Τι να το κάνει κανεις σε 89 πραγματικά αναρωτιέμαι....πας σε 10 gauge κ τελειωσε η ιστορία...παρεπιπτοντως το μοντέλο της brow σε 10 ειναι το gold hunter....όλα τα άλλα ....πααααλια!
Λιγο ιστορια
Πολυ ωραιο βιντεακιΛιγο ιστορια
πληροφοριες το οπλο ηρθε απο βελγιο δωρο στον παππου τις γυνναικας ο κανη 71 με σταθερο τσοκ μαλλων 2*θελει λιγο περιποιηση ξυλα κ μεταλα περιμενω ποτε θα παω στο χωριο τις γυναικας να το παρωΑντε με το καλο Νικο!για λεγε πληροφοριες..
Νομίζω το ** σε αυτές σημαίνει μισό τσοκ = 3* δλδπληροφοριες το οπλο ηρθε απο βελγιο δωρο στον παππου τις γυνναικας ο κανη 71 με σταθερο τσοκ μαλλων 2*θελει λιγο περιποιηση ξυλα κ μεταλα περιμενω ποτε θα παω στο χωριο τις γυναικας να το παρω
δε ξερω Βασιλη δεν φαινοταν καλα τι εγραφεΝομίζω το ** σε αυτές σημαίνει μισό τσοκ = 3* δλδ
Δυο Auto 5 που έχουν δυο γνωστοί μου σε 71 cm , είναι φουλ πάντωςδε ξερω Βασιλη δεν φαινοταν καλα τι εγραφε
Ωραίος !! Είσαι σε καλό δρόμο !!!! Θα απαντήσω όμως .... να αναμένεις !!!Νεο οπλο προστέθηκε στην φαρέτρα μας για την νεα σεζον και πρώτα ο θεος τελος του μηνα στα χερια μας.... Browning phoenix 3" 71 cm.....
![]()
![]()
![]()
![]()
καλορίζικο να είναι ΚώσταΝεο οπλο προστέθηκε στην φαρέτρα μας για την νεα σεζον και πρώτα ο θεος τελος του μηνα στα χερια μας.... Browning phoenix 3" 71 cm.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλορίζικο Κωστα να την ευχαριστηθεις αναμενω να την δω με τις δικε σου πινελιεςΝεο οπλο προστέθηκε στην φαρέτρα μας για την νεα σεζον και πρώτα ο θεος τελος του μηνα στα χερια μας.... Browning phoenix 3" 71 cm.....
![]()
![]()
![]()
![]()
σφιχτό είναι γύρω στα 7/10Νομίζω το ** σε αυτές σημαίνει μισό τσοκ = 3* δλδ
Νεο οπλο προστέθηκε στην φαρέτρα μας για την νεα σεζον και πρώτα ο θεος τελος του μηνα στα χερια μας.... Browning phoenix 3" 71 cm.....
![]()
![]()
![]()
![]()