Browning Team

Πως ήταν πριν γίνει η επέμβαση στα ξύλα και στο βάψιμο της βάσης:
z4WL4GK.jpg

Και μετά την επέμβαση:
BnfrbcK.jpg

RLAwnuq.jpg

EhMI1ho.jpg

Kf326Ly.jpg

Για μια ακόμα φορά,να ευχαριστήσω τον Γιώργο ( Αλταιρλούσο),για την εργασία του και το ωραίο αποτέλεσμα στα ξύλα και φυσικά τον Κώστα Λιάκο για το βάψιμο σε κερακότε της βάσης και της σκανδαλοθήκης. Το μόνο που δεν βάφτηκε και παρέμεινε ως είχε,είναι η κάνη. Βέβαια και αυτή είχε τροποποιηθεί από το οπλουργείο του Λιάκου,αφού είχε κοπεί στους 60 πόντους και τοποθετήθηκαν εναλλασόμενα τσοκ θιν γουολ της κολόνιαλ.
Αύριο θα βγει ως "νέο" όπλο στο κυνήγι και μακάρι να βρούμε κάτι και να κανει το πρώτο της μπαμ.

z4WL4GK.jpg

Και μετά την επέμβαση:
BnfrbcK.jpg

RLAwnuq.jpg

EhMI1ho.jpg

Kf326Ly.jpg

Για μια ακόμα φορά,να ευχαριστήσω τον Γιώργο ( Αλταιρλούσο),για την εργασία του και το ωραίο αποτέλεσμα στα ξύλα και φυσικά τον Κώστα Λιάκο για το βάψιμο σε κερακότε της βάσης και της σκανδαλοθήκης. Το μόνο που δεν βάφτηκε και παρέμεινε ως είχε,είναι η κάνη. Βέβαια και αυτή είχε τροποποιηθεί από το οπλουργείο του Λιάκου,αφού είχε κοπεί στους 60 πόντους και τοποθετήθηκαν εναλλασόμενα τσοκ θιν γουολ της κολόνιαλ.
Αύριο θα βγει ως "νέο" όπλο στο κυνήγι και μακάρι να βρούμε κάτι και να κανει το πρώτο της μπαμ.
Πουτσουλα έγινε κούκλα το εργαλείο!!!
Εύχομαι να σου βγάλει τα γούστα που επιθυμείς!
Μπράβο και στα μαστορια για το αποτέλεσμα!

z4WL4GK.jpg

Και μετά την επέμβαση:
BnfrbcK.jpg

RLAwnuq.jpg

EhMI1ho.jpg

Kf326Ly.jpg

Διαμαντη καλοριζικο το αποτελεσμα εγινε παλι καινουργιο!!!!!!!!!!!!!! και ευχομαι καινουργιες και πολλες επιτυχιες στον κυνηγοτοπο

z4WL4GK.jpg

Και μετά την επέμβαση:
BnfrbcK.jpg

RLAwnuq.jpg

EhMI1ho.jpg

Kf326Ly.jpg

Εύγε στην ΟΜΑΔΑ!!!!!!
Εχει αλλη αξία αν προέρχεται απο αλληλοβοήθεια.
Εύχομαι να ειναι και τυχερό.

παιδιά τί εντύπωση έχετε για την νέα browning a5?

Γενικά οι κάτοχοι του παλιού ή του νέου μοντέλου πιστεύετε ότι το σκαλοπάτι της βάσης βοηθάει στο περπατητο?
Πανό έμενα που αρέσει πολύ αυτό το σκαλοπάτι τώρα στο κυνήγι δεν ξερό ας απαντήσουν οι κάτοχοι εγώ παντός για όπλο αδρανιας θα την επαιρνα αντί για άλλες

Ερώτηση για έμπειρους χρήστες της βελγικής ή γιαπωνέζικης Α-5, light 12.
Τα φυσίγγια 35-36 γραμμάρια θεωρούνται "βαριάς" γόμωσης και επομένως βάζουμε τα δαχτυλίδια φρένου σε αυτη την διάταξη (για να μην καταπονούμε το οπλο);;
ή παραμένουμε στην διάταξη για "ελαφριά" για να μην έχουμε εμπλοκές ;;;

