Browning Team

MAXUS ONE του φίλου στα δύο χρόνια έσπασε η πάπια και μετά ράγισε και κοντάκι όλα αυτά μέσα σε 5 χρόνια και δεν πάει για γουρούνια και πέρδικα για να πω ότι έπεσε και τα χτύπησε τα ξύλα είναι μάπα που είχαν πήρε πλαστικά και ησύχασε βέβαια τον ταλαιπώρησαν λίγο γιατί έκει στην αντιπροσωπεία δεν ξέρουν τι τους γίνεται με τα ανταλλακτικά το κοντάκι ένα χρόνο το έψαχνε παραγγελία το έκανε και πάλι δεν το Έφερναν
Κλασσικες μπουρδες των αντιπροσωπειων

Παιδες το 525 SL με b fast κοντακι τι λεει αυτο το οπλο για καρτερησιο κυνηγι;Υπαρχει ενα στις αγγελιες και βλεπω τις φωτο οπου οι κανες του εχουν επιμηκυμενους κωνους ετσι ειναι η μου φαινεται εμενα.
Το πωλει στα 2100€ πως την βλεπετε την τιμη;

Παιδες το 525 SL με b fast κοντακι τι λεει αυτο το οπλο για καρτερησιο κυνηγι;Υπαρχει ενα στις αγγελιες και βλεπω τις φωτο οπου οι κανες του εχουν επιμηκυμενους κωνους ετσι ειναι η μου φαινεται εμενα.
Το πωλει στα 2100€ πως την βλεπετε την τιμη;
Δεν μπορεί κάποιος να διακρίνει κώνους με μια εξωτερική ματιά.
Κανένας.
Το sl έχει οπτικά την ποιο ωραία βάση για εμένα στην σειρα 525 και τα χειρότερα ξύλα.
Θα το έπαιρνα ανετα και απευθείας θα έφτιαχνα ξύλα.
Στην σειρά 525 μόνο το gp ξέρω ότι έχει 7 ή 9 cm κώνους.
Αν όντως είναι με 1000 φυσίγγια που λέει,
στα 1800 είναι μια καλή αγορά κ στα 2000 μια καλή πώληση.

Brow maxus I προσπαθησαν να δωσουν λιγο cast παραπανω και γυρισαν τζαβετα, μετα απο λιγο καιρο αρχισαν τα οργανα.Αναγκαστικη αλλαγη τζαβεταςView attachment 91274
Αυτή η μαλακία που κάνουν μου στοίχισε στην SX4 άλλο κοντάκι + το σωλήνα + φωλιά ουράς κλείστρου (260 ευρω). Το είχε κάνει ο προηγούμενος σε πολύ γνωστό του χώρου, ο οποίος θεωρείται αυθεντία από πολλούς. Είχε ξεκω@@@@σει every fucking thing από τη βάση και πίσω. Στο κοντάκι είχε γα@@@σει τις εφαρμογές και αφού δεν του βγήκε το έβαλε στη μέγγενη και έδωσε πόνο.

Ψάχνω κι εγώ εδώ και καιρό για συνθετικά κοντάκι πάπια για την sx3 και δεν βρίσκω. Βρίσκω μόνο - και στην αντιπροσωπεία και από έξω σε διάφορα site - για super magnum αλλά αυτά δεν κάνουν για την απλή magnum.

Αυτή η μαλακία που κάνουν μου στοίχισε στην SX4 άλλο κοντάκι + το σωλήνα + φωλιά ουράς κλείστρου (260 ευρω). Το είχε κάνει ο προηγούμενος σε πολύ γνωστό του χώρου, ο οποίος θεωρείται αυθεντία από πολλούς. Είχε ξεκω@@@@σει every fucking thing από τη βάση και πίσω. Στο κοντάκι είχε γα@@@σει τις εφαρμογές και αφού δεν του βγήκε το έβαλε στη μέγγενη και έδωσε πόνο.
Καλημερα φίλοι.
Οποιον ρωτήσεις από "φίλο", συγγενή ή "πολύ γνωστό του χώρου" την έχει πατήσει.
Πας σε ξένο ή όχι φίρμα και στην μαλακία του τον κυνηγάς (άλλωστε τι ...κυνηγαραίοι είμαστε!).
Πάς σε συγγενή και χώρια που σου ζητάει περισσότερα, σε κρεμάει κιόλας γιατί περιμένει από σενα να ντραπείς και να μην πας αλλού ή να μην αντιδράσεις.
Είπε παρεις σπίτι, είτε αυτοκινητο, είτε μερεμέτι κτλ.

