Ηρθαν και εδω ,πηρα 3 δεκαδες για να τα δοκιμασωΉρθαν τα διαμαντάκια για τις βασίλισσες....
View attachment 8632
Διασπορας
View attachment 8633
Μάλλινο
View attachment 8634
Ηρθαν και εδω ,πηρα 3 δεκαδες για να τα δοκιμασωΉρθαν τα διαμαντάκια για τις βασίλισσες....
View attachment 8632
Διασπορας
View attachment 8633
Μάλλινο
View attachment 8634
Τελικά έκλεισα ένα hurier delux από τον Χατζιωτη...σε 10 μέρες άντε 15 μέχρι να βγει η άδεια θα το έχω στα χέρια μου....έχω φτιάξει ήδη καμμία 40ανταρια φυσιγγια,αλλά υπάρχει μεγάλη έλλειψη υλικών....εάν υπάρχει κάποιο παιδί που κάνει ιδιογωμοση και ενδιαφερεται μήπως κάναμε παραγγελία από siarm !
Σήμερα άνοιξα το κουτί με τα 9αρια καμία δεκαριά έριξα όλα κάνανε μπαμ... Τι να πω έτυχε στο ένα κουτίΠρόσεξε τα μου βγάλανε κάτι αφλογιστιες τα πούμα ρίξε σε καμία τσίχλα να δεις πως θα πάνε.
Παιδια, οποιος εχει ενα 16αρακι με <πραγματικες> διαστασεις, μπορει να μετρησει διασυασεις της βασης και του καθρεπτη?
Ο φιλος Γιαννης (Giannis Corfu) μας ειχε δωσει διαστασεις απο ενα varini zanano με διαστασεις καθρεπτη 52mm, και βασης 39mm,
ωστε να συγκρινουμε διαστασεις αναμεσα σε cal.16 vs cal.20
Εμενα το 12αρι Grulla ειναι : Καθρεπτης 56mm και βασης (Πιο μπροστα απο τις φωτιες) 39mm
Θα μετρησω και εγω το ROBUST 248Τωρα ειδα οτι πάλι ο φιλος Γιαννης πιο παραπανω( δεν το ειδα) εχει βαλει απο το bernardelli.....αντε φιλε Γιαννη, ξανα κανε ενα καλο, και μετρα το
MANUFRANGE -SAINT -ETIENNE ROBUST NO 246 καθρεπτης 52 mm βαση μπροστα 42 mm
CAL 16
Ευχαριστω...ετσι ξερουμε περιπου τις διαστασεις καθε διαμετρηματος..
Blueblack????μπλεδιζει δλδ???έτσι ήταν κ ένα σεντετιεν ρομπουστView attachment 8650
Και τέλος οι κάνες έχουν ένα παράξενο μελιτζανί χρώμα. Δεν το έχω ξαναδεί. Μου είπε κάποιος πως λόγω υψηλής ποιότητας και πυκνότητας του ατσαλιού δεν βάφεται όπως οι άλλες κάνες. Φούμαρα ή αλήθεια δεν ξέρω, αν κάποιος φίλος έχει γνώση ας με διαφωτίση.
Το πρόσθεσα στο προηγούμενο μυνημα.Ευχαριστω...μετρα και αλλιως τον καθρεπτη αν μπορεις...στο μηκος..
Σορυ δεν το ειδα...ευχαριστωΤο πρόσθ
εσα στο προηγούμενο μυνημα.