Browning Team

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους.
Περιμένω από φίλους που την έχουν και το γνωρίζουν καλά,το θέμα με το δαχτυλίδι. Δηλαδή αυτό που
προανέφερα,να το έχω μόνιμα μπροστά(στη θέση για βαριές γομωσεις) και ας κλωτσάει λίγο παραπάνω. Το θέμα είναι τα ρίχνει όλα ή θα έχω θέμα;
Η απάντηση να είναι από φίλο-ους,που το έχουν δοκιμάσει σίγουρα και για καιρό....ευχαριστώ.

Διαμαντη..Ετσι πρεπει να ειναι για να μην σου σπασει την παπια.
Στην βαρια ρυθμιση κλωτσαει λιγοτερο..Επισης λιγο 30αρι λαδι στην αποθηκη και σκουπισμα..
Ποτε λαδωμενη και ασκουπιστη η αποθηκη,γιατι γλυστρανε τα φρενα φευγει με δυναμη το κλειστρο πισω και σπαε,συν οτι κοπανα για τα καλα την παπια στην επαναφορα.Επισης,ελαχιστο λαδι στον μηχανισμο, παντα σκουπας το περισευμα,και απο μια σταγωνα στους εξωλκεις.Μην το κανεις σαν μερικους που τις βουτανε στο λαδι για να δουλευουν καλυτερα,και τις εχουν αχρηστεψει.

Προσττευει την αποθηκη[Επειδη ειναι αλουμινιο] να μην λιωσει,γιατι σε αυτο το σημειο διαφευγουν τα αερια.
Η ΜΕΤΠΛΑΣΤ δεν το εχει σαν ανταλακτικο.Πρωτεινουν αποθηκη inox απο gold..{ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ}
Φτιαχνεται ευκολα αλο.
αν δεν φτιαχνεται μπορει να βαλει αποθηκη απο sx2 που ειναι inox.....

Tαιριαζει η αποθηκη απο sx2 ? απο sx3 δεν κανει?
αν και το εγραψε και ο βασιλης για inox.....εγραψα για την sx2 γιατι με την gold ειναι ιδια οπλα.....ναι μαλλον θα ταιριαζει και απο την sx3.....αυτο που διαπιστωσα περα απο την αθλια εξυπηρετηση της μεταπλαστ και της καλκο οτι η μεταπλαστ εχει φθηνοτερα ανταλλακτικα απο την καλκο σε σημειο ξεφτιλας.....σε πιστονι εχουν διαφορα περιπου 30 ευρω και μιλαμε για ιδιο πραγμα

Διαμαντη..Ετσι πρεπει να ειναι για να μην σου σπασει την παπια.
Στην βαρια ρυθμιση κλωτσαει λιγοτερο..Επισης λιγο 30αρι λαδι στην αποθηκη και σκουπισμα..
Ποτε λαδωμενη και ασκουπιστη η αποθηκη,γιατι γλυστρανε τα φρενα φευγει με δυναμη το κλειστρο πισω και σπαε,συν οτι κοπανα για τα καλα την παπια στην επαναφορα.Επισης,ελαχιστο λαδι στον μηχανισμο, παντα σκουπας το περισευμα,και απο μια σταγωνα στους εξωλκεις.Μην το κανεις σαν μερικους που τις βουτανε στο λαδι για να δουλευουν καλυτερα,και τις εχουν αχρηστεψει.
Ευχαριστώ πολύ Βασίλη.
Οκ θα το βάλω μόνιμα μπροστά απο το ελατήριο,πριν απο τα φρένα. Πιστεύω να μην έχω εμπλοκές στα 30 μέχρι 34 γραμμάρια,έτσι;
Εσυ λες οτι θα κλωτσάει λιγότερο και ο Οπλουργός μου είπε οτι θα κλωτσάει παραπάνω. Τέλος πάντων,αυτό δεν με πειράζει καθόλου. Το παν ειναι να δουλεύει σωστά....

Ευχαριστώ πολύ Βασίλη.
Οκ θα το βάλω μόνιμα μπροστά απο το ελατήριο,πριν απο τα φρένα. Πιστεύω να μην έχω εμπλοκές στα 30 μέχρι 34 γραμμάρια,έτσι;
Εσυ λες οτι θα κλωτσάει λιγότερο και ο Οπλουργός μου είπε οτι θα κλωτσάει παραπάνω. Τέλος πάντων,αυτό δεν με πειράζει καθόλου. Το παν ειναι να δουλεύει σωστά....
......και μιας και το καλοσκέφτομαι,αφού δουλεύει στην θέση με το δαχτυλίδι για βαριές γομώσεις και τα ελαφρυά, τότε γιατί να υπάρχει η επιλογή της θέσης -ελαφριάς γόμωσης-;.xm. Πολύπλοκη κατάσταση αυτό στο συγκεκριμένο όπλο.

