Browning Team

Νεο οπλο προστέθηκε στην φαρέτρα μας για την νεα σεζον και πρώτα ο θεος τελος του μηνα στα χερια μας.... Browning phoenix 3" 71 cm.....
9fX9mm4.jpg

SZ7r5ke.jpg

RTWCgu9.jpg

mLSX6sl.jpg
καλοριχτο και καλοτουφεκο κωστα.το δικο μου καινουργιο εργαλειο θα παρουσιαστει στα μεσα της καινουργιας εβδομαδας.αλλα εγω δεν κρατιεμαι να το κυνηγησω
.sarcastic.

Νεο οπλο προστέθηκε στην φαρέτρα μας για την νεα σεζον και πρώτα ο θεος τελος του μηνα στα χερια μας.... Browning phoenix 3" 71 cm.....
9fX9mm4.jpg

SZ7r5ke.jpg

RTWCgu9.jpg

mLSX6sl.jpg
γεια σου πατριώτη με τις Αμερικάνες σου !!!! θέμα χρόνου ήταν να μια browning για σένα ..
δες ενα ωραίο ποστερακι για στάμπα σε μπλουζάκι ... χαχαχ:D:D:D

Δυο Auto 5 που έχουν δυο γνωστοί μου σε 71 cm , είναι φουλ πάντως

ΤΣΟΚΑΡΙΣΜΑ Α-5
Καλησπερα!Συγχαρητηρια και παλι για τις απαντησεις σας που εμπλουτιζουν τις γνωσεις μας καθημερινα!Εχω μια auto 5 ελατηριου και ενω στη κανη γραφει ** η εξοδος της κανης ειναι 17,5 οπως ειδαμε με το παχυμετρο!Υπαρχει περιπτωση να εχει γινει λαθος απο το εργοστασιο η ειναι οτι γραφει;Ρωτω γιατι ειναι 71 ποντους και βγαζει συγκεντρωση καλυτερη 2% περιπιυ απο την αλλη κανη που εχω 76 ποντους 1 αστρο!Η κανη που ερωτω ειναι 71 ποντους 2 αστρα!Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν υποθέσουμε ότι ο αυλός της κάννης σας είναι γύρω στο 18,5 που συνηθίζεται στις Α-5 τότε το τσοκάρισμα σας είναι 18,5 μείον 17,5 ίσον ένα χιλιοστό, δηλαδή φουλ τσοκ. Αυτό ισχύει άσχετα με τα άστρα που δείχνουν άλλο ονομαστικό τσοκάρισμα. Αυτό εξηγεί και γιατί έχετε αποδόσεις φουλ τσοκ από μια κάννη με δύο άστρα.

Δεν πρόκειται για εργοστασιακό λάθος αλλά αποτέλεσμα της ρουτίνας της δουλειάς που ακολουθείται στο εργοστάσιο. Συμβαίνει και με άλλες εξίσου φημισμένες εταιρείες και για αυτό πάντα λέμε ξεχάστε τα άστρα, δείτε τι γίνεται στον πίνακα, μόνο στον πίνακα βλέπουμε το αληθινό τσοκ.
Από oplognosia.com

Altair luso..Αυτος που εκανε την ερωτηση ειναι τελειως ανιδεος,και αυτος που απαντησε ειναι ασχετος.
Η διαφορα απο το ενα τσοκ στο αλο ειναι 2εκ.του χιλιοστου.
Στην auto5 που δεν εχει ζυγα τσοκ θα επρεπε να ηταν 4 εκ.του χιλιοστου.
Πραγμα αδυνατον για την ποιοτητα κατασκευης του συγκεκριμενου οπλου.
Ασε που οι περισσοτεροι δεν ξερουν να διαβαζουν παχυμετρο.

Ποιες οι διαφορες αναμεσα στα s.pose της browning κ της Miroku;
Το citori απ' οτι καταλαβα ειναι το φθηνο αδερφακι απο τα υπολοιπα b25 κ ξεχωριστο μοντελο,στο internet βλεπω ομως ενα browning citori 725,το 725 ειναι το τελευταιο citori ή το καινουριο της σειρας b25 μετα το b625;

Χα
Ποιες οι διαφορες αναμεσα στα s.pose της browning κ της Miroku;
Το citori απ' οτι καταλαβα ειναι το φθηνο αδερφακι απο τα υπολοιπα b25 κ ξεχωριστο μοντελο,στο internet βλεπω ομως ενα browning citori 725,το 725 ειναι το τελευταιο citori ή το καινουριο της σειρας b25 μετα το b625;
!την ίδια απορία εχουμε

Back