Το έψαξα στο διαδίκτυο και τα 35,5 γρ. (1-1/4 oz) ο Randy Wakemam τα εντάσσει στις βαρειές, αλλα θελω την άποψη όσων το χρησιμοποιούν με 35 και 36 γραμμάρια φυσιγγια.
http://www.chuckhawks.com/browning_A-5_running.htm

Φυσιγγια που θα χρησιμοποιήσω RC-4 Serie Oro 35 gr. και Biturbo 36 gr.

Υ/Γ : Φυσικα θα το δοκιμάσω στον κυνηγοτοπο αλλα θελω να αποφύγω όσο γίνεται τον ....Μερφυ, με τίποτε φασσες πανω απο το κεφάλι μου.

Ερώτηση για έμπειρους χρήστες της βελγικής ή γιαπωνέζικης Α-5, light 12.
Τα φυσίγγια 35-36 γραμμάρια θεωρούνται "βαριάς" γόμωσης και επομένως βάζουμε τα δαχτυλίδια φρένου σε αυτη την διάταξη (για να μην καταπονούμε το οπλο);;
ή παραμένουμε στην διάταξη για "ελαφριά" για να μην έχουμε εμπλοκές ;;;

Το έψαξα στο διαδίκτυο και τα 35,5 γρ. (1-1/4 oz) ο Randy Wakemam τα εντάσσει στις βαρειές, αλλα θελω την άποψη όσων το χρησιμοποιούν με 35 και 36 γραμμάρια φυσιγγια.
http://www.chuckhawks.com/browning_A-5_running.htm

Φυσιγγια που θα χρησιμοποιήσω RC-4 Serie Oro 35 gr. και Biturbo 36 gr.

Υ/Γ : Φυσικα θα το δοκιμάσω στον κυνηγοτοπο αλλα θελω να αποφύγω όσο γίνεται τον ....Μερφυ, με τίποτε φασσες πανω απο το κεφάλι μου.

Βαλτα μονιμα στην βαρια γομωση,δεν κανει εμπλοκες..Μονο απο 30γρ και κατω στην ελαφρια ρυθμιση.

Εγω το δαχτυλίδι,το έχω πριν το ελατήριο,για ελαφριές γομωσεις. Τώρα ποιες εννοούνται ελαφριές,πιστεύω μάλλον μέχρι 34γρ.
Εγω κυνηγάω ορτύκι-μπεκάτσα και τα φυσίγγια που ρίχνω ειναι απο 30γρ. έως 34γρ. Πιστεύω στην ελαφριά μορφή τα 34 να μην προκαλέσουν εμπλοκή,διότι δεν θέλω να λύνω συνέχεια το όπλο και να το αλλάζω.
Ο Οπλουργός μου είπε αν το θέλω για γενική χρήση,να το βάλω μόνιμα μετά το ελατήριο,στην θέση για βαριές γομωσεις. Το μόνο μείον μου είπε,ειναι οτι θα κλωτσάει λιγο παραπάνω.
Το έχει παρατηρήσει κανείς σας;

Μια φωτό της βάσης με χρώματα κερακότε,οπως το είχα ζητήσει δηλαδή,χρώματα πρός "μαμά". Μαύρη με ασημί σκανδαλοθήκη,η σκανδάλη του όπλου είναι χρυσή.Το απόγευμα θα πάω να την πάρω μονταρισμένη και θα ακολουθήσουν φωτογραφίες ολόκληρου του όπλου...

ucOR5Rg.jpg
άλλη μια από το οπλουργείο.....:
E1hLLdD.jpg
.bravo..bravo.
του κουτιού ...! σε όλα της ! μέταλλα και ξύλα !
μπράβο για τισ επιλογές σου , να το χαρείς !

Back