Αυτό με χαλάει ...θα ρωτήσω τον Λιάκο εάν κάνει τσοκ σε δεκαεξαρι;Κομμένη κάνη = ρίσκο στην βλητικη απόδοση
Αυτό με χαλάει ...θα ρωτήσω τον Λιάκο εάν κάνει τσοκ σε δεκαεξαρι;Κομμένη κάνη = ρίσκο στην βλητικη απόδοση
Οκ!φαίνεται ξεκαθαρα στις φωτογραφιες, αν θελετε μπορω να σας τις δειξω
Αυτό με χαλάει ...θα ρωτήσω τον Λιάκο εάν κάνει τσοκ σε δεκαεξαρι;
Είσαι ωραίος...ευχαριστώ για την πληροφόρηση , ενδεχομένως και αύριο θα πάω να το δω!
Χθες το χαζευα αυτο..οπως και με ενα αλλο που επαθα κοκομπλοκο αυτο
Που να πας εκεί..... Σε πιάνει τρέλαΧθες το χαζευα αυτο..οπως και με ενα αλλο που επαθα κοκομπλοκο αυτο
http://www.big-hunter.gr/krieghoff-2
Θα περάσω και από τον Αντρέα......θα τους πάρω όλους σβαρνα και κάπου θα καταλήξω!
Θα βρεις ,Πηρε ενας φιλος ενα ρωσικο 16αρι σε αριστη κατασταση με βαση 16αρα 200 ευρω απο αγγελια16αρι ψάχνω και εγώ αλλά με κοκόρια λέτε να βρω;
Μωρε κουτσα στραβα καπως μαζευεται αυτο το ποσο..εδω χαζευα και μια cosmi extra lusso boehler που την εχει ευκαιρια 18500 αν θυμαμαι απο 47000 καινουριο..εκει τι κανεις;Που να πας εκεί..... Σε πιάνει τρέλα
Είναι πολλά τα λεφτά(Άρη) Μίλτο!Μωρε κουτσα στραβα καπως μαζευεται αυτο το ποσο..εδω χαζευα και μια cosmi extra lusso boehler που την εχει ευκαιρια 18500 αν θυμαμαι απο 47000 καινουριο..εκει τι κανεις;
Αν ειναι λεει;μου φαινεται θα περιμενω να βγω στη συνταξη να παρω το εφαπαξ (εδω και αν γελαμε) για να το παρω..περα απο την πλακα την cosmi standard boehler την πηρε ενα φιλαρακι μου μεταχειρισμενη αλλα σε υπεραριστη κατασταση καπου στα 20000..εκεινος φταιει που με αρρωστησε μαζι τουΕίναι πολλά τα λεφτά(Άρη) Μίλτο!
Παίζεις τζόκερ ... και ... !!!!! ............Μωρε κουτσα στραβα καπως μαζευεται αυτο το ποσο..εδω χαζευα και μια cosmi extra lusso boehler που την εχει ευκαιρια 18500 αν θυμαμαι απο 47000 καινουριο..εκει τι κανεις;
Έχει μια με 8000.... Δηλαδή αν ρίξεις 6.500 πάνω στο τραπέζι καθάρισεςΜωρε κουτσα στραβα καπως μαζευεται αυτο το ποσο..εδω χαζευα και μια cosmi extra lusso boehler που την εχει ευκαιρια 18500 αν θυμαμαι απο 47000 καινουριο..εκει τι κανεις;
https://www.outdoorlife.gr/mary-arm-fysiggia/mikra-diametrhmata/croisillon-30grΠοια γαλλική εταιρεία βγάζει διασπορας για 16αρι;