή δε παίζουν φράγκα(σκέφτομαι γύρω στα 600-800 ευρώ Μαξ! )αναγκαστικά θα κοιτάξω για δεύτερης κατηγορίας τουφέκια. Διότι η 2000 είναι ασήκωτη μετά από πολύωρο κυνήγι. Έχεις κάτι να προτείνεις;Είμαι λίγο αρρωστάκι.
Θέλουμε ελαφρύ βάρος και καλή τουφεκιά. Θα κοιτούσα σε Fabarm ή BredaΚαλά κανς! Σκέφτομαι να πάρω φέτος ή μάλλον του χρόνου λογικά, καμιά καραμπίνα ελαφριά για τα περδικοκυνηγια και επειδή δε παίζουν φράγκα(σκέφτομαι γύρω στα 600-800 ευρώ Μαξ! )αναγκαστικά θα κοιτάξω για δεύτερης κατηγορίας τουφέκια. Διότι η 2000 είναι ασήκωτη μετά από πολύωρο κυνήγι. Έχεις κάτι να προτείνεις;
Σε αυτές τις εταιρείες σκεφτόμουν και εγώ!Θέλουμε ελαφρύ βάρος και καλή τουφεκιά. Θα κοιτούσα σε Fabarm ή Breda
Δεν είναι κάτι τρομερό Γιώργο.Σημερα με ξενερωσε το 725 citori sporting.Μετα απο 4-5 τουφεκιες λασκαρε η βιδα που κρατα τη βαση στο κοντακι.Το οπλο αγορασμενο Απριλιο του 23.Τελευταια φορα που το εβγαλα πριν 2 μηνες περιπου στο σκοπευτηριο δεν παρατηρησα κατι οταν το καθαριζα.Εσφιξα τη βιδα και πηρε ισα με 3 βολτες.Δεν υπαρχει ασφαλεια spring washer?Πρωτη μου φορα συμβαινει στα 28 χρονια που κυνηγω με δικανο οσα οπλα κι αν χρησιμοποιησα.
Α300 outlader de 61 κάννη και καθάρισεςΚαλά κανς! Σκέφτομαι να πάρω φέτος ή μάλλον του χρόνου λογικά, καμιά καραμπίνα ελαφριά για τα περδικοκυνηγια και επειδή δε παίζουν φράγκα(σκέφτομαι γύρω στα 600-800 ευρώ Μαξ! )αναγκαστικά θα κοιτάξω για δεύτερης κατηγορίας τουφέκια. Διότι η 2000 είναι ασήκωτη μετά από πολύωρο κυνήγι. Έχεις κάτι να προτείνεις;