αν δεν φτιαχνεται μπορει να βαλει αποθηκη απο sx2 που ειναι inox.....Προσττευει την αποθηκη[Επειδη ειναι αλουμινιο] να μην λιωσει,γιατι σε αυτο το σημειο διαφευγουν τα αερια.
Η ΜΕΤΠΛΑΣΤ δεν το εχει σαν ανταλακτικο.Πρωτεινουν αποθηκη inox απο gold..{ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ}
Φτιαχνεται ευκολα αλο.
αν δεν φτιαχνεται μπορει να βαλει αποθηκη απο sx2 που ειναι inox.....
αν και το εγραψε και ο βασιλης για inox.....εγραψα για την sx2 γιατι με την gold ειναι ιδια οπλα.....ναι μαλλον θα ταιριαζει και απο την sx3.....αυτο που διαπιστωσα περα απο την αθλια εξυπηρετηση της μεταπλαστ και της καλκο οτι η μεταπλαστ εχει φθηνοτερα ανταλλακτικα απο την καλκο σε σημειο ξεφτιλας.....σε πιστονι εχουν διαφορα περιπου 30 ευρω και μιλαμε για ιδιο πραγμαTαιριαζει η αποθηκη απο sx2 ? απο sx3 δεν κανει?
Ευχαριστώ πολύ Βασίλη.Διαμαντη..Ετσι πρεπει να ειναι για να μην σου σπασει την παπια.
Στην βαρια ρυθμιση κλωτσαει λιγοτερο..Επισης λιγο 30αρι λαδι στην αποθηκη και σκουπισμα..
Ποτε λαδωμενη και ασκουπιστη η αποθηκη,γιατι γλυστρανε τα φρενα φευγει με δυναμη το κλειστρο πισω και σπαε,συν οτι κοπανα για τα καλα την παπια στην επαναφορα.Επισης,ελαχιστο λαδι στον μηχανισμο, παντα σκουπας το περισευμα,και απο μια σταγωνα στους εξωλκεις.Μην το κανεις σαν μερικους που τις βουτανε στο λαδι για να δουλευουν καλυτερα,και τις εχουν αχρηστεψει.
......και μιας και το καλοσκέφτομαι,αφού δουλεύει στην θέση με το δαχτυλίδι για βαριές γομώσεις και τα ελαφρυά, τότε γιατί να υπάρχει η επιλογή της θέσης -ελαφριάς γόμωσης-;.xm. Πολύπλοκη κατάσταση αυτό στο συγκεκριμένο όπλο.Ευχαριστώ πολύ Βασίλη.
Οκ θα το βάλω μόνιμα μπροστά απο το ελατήριο,πριν απο τα φρένα. Πιστεύω να μην έχω εμπλοκές στα 30 μέχρι 34 γραμμάρια,έτσι;
Εσυ λες οτι θα κλωτσάει λιγότερο και ο Οπλουργός μου είπε οτι θα κλωτσάει παραπάνω. Τέλος πάντων,αυτό δεν με πειράζει καθόλου. Το παν ειναι να δουλεύει σωστά....
Κωστα εδω Γιαννενα το εδωσες σε μαστορα?παιδιά μια γρήγορη ερώτηση ανησυχίας....έδωσα το δικαννάκι μου για συντήρηση σε γνωστό οπλουργό και από όσο ξέρω πολύ καλό μάστορα, αλλά το είδα ότι τον ζόρισε η συναρμολόγηση και ακόμη δεν έβγαλε άκρη τί δεν έκατσε σωστά. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να βγάλει άκρη (που το θεωρώ δύσκολο) που μπορώ να απευθυνθώ για σίγουρα αποτελέσματα?? Το όπλο είναι Browning b-s/s μονοσκάνδαλο με αγγλικό κοντάκι και επιλογέα κάννης μοντέλο 197χ
Κωστα εδω ειναι ενα λιγκ με το manual που βρηκα κρατατω να το εχει θα χρειαστη δωστο του αν θελει για να παρεις παλι το οπλο κομπλεΝαι Νικόλα.
Μην αγχωνεσαι Κωστα!
Ότι βγαίνει,ξαναμπαίνει!
Ευκολα δυσκολα,θα παει στη θεση του.
Επισημανε του,χωρις ΕΝΤΟΝΑ ζορισματα!