Browning Team

Ωραίο αλλά βαράει ο χατζιοτης στο ψαχνό.my man.
Oτι βαραει βαραει..Αλλα εδω μιλαμε για ένα όπλο που δεν χρειαζεται συστασεις σε άριστη κατάσταση κ μάλιστα με δυο καννες συν βαλίτσα θα έλεγα ότι δεν παραλογη τιμη..
Στις μέρες μας υπάρχουν όπλα με κοστος 2000+ (και μια καννη.sarcastic.)που κάποτε αναρωτιομαστε αν αξιζουν πραγματι τα λεφτα τους ..

Σήμερα το μεσημέρι, απο περιέργεια που αργούσε να με πάρει ο Οπλουργός για το όπλο,τον πήρα εγω. Ρε Κώστα του λέω τι γίνεται με το όπλο; Και μου απαντάει οτι έχει χαλάσει το μπουτόν απελευθέρωσης του κλείστρου και ψάχνει ανταλλακτικό. Θα μου βρει μου είπε,αλλά δεν ξέρει πότε ακριβώς....είμαι αναμονή το λοιπόν...
Διαμαντη για ρωτα φιλε μηπως εχει αντακο ο δημητρης χρηστακος ,η ο Αντρεας πλαστουργος δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις:)

Ευχαριστώ πολύ φιλε μου,αλλά δεν αλλάζω οπλουργό. Να'σαι καλά..
Αγαπητε δεν σου ειπα να αλλαξεις οπλουργο .Να ρωτησεις σου ειπα εαν αυτοι οι επαγγελαματιες εχωυν το αντακο και το πουλανε.Το παιρνεις το πας στο μαστορα σου και τελος

Αγαπητε δεν σου ειπα να αλλαξεις οπλουργο .Να ρωτησεις σου ειπα εαν αυτοι οι επαγγελαματιες εχωυν το αντακο και το πουλανε.Το παιρνεις το πας στο μαστορα σου και τελος
Όπως και να χει, θα βρει ο ίδιος το ανταλλακτικό. Σε ευχαριστώ πάντως,για την ενημέρωση.

Έχουν πιο ανοιχτές ντουφεκιές γενικά αλλά έχω παρατηρήσει ότι σκοτώνουν ακαριαία με πιο λίγα σκάγια στο θήραμα...
Μ αρέσει που είναι λιτό και απέριττο, Άρη αυτό το πέλμα το είχε απ την μάνα του?
Το επιβεβαιωνω κι εγω... Το ειχα δει στα τρυγονια, με την win που ειναι ιδια οπλα, κυριως οταν ειχα δουλεψει το midas ***

Καλησπέρα στους φίλους θιασώτες της πασίγνωστης browning ,σήμερα δοκιμάσαμε με τον φίλο μου Παναγιώτη το νέο απόκτημα του αυτογεμέςbrowning a5 με θαλάμη 3,5" μήκος κάννης 66 εκ. βάρους 3.030 gr με πλαστικά μέρη.Μετά από παρότρυνση του φίλου και μέλους Μάκη αποφάσισα να γράψω κάποια πράγματα θετικά και αρνητικά σύμφωνα με τα δικά μου "θέλω" .Ξεκινώντας από τα θετικά ωραίο ζύγισμα πολύ καλή σκοπευτική γραμμή (βοηθάει το σκαλοπάτι)λεπτή πάπια όχι όμως όπως η benelli απλούστατο μηχανισμό αδρανείας και το κορυφαίο speed load.Αρνητικά θεωρώ για τα δικά μου γούστα την ανοικτή τουφεκιά ( λογικό γιατί τα τσοκάκια ds που φοράει το συγκεκριμένο όπλο δεν ανταποκρίνονται στο βαθμό σύσφιξης που αναγράφουν)πλαστικά με μέτρια ποιότητα κατασκευής ,δυστυχώς οι τουφεκιές στα πουλιά (τσίχλες) ήταν ελάχιστες για περισσότερα σχόλια.

Καλησπέρα στους φίλους θιασώτες της πασίγνωστης browning ,σήμερα δοκιμάσαμε με τον φίλο μου Παναγιώτη το νέο απόκτημα του αυτογεμέςbrowning a5 με θαλάμη 3,5" μήκος κάννης 66 εκ. βάρους 3.030 gr με πλαστικά μέρη.Μετά από παρότρυνση του φίλου και μέλους Μάκη αποφάσισα να γράψω κάποια πράγματα θετικά και αρνητικά σύμφωνα με τα δικά μου "θέλω" .Ξεκινώντας από τα θετικά ωραίο ζύγισμα πολύ καλή σκοπευτική γραμμή (βοηθάει το σκαλοπάτι)λεπτή πάπια όχι όμως όπως η benelli απλούστατο μηχανισμό αδρανείας και το κορυφαίο speed load.Αρνητικά θεωρώ για τα δικά μου γούστα την ανοικτή τουφεκιά ( λογικό γιατί τα τσοκάκια ds που φοράει το συγκεκριμένο όπλο δεν ανταποκρίνονται στο βαθμό σύσφιξης που αναγράφουν)πλαστικά με μέτρια ποιότητα κατασκευής ,δυστυχώς οι τουφεκιές στα πουλιά (τσίχλες) ήταν ελάχιστες για περισσότερα σχόλια.
.well done.

Με ένα τσοκακι Carlson's H trulock θα φυσαει

Φωτη να την ευχαριστηθεις! ειμαι κ εγω φαν του σκαλοπατιου,δυστιχος τα τσοκ κ στα browning κ στα win ειναι οντος ανοιχτα

συμφωνώ μ ένα aftermarket τσοκ θα βελτιωθεί η τουφεκιά πάρα πολύ
η browning βγάζει ανοικτά τσοκ φοβούμενη την (πιθανή λάθος)χρήση ατσάλινων σκαγιών
Είναι όπλο για χρήση non toxic σκάγια διαβάζω στα ξενα φορουμ.

Back