Browning Team

Ποιες οι διαφορες αναμεσα στα s.pose της browning κ της Miroku;
Το citori απ' οτι καταλαβα ειναι το φθηνο αδερφακι απο τα υπολοιπα b25 κ ξεχωριστο μοντελο,στο internet βλεπω ομως ενα browning citori 725,το 725 ειναι το τελευταιο citori ή το καινουριο της σειρας b25 μετα το b625;
browning325,425,525, miroku το ίδιο και το αυτό κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της miroku
από το 525 και μετά συναρμολογούνται στην Πορτογαλία πια
725 νέο μοντέλο με χαμηλότερο προφίλ του b525
το b25 είναι το κορυφαίο μοντέλο της browning και κατασκευάζεται αποκλειστικά στο Βέλγιο :)
http://old.kynigesia.gr/article.asp?AID=5585

Νεο οπλο προστέθηκε στην φαρέτρα μας για την νεα σεζον και πρώτα ο θεος τελος του μηνα στα χερια μας.... Browning phoenix 3" 71 cm.....
9fX9mm4.jpg

SZ7r5ke.jpg

RTWCgu9.jpg

mLSX6sl.jpg
Κώστα καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς.

Απ' οτι καταλαβα το 725 ειναι το b725 κ μονο αυτο κ το citori ειναι ενα αλλο οπλο-μοντελο,τωρα γιατι στο διαδικτυο σε πολλα αρθρα υπαρχει σαν citori 725 δεν το καταλαβαινω.Ειναι 2 διαφορετικα οπλα,σαν να μου λενε vw polo golf,γινεται 2 διαφορετικα αυτοκινητα να τα παρουσιαζουν σαν ιδια;αλλο το polo κ αλλο το golf,οπως αλλο ειναι το citori κ αλλο το b725.Παντως στο μελλον θα ηθελα ενα citori δικο μου;).pray to God..hunter.

Απ' οτι καταλαβα το 725 ειναι το b725 κ μονο αυτο κ το citori ειναι ενα αλλο οπλο-μοντελο,τωρα γιατι στο διαδικτυο σε πολλα αρθρα υπαρχει σαν citori 725 δεν το καταλαβαινω.Ειναι 2 διαφορετικα οπλα,σαν να μου λενε vw polo golf,γινεται 2 διαφορετικα αυτοκινητα να τα παρουσιαζουν σαν ιδια;αλλο το polo κ αλλο το golf,οπως αλλο ειναι το citori κ αλλο το b725.Παντως στο μελλον θα ηθελα ενα citori δικο μου;).pray to God..hunter.

Μανόλη, μπερδευτήκαμε ... λοιπών έχουμε και λέμε :

στην αμερικάνικη αγορα το 725 η browning το λέει citori 725
στην ευρωπαϊκή αγορά το 725 το λεει b725
αντίστοιχα για το 525 .. στην Αμερική το λέι σκέτο citori και στην Ευρώπη το λέι b525

Ευρώπη http://www.browning.eu/produits/shotguns/over_and_under/
Αμερική http://www.browning.com/products/firearms/shotguns.html
στις δύο αγορές υπάρχουν κάποιες διαφορετικές εκδόσεις του ΄'ίδιου μοντέλου που μπορεί πχ να μην υπάρχουν στην Ευρώπη κάποια τησ Αμερικής άλλα τα ίδια όπλα ειναι
η βασική διαφορά του 525 με το νεότερο 725 είναι όπως τα λέι ο Μάκης ποιο πάνω

Last edited:
Μανόλη, μπερδευτήκαμε ... λοιπών έχουμε και λέμε :

στην αμερικάνικη αγορα το 725 η browning το λέει citori 725
στην ευρωπαϊκή αγορά το 725 το λεει b725
αντίστοιχα για το 525 .. στην Αμερική το λέι σκέτο citori και στην Ευρώπη το λέι b525

Ευρώπη http://www.browning.eu/produits/shotguns/over_and_under/
Αμερική http://www.browning.com/products/firearms/shotguns.html
στις δύο αγορές υπάρχουν κάποιες διαφορετικές εκδόσεις του ΄'ίδιου μοντέλου που μπορεί πχ να μην υπάρχουν στην Ευρώπη κάποια τησ Αμερικής άλλα τα ίδια όπλα ειναι
Ευχαριστω για το ξεκαθαρισμα,αρα εκανα λαθος εγω πριν

Άρα το citori το εδώ πως το λένε στην αμερικη?
Citori και στην αμέρικα!!!:)
Αυτό το citori ( σκέτο ) που κυκλοφόρησε σε ελληνική αγορά τα προηγούμενα χρόνια Είναι μία οικονομική εκδοχή από πλευράς φινιρίσματος τσοκ και τα λοιπά you οποία ο αντιπρόσωπος λέει ότι ήταν ειδική παραγγελία για την Ελλάδα.
Εγώ πιστεύω ότι ήταν μία οικονομική έκδοση που υπήρχε στην Αμερική κ δεν εισαγόταν κανονικά στην Ευρώπη. ! Έβγαινε πιο οικονομικό από το ευρωπαϊκό 525 που Μάλιστα εκείνη την περίοδο είχαν και τα δύο κανές με 18,4 αυλό

