Βαγγέλη στην αποθήκη στο σημείο που χτυπάνε τα αέρια, έχει φθορά;Maxus 1 με πολλα πολλα χιλιομετρα, δεν εχει βγαλει το παραμικροView attachment 90809
Βαγγέλη στην αποθήκη στο σημείο που χτυπάνε τα αέρια, έχει φθορά;Maxus 1 με πολλα πολλα χιλιομετρα, δεν εχει βγαλει το παραμικροView attachment 90809
Όχι δεν έχει όντος και το inflex πέλμα που έχει άντεξε 14 χρόνια.περσι το αλλαξαΗ δικια σου η 1 duckblind δεν εχει μαλακα ενθετα ουτε στο κοντακι ουτε στη παππια... Μιλαμε για.διαφορετικη φθορα σε διαφορετικο σημειο
Όταν λες χιλιόμετρα,πας πολύ μακριά για κυνήγι?Maxus 1 με πολλα πολλα χιλιομετρα, δεν εχει βγαλει το παραμικροView attachment 90809
Και τα δυο .κατι χιλιαδες φυσιγγια και χιλιομετρα.Ο κατοχος του εχει οργωσει τα βαλκανια καμποσες φορεςΌταν λες χιλιόμετρα,πας πολύ μακριά για κυνήγι?
Τι θα σπρώξεις;Με κάλυψες πλήρως! Σε ευχαριστώ !
Ισχύει!Μαξους 1 πάντως δεν υπάρχουν μεταχ.
Πρέπει να είσαι παπάρας για να δόσεις τέτοιο οπλοΜαξους 1 πάντως δεν υπάρχουν μεταχ.
Αν θα την ξαναπαίρνα, θα την ξαναπαίρνα μάλλον ξύλινη για ευκολία στα μέτρα αφού όταν πάει η τουφεκιά εκεί που πρέπει κάνει ωραία πράγματα...
Mια Α350 Beretta..Τι θα σπρώξεις;
Μην τρως άλλο προβατίνα!Mια Α350 Beretta..
Με πειράζει λες και κάνω κακές σκέψεις;;;;Μην τρως άλλο προβατίνα!
Κ εγώ...Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που πάντα προτείνω την ξύλινη. Η δικιά μου ειναι το μοναδικό όπλο από όσα έχω δοκιμάσει που αντί για καστ οφ που θελω σε ολα σε αυτην ήθελα καστ ον..... πάρτε τα ξύλινα παιδιά να τα χαρείτε......
Κ εγώ...
Της κοτσαρεις και μια εξωλεμβια tohatsu και εισαι κομπλε...Στο μάστορα για ξύλινο κουστουμάκι...
Αν τη θές για αντοχή στο βάλτο...ξύλα laminate και 2-3 χέρια βερνίκι θαλάσσης καλό και μια χαρά θα είναι...
Το μόνο μείον σε αυτό το όπλο στα δύο χρόνια που το έχω είναι ότι τα χρυσά ξεθωριάζουν γρήγορα, θέλει δυο, τρεις φορές το χρόνο φρεσκάρισμαMaxus 1 με πολλα πολλα χιλιομετρα, δεν εχει βγαλει το παραμικροView attachment 90809
Εγώ ήθελα να δω την φθορά στο σημείο της αποθήκης που χτυπάνε τα αέρια μετά από τόσα "χιλιόμετρα"Το μόνο μείον σε αυτό το όπλο στα δύο χρόνια που το έχω είναι ότι τα χρυσά ξεθωριάζουν γρήγορα, θέλει δυο, τρεις φορές το χρόνο φρεσκάρισμα
Και ο Άρης την έχειΠοιος είναι ο liakos? Αν το διαβάσει ας μας δώσει τα φώτα του.. Εγώ για το Δεκέμβριο το σκέφτομαι...
Εχω δει κάμποσα απλά τυχαίνει να μην έχει τώραΜαξους 1 πάντως δεν υπάρχουν μεταχ.