Τωρα να μου πεις, πως να πας σε "άγνωστο"?
Βεβαια άλλο πράγμα ο καλός κι άλλο ο γνωστός/ διαφημισμένος.

Γιαυτό εδώ μεσα και μεταξύ μας πρέπει να είμαστε ειλικρινείς να ενημερώνουμε για τις γκάφες που έχουμε πάθει και να βοηθάμε. Είτε ανοιχτά με αναρτήσεις, είτε προσεχτικά με μηνυματα αν δεν θελουμε να "κατηγορηθούμε" ότι διαφημίζουμε ή δυσφημούμε κάποιον.

Σε σημεία του όπλου που μπορεί να επηρεαστεί η λειτουργία του ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ!
Η τζαβετα που φιλοξενεί ελατήριο επαναταξης είναι ένα από αυτά.
Έχουν υπολογιστεί οι ανοχές για να δουλέψει ΣΩΣΤΑ το ποτηράκι που πατάει η ουρά του κλείστρου το οποίο διαφέρει από όπλο σε όπλο τόσο σε μήκος όπως και σε βάρος.
Αν δουλεύει παρακεντρα θα αρχίσει να τρωει εσωτερικά την τζαβετα,θα βραδυπορει,θα προκαλέσει δυσλειτουργια.
Αν θέλουμε να κερδίσουμε χώρο για να πάρουμε καστ,το κάνουμε από το ξύλο,όσο μας αφήνει.
Σε περίπτωση κατασκευής κοντακιου,μπορεί να κερδηθει κάτι βγάζοντας όσο μπορούμε προς το επιθυμητό το χτένι(παράλληλο),τοποθετούμε μηχανισμό ρύθμισης του χτενιου που θα μας δώσει ακόμη λίγη παρέκκλιση,αλλάζοντας το πλακάκι που συγκρατεί την τζαβετα με πιο μικρο, αλλάζοντας,αν γίνεται,την απόληξη της τζαβετας με πιο στενή έτσι που να απαιτείται μικρότερο παξιμάδι άρα μικρότερο καρυδάκι,άρα μικρότερη τρύπα στο ξύλο.
Λύσεις υπάρχουν.
Αν δεν θέλουμε να κάνουμε τα παραπάνω,αλλάζουμε με όπλο που μας έρχεται πιο βολικό η έχει περισσοτερα περιθώρια.
Αν διαλέξουμε την στρέβλωση της τζαβετας και το πείραγμα στην επαφή ξύλου κοντακιου και βάσης,αργά η γρήγορα θα υποστούμε τις συνέπειες.

Τα όπλα που έχουν το ελατήριο επαναταξης μπροστά,δίνουν πολύ περισσότερο χώρο.

Ψάχνω κι εγώ εδώ και καιρό για συνθετικά κοντάκι πάπια για την sx3 και δεν βρίσκω. Βρίσκω μόνο - και στην αντιπροσωπεία και από έξω σε διάφορα site - για super magnum αλλά αυτά δεν κάνουν για την απλή magnum.
Είσαι σιγουρος ότι δεν κάνει η s magnum στην magnum?
Για s magnum που βρήκες?

Είσαι σιγουρος ότι δεν κάνει η s magnum στην magnum?
Για s magnum που βρήκες?
Οταν ζήτησα από την ΚΑΛΚΟ συνθετική πάπια μου είπαν ότι έχουν αλλά, επειδή πουλάνε μόνο σε καταστήματα, έπρεπε να πάω σε ένα κατάστημα και να την αγοράσω μεσω αυτού. Πήγα στον Καρασαββίδη, την παράγγειλα αλλά, στην επικοινωνία τους ( Καρασαββίδη με ΚΑΛΚΟ) τους είπαν ότι τελικά δεν κάνει η πάπια που έχουν γιατί είναι για super magnum. Για κοντάκι να πω την αλήθεια δεν ασχολήθηκα. Ενδεχομένως και να ταιριάζει.
Πάντως αυτό που γράφεις ότι Brow gold-silver, sx2, sx3 και FN-SLP παίρνουν τα ίδια είναι πολύ ενδιαφέρον . Εισαι σίγουρος ότι ισχύει;

Back