Θα δεις πολυ ωραια πραγματα Γιαννη μ αυτο το διασπορεα..ειδικα στο 16αρακι θα ειναι απολαυση..βγαζει ωραια φυσιγγια ο Αντωνης και για τα μικρα διαμετρηματαΣτο σάιτ λέει ότι έχει διασπορεα z2m
View attachment 9009
Σαν αυτό αν δε κάνω λάθος. Θα δούμε ωραία πράγματα από αυτό το φυσηγγάκι πιστεύω και μου αρέσει που είναι Ελληνικό.
Εγω πηρα τα MARY ARM τα 16αρια με μαλλινοταπα καλα φυσιγγια αλλα τα διασπορας δεν τα εχουν φερει εδω ,Οποτε βλεπω παραγγελια στον Αντωνη για διασποραςΘα δεις πολυ ωραια πραγματα Γιαννη μ αυτο το διασπορεα..ειδικα στο 16αρακι θα ειναι απολαυση..βγαζει ωραια φυσιγγια ο Αντωνης και για τα μικρα διαμετρηματα
Περιεργο που δεν τα εχουν φερει για 16αρη ισως επειδη δεν εχει πολυ ζητηση..ειναι λιγο περιεργο διαμετρημα και με ελαχιστα υλικα στην αγορα..εγω πριν 5 χρονια ειχα γεμισει για εναν φιλο διασπορας επειδη τα μονα που εβρισκε στην αγορα ηταν με συγκεντρωτηραΕγω πηρα τα MARY ARM τα 16αρια με μαλλινοταπα καλα φυσιγγια αλλα τα διασπορας δεν τα εχουν φερει εδω ,Οποτε βλεπω παραγγελια στον Αντωνη για διασπορας
Και εγω θα γεμισω λιγα οσπου να ερθουνΠεριεργο που δεν τα εχουν φερει για 16αρη ισως επειδη δεν εχει πολυ ζητηση..ειναι λιγο περιεργο διαμετρημα και με ελαχιστα υλικα στην αγορα..εγω πριν 5 χρονια ειχα γεμισει για εναν φιλο διασπορας επειδη τα μονα που εβρισκε στην αγορα ηταν με συγκεντρωτηρα
Ειναι ωραια φαση για το 16αρη..το θεωρω το διαμετρημα της πατεντας γιατι λογω περιορισμενων υλικων στην αγορα για να πετυχεις αυτο που θες πρεπει να σκεφτεις τι πατεντα θα κανειςΚαι εγω θα γεμισω λιγα οσπου να ερθουν
Ευκολο να το φτιαξεις υπομονη θελει μονο
Harrier delux . βάση 40πλατος .26 ύψος .καθρέπτης 53×27Bernadelli uberto 1
Προφίλ βάσης 21 χιλ
View attachment 8920
Ύψος καθρέπτη 30 χιλ
View attachment 8921
Πλάτος βάσης 40 χιλ
View attachment 8922
Πλάτος καθρέπτη βάσης 54 χιλ
View attachment 8923
Το ξερω εχω φτιαξει πολλα τετοια οπως και με χαρτακια ρελιασματος και κοψιμο διασπορεα 12αρη με σγρομπια να μπαινει στο 16αρηΕυκολο να το φτιαξεις υπομονη θελει μονο
Ο fantom μήπως έχει τέτοια πράγματα ,το έχει ψάξει κανείς;Το ξερω εχω φτιαξει πολλα τετοια οπως και με χαρτακια ρελιασματος και κοψιμο διασπορεα 12αρη με σγρομπια να μπαινει στο 16αρη
Τα διασπορας mary arm cornilion δεν τα έχουν εδώ Κέρκυρα ακόμα. Τα παράγγειλα κατευθείαν από τον Gorilla που είναι αντιπρόσωπος. Πήρα δύο κουτιά (10αδες) και ένα μάλλινο puma. Εξυπηρέτηση άψογη, ήρθαν μετά μια μέρα με ΕΛΤΑ courier.Εγω πηρα τα MARY ARM τα 16αρια με μαλλινοταπα καλα φυσιγγια αλλα τα διασπορας δεν τα εχουν φερει εδω ,Οποτε βλεπω παραγγελια στον Αντωνη για διασπορας
Θα του παραγγείλω και εγώ κάποια στιγμή τα μάλλινα. Καλο θα είναι να στηρίξουμε την Ελληνική προσπαθεία για αυτό το διαμέτρημα, αν είναι και καλά ακόμα καλύτερα.Εγω πηρα τα MARY ARM τα 16αρια με μαλλινοταπα καλα φυσιγγια αλλα τα διασπορας δεν τα εχουν φερει εδω ,Οποτε βλεπω παραγγελια στον Αντωνη για διασπορας
Δεν εχω κοιταξει προσφατα για το 16αρη τι εχει..τελευταια φορα που γεμισα ηταν πριν 5 χρονια αν και τελευταια μπαινω στο τριπακι να παρω κανενα 16αρηΟ fantom μήπως έχει τέτοια πράγματα ,το έχει ψάξει κανείς;
Ειναι πολυ καλα τα πηρε φιλος με μπαρουτι S ,4Θα του παραγγείλω και εγώ κάποια στιγμή τα μάλλινα. Καλο θα είναι να στηρίξουμε την Ελληνική προσπαθεία για αυτό το διαμέτρημα, αν είναι και καλά ακόμα καλύτερα.
cal 16 Μπαρουτι M,B 1,40 Μαλλινοταπα και σκαγια Νο 8 27 γραμ ρελι