Browning Team

Τα ίδια έχω ακούσει και εγώ Γιούρι...αν και μέχρι το 525 είχε υψηλό προφίλ η browning που ίσως να μην βοηθούσε σκοπευτικα...δεν καταλαβαίνω γιατί κυκλοφορούν τόσο λίγα browning στα σκοπευτήρια!
Γιατι η beretta σπονσοραριζε περισσότερους αθλητές κι έριχνε περισσότερη διαφήμιση και τα όπλα της είχανε πολυ καλη ποιοτητα.το 682 απλα δεν είχε αντίπαλο πλην των perazzi

Τα ίδια έχω ακούσει και εγώ Γιούρι...αν και μέχρι το 525 είχε υψηλό προφίλ η browning που ίσως να μην βοηθούσε σκοπευτικα...δεν καταλαβαίνω γιατί κυκλοφορούν τόσο λίγα browning στα σκοπευτήρια!
Ηλία το προφίλ δεν έχει σχέση με τις επιδόσεις του αθλητή. Στην Αγγλία παράδειγμα που το σπόρτιγκ είναι πολλή διαδεμενο τα Browning κατέχουν μεγάλο μερίδιο αγοράς. Η Browning δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με τα ολυμπιακά αθλήματα με αποτέλεσμα να μην προβάλλεται όσο θα έπρεπε, επιλογή της είναι άλλωστε γιατί καλιστα θα μπορούσε να σπονσοραρει κάποιους κορυφαίους αθλητές στο σκητ και το τραπ. Το λόγο δεν μπορώ να τον ξέρω.

πιστευω οτι το cynergy δεν περπατησε λογο κουλτουρας σχεδιαστικα,εμενα παντος μου αρεση,
ερωτηση το 525 το sporter εχει μικροτερο προφιλ απο τα αλλα 525?
Νίκο όλα τα Browning από το 325 μέχρι το 525 έχουν το ίδιο προφίλ.

Νίκο όλα τα Browning από το 325 μέχρι το 525 έχουν το ίδιο προφίλ.
Αν λες για το gp sporter οχι.στο 725 χαμήλωσε το προφιλ
ok απλα σε καποιες φωτο φενεται να ειναι πιο λεπτο το προφιλ γι αυτο ρωτησα

πιστευω οτι το cynergy δεν περπατησε λογο κουλτουρας σχεδιαστικα,εμενα παντος μου αρεση,
κορυφη το 525 sporter Νικολα! και 1900 ευρω..εχει ενα τελευταιο 76 cm ο Μαυρουλης..
το συγκεκριμενο εχει και ρυθμιζομενη σκανδαλη και back bore..

Συμφωνώ και εγώ με τον Νίκο πολύ διαφορετικό σχεδιαστικά και εμφανισιακά το cynergy απο την σειρά B25,325,425,525.Αυτό όπως έδειξαν η ως τώρα πωλήσεις του δεν ενθουσίασε τους θιασώτες της συγκεκριμένης εταιρείας.Και μια φώτο απο τα δύο διαφορετικά όπλα ,μόνο το ονομά τους είναι ίδιο.

Συμφωνώ και εγώ με τον Νίκο πολύ διαφορετικό σχεδιαστικά και εμφανισιακά το cynergy απο την σειρά B25,325,425,525.Αυτό όπως έδειξαν η ως τώρα πωλήσεις του δεν ενθουσίασε τους θιασώτες της συγκεκριμένης εταιρείας.Και μια φώτο απο τα δύο διαφορετικά όπλα ,μόνο το ονομά τους είναι ίδιο.
να τα χαιρεσαι Φωτη! το cynergy μου αρεσει πολυ! παρολο που δεν περπατησε οπως επρεπε,βλαβες δεν εχει βγαλει παντως απ΄οτι διαβαζω γενικα!

Τώρα που ειμαι σε αναζήτηση δικανου θα με βλέπετε σε πολλά τοπικ :)

Ερώτηση.....διαβάζοντας αρκετές σελίδες του θέματος είδα μια εμμονή με τις μακριές κάνες, 76-80 κτλ
Προς τι ενα κυνηγετικό όπλο η ακόμα και όπλο διπλής χρήσης(σκοπευτήριο) να εχει τοσο μακριά κανη ;
Διερωτώμαι γιατί θεωρώ πως σε ενα ήδη βλητικα καλύτερο όπλο(δικανο) απο μια καραμπίνα πρέπει να προσθέσουμε τοσο βάρος και μικρότερη ευελιξία ;

κορυφη το 525 sporter Νικολα! και 1900 ευρω..εχει ενα τελευταιο 76 cm ο Μαυρουλης..
Χτυπα το και θα με θυμηθεις!!!ειναι απο τα πιο αξιοπιστα οπλα της αγορας!βελτιωμενο σε σχεση με τα παλια!πιο ελαφριες καννες αρα και πιο ζυγισμενο 18,7 αυλο,μεσαιο σκοπευτικο και
ρυθμιζομενη σκανδαλη!!το ψηλο προφιλ καθιζει πιο καλα σε ορισμενους!πχ σε εμενα!