Citori και στην αμέρικα!!!:)
Αυτό το citori ( σκέτο ) που κυκλοφόρησε σε ελληνική αγορά τα προηγούμενα χρόνια Είναι μία οικονομική εκδοχή από πλευράς φινιρίσματος τσοκ και τα λοιπά you οποία ο αντιπρόσωπος λέει ότι ήταν ειδική παραγγελία για την Ελλάδα.
Εγώ πιστεύω ότι ήταν μία οικονομική έκδοση που υπήρχε στην Αμερική κ δεν εισαγόταν κανονικά στην Ευρώπη. ! Έβγαινε πιο οικονομικό από το ευρωπαϊκό 525 που Μάλιστα εκείνη την περίοδο είχαν και τα δύο κανές με 18,4 αυλό
Όπως τα λες ακριβώς. Επειδή τότε είχα αγοράσει το 525, το Β525 hunter που πήρα είχε καλύτερα ξύλα απ το citori χρυσή σκανδάλη και τα έπιαναν όλη τη βάση σχεδόν ,είχε σκληρή βαλίτσα μεταφοράς και 5 τσοκ. Το citori είχε πιο απλά ξύλα Όχι τα ίδια σκαλίσματα δεν διέθετε βαλίτσα και νομιζω ειχε 3 τσοκ.Υπήρχε κι ένα πιο ωραίο από το hunter το advance με σεμι πιστολε λαβή που όμως σταμάτησε να εισάγεται σχετικά γρήγορα.

Καλησπέρα κύριοι για να "θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι" οι συμβολισμοί όλω των Browning βέλγικων (b25) auto 5και ιαπωνικών κλώνων αυτών (b325,b425,b525,b625) (auto5) είναι οι κάτωθι.[p/url][/url].Ο ανωτέρω πίνακας ισχύει και για τα miroku και εννοείται μόνο για τα όπλα που έχουν σταθερά τσοκαρίσματαΟι φώτο είναι απο το βιβλιαράκι που συνοδεύει το δικό μου b25 lightning.

Ισχυει αυτο και σιγουρα θα υπαρχουν Auto5 και με ενδιαμεσα τσοκ.Συμφωνα με το βιβλιο της Auto5 τα επικρατεστερα τσοκ ηταν 3. F M CYL. Εχει μεσα το βιβλιο και τα υπολοιπα τσοκαρισματα,αν και ειναι δυσκολο εως σπανιο να τα βρεις.Ποιο ευκολα θα βρεις κανη με πολυτσοκ.
Αντιγραφη απο το βιβλιο
Standard chokes are: cylinder, modified & full
* designates full choke (F).
*- designates improved modified choke (IM).
** designates modified choke (M).
**- designates improved cylinder choke (IC).
**$ designates skeet (SK).
*** designates cylinder bore (CYL).

Καλησπέρα κύριοι για να "θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι" οι συμβολισμοί όλω των Browning βέλγικων (b25) auto 5και ιαπωνικών κλώνων αυτών (b325,b425,b525,b625) (auto5) είναι οι κάτωθι.[p/url][/url].Ο ανωτέρω πίνακας ισχύει και για τα miroku και εννοείται μόνο για τα όπλα που έχουν σταθερά τσοκαρίσματαΟι φώτο είναι απο το βιβλιαράκι που συνοδεύει το δικό μου b25 lightning.
Fotis μπορεις να βάλεις ποιο καθαρή φωτο την πρώτη ? Έχω κι εγώ ένα B25 κι ήθελα να δω λίγο τον πίνακα .ευχαριστω

Από εβδομάδα ντουμπλάρω την συμμετοχή μου στο Browning Club (μετά το 525) με μια Maxus ξύλινη με 71 εκατοστά κάννη. .banana. .victory.
Παρουσίαση,φωτογραφίες και εντυπώσεις όταν με το καλό την πάρω στα χέρια μου...
Πολυ καλη επιλογη.τα καλοριζικα λοιπον με την παρουσιαση.ωραιο οπλο γιωργο.αν δεν μ αρεσανε τοσο οι 391 θα επαιρνα την carbon

Από εβδομάδα ντουμπλάρω την συμμετοχή μου στο Browning Club (μετά το 525) με μια Maxus ξύλινη με 71 εκατοστά κάννη. .banana. .victory.
Με το καλό να έρθει στα χέρια σου Γιώργο. Σαν κάτοχος ήδη του συγκεκριμένου όπλου θέλω να πιστεύω ότι θα σε εκπλήξει ευχάριστα..well done.

Mε το καλό αλανι μου!!!!Πολύ καλή επιλογή!!!
** Ποτε θα την ριξω στο δρακοντειο;;;;.yel..yel..well done..well done.

Back