Τι σε έπιασε νυχτιάτικαΓνώμες από κάποιον κάτοχο της maxus 2?
Δεν αναψες μαγκάλι γι’αυτο ε
Τι σε έπιασε νυχτιάτικαΓνώμες από κάποιον κάτοχο της maxus 2?
Είμαι στο εξοχικό, βρέχει αστράφτει ήπια 2 ποτάκια και μου μπήκε η ιδέα για αλλαγές....όχι την Διαμαντο..αυτή δεν πωλείται...Τι σε έπιασε νυχτιάτικα
Μαγκάλι θα ανάψει αύριο... Έφτασα αργά κάτω...Τι σε έπιασε νυχτιάτικα
Δεν είναι ώρα για αλλαγές τώρα μια χαρά είσαιΕίμαι στο εξοχικό, βρέχει αστράφτει ήπια 2 ποτάκια και μου μπήκε η ιδέα για αλλαγές....όχι την Διαμαντο..αυτή δεν πωλείται...
Λες ε;;;;Δεν είναι ώρα για αλλαγές τώρα μια χαρά είσαι
Ε μτιΛες ε;;;;
Κάτσε καλά ρε!Λες ε;;;;
Εντάξει εντάξει με πείσατε...Θα κρατήσω την berettoula.. Αλλά το ερώτημα ισχει για την maxus 2...Κάτσε καλά ρε!
Για μένα είναι πολύ ποιο ποιοτική από την ένα.Εντάξει εντάξει με πείσατε...Θα κρατήσω την berettoula.. Αλλά το ερώτημα ισχει για την maxus 2...
Θες απάντηση απο τον Αλεξ κατάλαβα εγώΕντάξει εντάξει με πείσατε...Θα κρατήσω την berettoula.. Αλλά το ερώτημα ισχει για την maxus 2...
Aν μου αρέσει η απάντηση θα τον κεράσω μια παγωμένη!!Θες απάντηση απο τον Αλεξ κατάλαβα εγώ
Ποιοτική μπορεί να είναι..προβλήματα δεν θέλω να έχω...Για μένα είναι πολύ ποιο ποιοτική από την ένα.
ΞύλινηΕντάξει εντάξει με πείσατε...Θα κρατήσω την berettoula.. Αλλά το ερώτημα ισχει για την maxus 2...
Δεν θέλω ξύλινη... Από τα 4 που έχω μόνο το δίκανο του παππού μου είναι ξύλινο..Ξύλινη
Νομίζω είχε πάρει ο liakos την μαξουςΔεν θέλω ξύλινη... Από τα 4 που έχω μόνο το δίκανο του παππού μου είναι ξύλινο..
Ποιος είναι ο liakos? Αν το διαβάσει ας μας δώσει τα φώτα του.. Εγώ για το Δεκέμβριο το σκέφτομαι...Νομίζω είχε πάρει ο liakos την μαξους
@liakos S.O.S.Ποιος είναι ο liakos? Αν το διαβάσει ας μας δώσει τα φώτα του.. Εγώ για το Δεκέμβριο το σκέφτομαι...
Αυτό δεν στο εγγυάται κανένας.Ποιοτική μπορεί να είναι..προβλήματα δεν θέλω να έχω...
Σίγουρα, απλά λέω γενικά αν έχει βγάλει κάτι..Αυτό δεν στο εγγυάται κανένας.
Μέχρι τα Χριστούγεννα θα μπει δεν θα μπει...@liakos S.O.S.