παιδιά μια γρήγορη ερώτηση ανησυχίας....έδωσα το δικαννάκι μου για συντήρηση σε γνωστό οπλουργό και από όσο ξέρω πολύ καλό μάστορα, αλλά το είδα ότι τον ζόρισε η συναρμολόγηση και ακόμη δεν έβγαλε άκρη τί δεν έκατσε σωστά. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να βγάλει άκρη (που το θεωρώ δύσκολο) που μπορώ να απευθυνθώ για σίγουρα αποτελέσματα?? Το όπλο είναι Browning b-s/s μονοσκάνδαλο με αγγλικό κοντάκι και επιλογέα κάννης μοντέλο 197χ

παιδιά μια γρήγορη ερώτηση ανησυχίας....έδωσα το δικαννάκι μου για συντήρηση σε γνωστό οπλουργό και από όσο ξέρω πολύ καλό μάστορα, αλλά το είδα ότι τον ζόρισε η συναρμολόγηση και ακόμη δεν έβγαλε άκρη τί δεν έκατσε σωστά. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να βγάλει άκρη (που το θεωρώ δύσκολο) που μπορώ να απευθυνθώ για σίγουρα αποτελέσματα?? Το όπλο είναι Browning b-s/s μονοσκάνδαλο με αγγλικό κοντάκι και επιλογέα κάννης μοντέλο 197χ
Κωστα εδω Γιαννενα το εδωσες σε μαστορα?

να σαι καλά Νικόλα, το έχω αυτό :) και ο μαστορας επίσης, απλά θέλει να μπουν τα εξαρτήματα με συγκεκριμένη σειρά και κάπου τον ζόρισε...πιστεύω δεν θα χει πρόβλημα απλά επειδή το λατρεύω αυτό το όπλο είπα να ρωτήσω για το που θα πρέπει να απευθυνθώ στην έσχατη περίπτωση που δεν βγει άκρη

Μην αγχωνεσαι Κωστα!
Ότι βγαίνει,ξαναμπαίνει!
Ευκολα δυσκολα,θα παει στη θεση του.
Επισημανε του,χωρις ΕΝΤΟΝΑ ζορισματα!

Είναι καλός μάστορας Γιάννη και πήγα τον είδα και από κοντά και πήρα τη benelli που τις άλλαξα ελατήριο και ένα καλό καθάρισμα...το είχε δέσει αλλά ενώ όπλιζε δεν έριχνε η σκανδάλη οπότε κάτι δεν πάταγε σωστά και τον είδα προβληματισμένο...έχει και αυτό το ρημάδι ένα σκασμό μικροεξαρτήματα ... τα μάτια μου πέσανε.hair. για να δούμε τι θα γίνει γιατί πολύ στεναχωρήθηκα διότι δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη...και τι μαλακία την έκανα μόνος μου στο καθάρισμα το σ/κ που κούνησα από απροσεξία τον πίρο που δένει τα ''κοκόρια'' έσκασα λέμε....fiurius.

Έτοιμος ο παππούς, το δοκίμασα κιόλας...λαδωμένο καθαρισμένο... λες και το έβγαλα σήμερα από το κουτί!! Ωραίος ο μάστορας αν και του έβγαλε την πίστη τον ευχαρίστησα κιόλας και στο τέλος μου λέει ''ωραίο κομμάτι ρε φίλε 40 χρόνια στο επάγγελμα πρώτη φορά είδα τέτοιο μηχανισμό, τι έφτιαχναν οι άνθρωποι στα κέφια τους'' θα παίξει και φωτογραφικό υλικό άλλη μέρα!

Όπως υποσχέθηκα στην ομάδα μερικές φωτογραφίες από το δίκαννο, και μερικά στοιχεία: μοντέλο B-S/S (browning sidi by side shotgun) και από όσο μπόρεσα να ψάξω μάλλον είναι το μοναδικό μοντέλο πλαγιόκαννο της εταιρείας (μπορεί να σφάλω δεν είμαι σίγουρος), χρονολογία κατασκευής 1979, αγορασμένο από Αμερική, κάννη 65εκ. με τσοκάρισμα IC δεξιά και M αριστερά, magnum, βάρος λίγο παραπάνω από την black eagle, μονοσκάνδαλο με επιλογέα κάννης, αυτόματους εξωλκείς, σκαλιστή ρήγα κατά μήκος των καννών για τη σκόπευση, αγγλικό κοντάκι και από όσο μπόρεσα να βρω το κανονικό μοντέλο έχει πιστολέ κοντάκι οπότε αυτό εδώ είναι κάποια έκδοση στυλ sporting.
Το χρησιμοποιώ κυρίως στην μπεκάτσα πλέον αλλά δίνει ρέστα και στη φάσα μέχρι τα 35-40 μέτρα, σε λαγό μέχρι πριν να γεμίσουμε γουρούνια και παπί στην βοσκή. Η βολή της δεξιάς είναι σαν να ρίχνεις με διασποράς από τα 7-25μ θερίζει και η αριστερή ιδανική για 20-40μ. Το ότι είναι magnum μου δίνει ελευθερία να χρησιμοποιώ ότι φυσίγγι εμπορίου γουστάρω με το ανάλογο κλώτσημα βέβαια αλλά από όσο θυμάμαι ελάχιστες οι φορές που με ενόχλησε. Το περίεργο με το σχεδιασμό και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το αγγλικό κοντάκι, αλλά το όπλο ερχόταν στα χέρια του πατέρα μου σωστά με ύψος 1,70, έρχεται στα δικά μου με ύψος 1,85 επίσης τέλεια και γενικά όποιος το πήρε στα χέρια του επώμησε τέλεια...
Από ότι καταλάβατε δεν έχω και πολύ όρεξη για δουλειά σήμερα στο γραφείο....sarcastic.
Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα για το όπλο παρακαλώ να μας δώσει επιπλέον πληροφορίες ;)
image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Back