Μάκης
Banned
όχιΈχει ακούσει κάποιος πρόβλημα στα ξύλα του 725;
Συγκεκριμένα στο κοντακι, σπάσιμο ραγισμα ;
άκουσες είδες ;;;;;;
όχιΈχει ακούσει κάποιος πρόβλημα στα ξύλα του 725;
Συγκεκριμένα στο κοντακι, σπάσιμο ραγισμα ;
Για να ρωτει......μαλλον....εχουμε λυπητερα νεα.....όχι
άκουσες είδες ;;;;;;
Όπως υποσχέθηκα στην ομάδα μερικές φωτογραφίες από το δίκαννο, και μερικά στοιχεία: μοντέλο B-S/S (browning sidi by side shotgun) και από όσο μπόρεσα να ψάξω μάλλον είναι το μοναδικό μοντέλο πλαγιόκαννο της εταιρείας (μπορεί να σφάλω δεν είμαι σίγουρος), χρονολογία κατασκευής 1979, αγορασμένο από Αμερική, κάννη 65εκ. με τσοκάρισμα IC δεξιά και M αριστερά, magnum, βάρος λίγο παραπάνω από την black eagle, μονοσκάνδαλο με επιλογέα κάννης, αυτόματους εξωλκείς, σκαλιστή ρήγα κατά μήκος των καννών για τη σκόπευση, αγγλικό κοντάκι και από όσο μπόρεσα να βρω το κανονικό μοντέλο έχει πιστολέ κοντάκι οπότε αυτό εδώ είναι κάποια έκδοση στυλ sporting.
Το χρησιμοποιώ κυρίως στην μπεκάτσα πλέον αλλά δίνει ρέστα και στη φάσα μέχρι τα 35-40 μέτρα, σε λαγό μέχρι πριν να γεμίσουμε γουρούνια και παπί στην βοσκή. Η βολή της δεξιάς είναι σαν να ρίχνεις με διασποράς από τα 7-25μ θερίζει και η αριστερή ιδανική για 20-40μ. Το ότι είναι magnum μου δίνει ελευθερία να χρησιμοποιώ ότι φυσίγγι εμπορίου γουστάρω με το ανάλογο κλώτσημα βέβαια αλλά από όσο θυμάμαι ελάχιστες οι φορές που με ενόχλησε. Το περίεργο με το σχεδιασμό και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το αγγλικό κοντάκι, αλλά το όπλο ερχόταν στα χέρια του πατέρα μου σωστά με ύψος 1,70, έρχεται στα δικά μου με ύψος 1,85 επίσης τέλεια και γενικά όποιος το πήρε στα χέρια του επώμησε τέλεια...
Από ότι καταλάβατε δεν έχω και πολύ όρεξη για δουλειά σήμερα στο γραφείο...
Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα για το όπλο παρακαλώ να μας δώσει επιπλέον πληροφορίες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eχω το ιδιο, σε δισκανδαλοτο δικο μου ειναι με 71 εκ καννες, και βαρος (με 40 εκ κοντακι ) 3280γρ. νομιζω, καποια μοντελα BSS ειναι ποιο βαρια...
Η browning (νομιζω) δεν εβγαλε ποτε η ιδια πλαγιακαννα...ακομα και καποια sidelock μοντελα τα εβγαζαν αλλες εταιριες, π.χ lebau courally...
http://www.gunsinternational.com/gu...lc2-lebeau-courally-12ga.cfm?gun_id=100801319
Είσαι παντού μου φαίνεται φίλεΕίμαι εδώ με:
Browning bps 61 εκ. Slug.
Είμαι....Είσαι παντού μου φαίνεται φίλε![]()
Καλως να το δεχτεις το κανονι
καλώς να το δεχτείς φίλε, όπως το είπε ο Ευριπίδης, κανόνι. Εγώ κυνηγούσα με αυτό (του πατέρα μου 76 ποντους σταθερο 1*) για τρία χρόνια. Θέλοντας και μη έμαθα να σκοπεύω, φοβερή κάννη αλλά έχω να θυμάμαι και κάτι μελανιές σε ώμο και μάγουλο ΝΑΑΑ με το συμπάθιο. προφανώς και το κοντάκι δεν ήταν στα μέτρα μου... όμως. Φυσικά το έχω ακόμα είναι απολύτως λειτουργικό αλλά σε κακή εμφανισιακά κατάσταση.Αν δεν ήμουν Ρόδο θα χαλάλιζα κάποια χρήματα να το κάνω όμορφο...!Καλως να το δεχτεις το κανονι