Καλορίζικος ο φοίνικας Κώστα.
Εύχομαι πολλές και ωραίες τουφεκιές.
Εύχομαι πολλές και ωραίες τουφεκιές.
καλοριχτο και καλοτουφεκο κωστα.το δικο μου καινουργιο εργαλειο θα παρουσιαστει στα μεσα της καινουργιας εβδομαδας.αλλα εγω δεν κρατιεμαι να το κυνηγησωΝεο οπλο προστέθηκε στην φαρέτρα μας για την νεα σεζον και πρώτα ο θεος τελος του μηνα στα χερια μας.... Browning phoenix 3" 71 cm.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε Καλοντουφεκο και εύχομαι να το χαρείς.....Νεο οπλο προστέθηκε στην φαρέτρα μας για την νεα σεζον και πρώτα ο θεος τελος του μηνα στα χερια μας.... Browning phoenix 3" 71 cm.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλορίζικο και Καλοτουφεκο Κώστα!Νεο οπλο προστέθηκε στην φαρέτρα μας για την νεα σεζον και πρώτα ο θεος τελος του μηνα στα χερια μας.... Browning phoenix 3" 71 cm.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλορίζικο Κώστα!Νεο οπλο προστέθηκε στην φαρέτρα μας για την νεα σεζον και πρώτα ο θεος τελος του μηνα στα χερια μας.... Browning phoenix 3" 71 cm.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλοτούφεκο Κώστα! Πολλά, καλά και αξέχαστα κυνήγια μαζί να ΄χεις!!!Νεο οπλο προστέθηκε στην φαρέτρα μας για την νεα σεζον και πρώτα ο θεος τελος του μηνα στα χερια μας.... Browning phoenix 3" 71 cm.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλοντουφεκο το εργαλείο να το ευχαριστηθειςΝεο οπλο προστέθηκε στην φαρέτρα μας για την νεα σεζον και πρώτα ο θεος τελος του μηνα στα χερια μας.... Browning phoenix 3" 71 cm.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Δυο Auto 5 που έχουν δυο γνωστοί μου σε 71 cm , είναι φουλ πάντως
!την ίδια απορία εχουμεΠοιες οι διαφορες αναμεσα στα s.pose της browning κ της Miroku;
Το citori απ' οτι καταλαβα ειναι το φθηνο αδερφακι απο τα υπολοιπα b25 κ ξεχωριστο μοντελο,στο internet βλεπω ομως ενα browning citori 725,το 725 ειναι το τελευταιο citori ή το καινουριο της σειρας b25 μετα το b625;