Μια χαρα τα εχει ολα!!!Ναι Παναγιώτη την One.Στα 1250 βγαίνει.
Φλαντζες, τσοκ, επιμηκυνση κοντακιου, οπτικες ινες.
Στα λεφτα που παιζει ειναι τελεια. Η καννη φωτια!!Την εχει γνωστος και μου λεει δεν κλωτσαει και τουφεκιες φωτια..
Μια χαρα τα εχει ολα!!!Ναι Παναγιώτη την One.Στα 1250 βγαίνει.
Γιώργο σε αυτογεμές αερίων υπάρχουν και οι fabarm xlr & 4ls ταπεινή μου γνώμη για κορυφαία βλητική απόδοση θα χρειαστείς after market τσοκσκια.Οπως και να έχει κορυφαία επιλογή καλορίζικη καλοτούφεκη να την ευχαριστηθείς.Φίλε Παναγιώτη δεν υπάρχει άλλο όπλο να την συναγωνιστεί!
Συγνώμη αν ακούγεται απόλυτο αυτό αλλά είναι η αλήθεια.
Σε αυτήν την τιμή με αυτά που προσφέρει σαν σύνολο το όπλο,με αυτήν την κάννη αλλά και τα πολλά χρόνια που είναι στην αγορά είναι το απόλυτο Value for Money!
Με το καλό Γιώργη.Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ,ανυπομονώ να την πάρω στα χέρια μου.
Με το καλό Γιώργο!Από εβδομάδα ντουμπλάρω την συμμετοχή μου στο Browning Club (μετά το 525) με μια Maxus ξύλινη με 71 εκατοστά κάννη. .banana. .victory.
Παρουσίαση,φωτογραφίες και εντυπώσεις όταν με το καλό την πάρω στα χέρια μου...
Με το καλο να το παρεις και να το χαρεις οπως ξερεις.Από εβδομάδα ντουμπλάρω την συμμετοχή μου στο Browning Club (μετά το 525) με μια Maxus ξύλινη με 71 εκατοστά κάννη. .banana. .victory.
Γιώργο με το καλό να την πάρεις! Και κατά την γνώμη μου μια από της 2-3 κορυφαίες επιλογές για όπλο αερίων! Και πολύ δοκιμασμένο όπλο.και εγω σε maxus θα πήγαινα αν έπαιρνα τώρα καινούριο όπλο αερίων.Ναι Παναγιώτη την One.Στα 1250 βγαίνει.
Από εβδομάδα ντουμπλάρω την συμμετοχή μου στο Browning Club (μετά το 525) με μια Maxus ξύλινη με 71 εκατοστά κάννη. .banana. .victory.
Κατι άκουσα ότι θα ρθει η gold blackΝαι Παναγιώτη την One.Στα 1250 βγαίνει.
Ωραιος ρε Γιωργαρε.Όταν ένα όνειρο χρόνων παίρνει σάρκα και οστά....
Browning Maxus λοιπόν με 71 εκατοστά κάννη στην απλή του έκδοση.
Πολύ ισορροπημένο όπλο πραγματικά η αίσθηση στα χέρια είναι απολαυστική!
Κλείστρο πολύ στιβαρό που σου κάνει εντύπωση από την αρχή.
Ικανοποιητικό το κοντάκι και πολύ σημαντικό οι φέτες προέκτασης αυτού.Σίγουρα όμως κάποια στιγμή θα πάει για Custom made...
Ο κώνος του όπλου είναι στα 3,1 εκατοστά.
Τα τσοκάκια που έχει το όπλο είναι το 4,3 και 2.Σε λίγο καιρό όμως θα πάρω κάποια έξω-εργοστασιακά που μου έχουν υποδείξει κάτοχοι Maxus και φτάνουν το όπλο σε άλλο επίπεδο.
Περιμένω να βγει η άδεια κατοχής για να το λιώσω στο σκοπευτήριο...
Όταν ένα όνειρο χρόνων παίρνει σάρκα και οστά....
Ικανοποιητικό το κοντάκι και πολύ σημαντικό οι φέτες προέκτασης αυτού.Σίγουρα όμως κάποια στιγμή θα πάει για Custom made...
Τα τσοκάκια που έχει το όπλο είναι το 4,3 και 2.Σε λίγο καιρό όμως θα πάρω κάποια έξω-εργοστασιακά που μου έχουν υποδείξει κάτοχοι Maxus και φτάνουν το όπλο σε άλλο επίπεδο.
αυτά είναι !!!Όταν ένα όνειρο χρόνων παίρνει σάρκα και οστά....