Τώρα που ειμαι σε αναζήτηση δικανου θα με βλέπετε σε πολλά τοπικ :)

Ερώτηση.....διαβάζοντας αρκετές σελίδες του θέματος είδα μια εμμονή με τις μακριές κάνες, 76-80 κτλ
Προς τι ενα κυνηγετικό όπλο η ακόμα και όπλο διπλής χρήσης(σκοπευτήριο) να εχει τοσο μακριά κανη ;
Διερωτώμαι γιατί θεωρώ πως σε ενα ήδη βλητικα καλύτερο όπλο(δικανο) απο μια καραμπίνα πρέπει να προσθέσουμε τοσο βάρος και μικρότερη ευελιξία ;
βοηθαει καλυτερα Σπυρο το μακρυκανο σε μακρυνες βολες..εχει μεγαλυτερη ακριβεια σκοπευσης και καλυτερη κινηση γενικα προς τον στοχο..εξαρταται βεβαια τι κυνηγια κανεις.αν κανεις μονο περπατητα και λιγο σκοπευτηριο το 71 ειναι οτι πρεπει..αν κανεις μονο καρτερι και σκοπευτηριο το 76 ειναι οτι καλυτερο..κατα την γνωμη μου παντα!

βοηθαει καλυτερα Σπυρο το μακρυκανο σε μακρυνες βολες..εχει μεγαλυτερη ακριβεια σκοπευσης και καλυτερη κινηση γενικα προς τον στοχο..εξαρταται βεβαια τι κυνηγια κανεις.αν κανεις μονο περπατητα και λιγο σκοπευτηριο το 71 ειναι οτι πρεπει..αν κανεις μονο καρτερι και σκοπευτηριο το 76 ειναι οτι καλυτερο..κατα την γνωμη μου παντα!
Βάλε και τους 81 πόντους για την δεύτερη περίπτωση;)

Βάλε και τους 81 πόντους για την δεύτερη περίπτωση;)
Ηλία το 81 είναι πολύ δύσχρηστο σε γενικό κυνήγι, το πρωί καρτέρι και μετά περπατητό. Όσο ζυγισμένο και να είναι φαίνεται το συνολικό βάρος μετά από λίγο.
Και άλλο ενα μειονέκτημα αν είσαι και ατσούμπαλος σαν κ έμενα δεν θα αφήσεις κλαδί και γωνιά να μην το χτυπήσεις.
Εγώ προσωπικά το έχω κυνηγήσει πολύ το δικό μου αλλά έχω και άλλα 2 όπλα που χρησιμοποιώ ανά περίπτωση.

Ηλία το 81 είναι πολύ δύσχρηστο σε γενικό κυνήγι, το πρωί καρτέρι και μετά περπατητό. Όσο ζυγισμένο και να είναι φαίνεται το συνολικό βάρος μετά από λίγο.
Και άλλο ενα μειονέκτημα αν είσαι και ατσούμπαλος σαν κ έμενα δεν θα αφήσεις κλαδί και γωνιά να μην το χτυπήσεις.
Εγώ προσωπικά το έχω κυνηγήσει πολύ το δικό μου αλλά έχω και άλλα 2 όπλα που χρησιμοποιώ ανά περίπτωση.
Τεό αν είδες έγραψα για καρτέρι και σκοπεύτηριο και όχι γενικό κυνήγι,συμφωνώ πως για γενικό κυνήγι δεν κάνει και ακόμα το δικό σου είναι τραπ....που αναγκάστηκα θα είναι μπροστοβαρο

Γιαννη το κυταγα προχτες στο ιντερνετ κηταξα μετα τους τιμοκαταλογους εχει ιδια τιμη με το WINCHESTER το select κ μετα λιγο πιο φτηνο το miroku mk60 αλλα με σταθερα τσοκαρισματα αντε μετα να διαλεξεις .sarcastic.

να τα χαιρεσαι Φωτη! το cynergy μου αρεσει πολυ! παρολο που δεν περπατησε οπως επρεπε,βλαβες δεν εχει βγαλει παντως απ΄οτι διαβαζω γενικα!
Ευχαριστώ φίλε Γιάννη και ανταποδίδω τις ευχές σου,υγεία καλά και ασφαλή κυνήγια.Εμένα προσωπικά δεν με ξενίζει η διαφορετική του σχεδίαση μου αρέσειγενικά το σχήμα του και ας είναι διαφορετικό από των προκατόχων του.Πλεονέκτημα του η μικρή αναπήδηση και η σχετικά χαμηλή ανακρουση σρα αρνητικά η λεπτή σχεδίαση του πέλματος στο κοντάκι.Προβλήματα αν και το έχω 11 χρόνια κανένα μέχρι στιγμής.

Back