Browning Team

φοβερό όπλο το επωμησα κ έπαθα πλάκα έχει έρθει δωρώ από βελγιο στο πάππου του ετερου ημηση, έχει καλά κυνήγια στο ενεργητικο λαγους παπια,πλεων εχει μεινη παροπλησμενο μιας κ ο παππους λογο υγειας δεν παει για κυνηγι,
πάρτο μια χαρά ακούγεται
εισαι ωραίος άρχισες να τσιμπάς την προίκα .sarcastic.

γύρω στο 1000ρικο υποθέτω αλλά αν σου πούν θα στο φέρουν μην μπλέξεις καλύτερα....θα κόψεις το κυνήγι απ΄τα νεύρα σου :)
Τρία χρόνια περιμένω το γαμ@@@@ο το εφ΄ άπαξ που θα πάει ρθει..

Last edited by a moderator:
Αν γράφει ** στις παλιές auto5 πρέπει να είναι σαν *** σε σημερινή μέτρηση

Κάποιος εδώ στο φόρουμ το είχε γράψει .
ΣΩΣΤΟ!!!
Εγω το εχω γράψει.
Υπαρχει στο internet για όποιον το ψάξει.
Εχω το ίδιο οπλο.
Η κανη έβγαινε φουλ (*), Ντεμί (**) και κύλινδρος (***)

Μακη περα απο τα τσοκ τα αξεσουαρ που αοουσιαζουν σε αριθμο στις εκδοσεις OnE της εταιριας, στο συγγεκριμενο εχει γινει καποια αλλαγη σε σχεση με το classic?
δεν νομίζω κάτι άλλο....ίσως χαμηλότερης κατηγορίας ξύλα :)

Εγω εχω μια βδομάδα την auto5 στον οπλουργό. Ειδα οτι οταν αδειαζα το όπλο και εβαζα φυσιγγιο αδρανείας,ψιλοσκαλωνε το κλειστρο πριν πέσει.
Στο τελευταίο κυνήγι, πατώντας το κουμπί απελευθέρωσης,το κλειστρο δεν έπεφτε με τίποτα,το μπουτον έμενε μεσα και κόλλαγε η γλώσσα στην αποθήκη.
Βάζοντας απο κατω στην γλώσσα το δαχτυλο,εσπρωχνα το μπουτον ερχοταν στη θεση του,αλλα παλι τα ιδια,κολλαει και το κλειστρο ανοιχτο.
Τωρα τι είναι δεν γνωρίζω,περιμενω τηλεφωνο απο τον οπλουργο,οταν ετοιμαστεί.

Σήμερα το μεσημέρι, απο περιέργεια που αργούσε να με πάρει ο Οπλουργός για το όπλο,τον πήρα εγω. Ρε Κώστα του λέω τι γίνεται με το όπλο; Και μου απαντάει οτι έχει χαλάσει το μπουτόν απελευθέρωσης του κλείστρου και ψάχνει ανταλλακτικό. Θα μου βρει μου είπε,αλλά δεν ξέρει πότε ακριβώς....είμαι αναμονή το λοιπόν...

Διαμαντη με το καλο να παρεις το οπλο!
Μου λεει την Παρασκευη ο μαγαζατορας,Γιαννη ελα να σου δειξω το καλυτερο οπλο που εχω εδω.
Browning auto 5 cal16 51cm κανη..
SuCUnm2.jpg

w6a02UQ.jpg

slrGV0m.jpg

VFREcs2.jpg

Back