Θελει κι αλλο διασπορα ;
Θελει κι αλλο διασπορα ;
Εξαρτάται εσύ τι θέλεις και τι τερέν κυνηγάς.Θελει κι αλλο διασπορα ;
50x50 Ναι θελω κι αλλο παω κοντα στο σκυλο μεσα στο λογγο θελω να βλεπω το σκυλι οταν φερμαρει,Αν καθωμουν απ εξω σιγουρα θα ειχα βαλει ποιο πολλες στην τσαντα αλλα ετσι μου αρεσει να κυνηγαωΕξαρτάται εσύ τι θέλεις και τι τερέν κυνηγάς.
Αν θέλεις τύπου νταιρεκτ ναι
Η διάσταση του χαρτιού πόσο είναι περίπου?
Πέσε νούμερο μέχρι 9.5 και τσίμπα την σαιπ50x50 Ναι θελω κι αλλο παω κοντα στο σκυλο μεσα στο λογγο θελω να βλεπω το σκυλι οταν φερμαρει,Αν καθωμουν απ εξω σιγουρα θα ειχα βαλει ποιο πολλες στην τσαντα αλλα ετσι μου αρεσει να κυνηγαω
Ναι θα την παω 1,40Πέσε νούμερο μέχρι 9.5 και τσίμπα την σαιπ
615 Βαζω και κλεινω ρελι αλλα 1,45 sipe παραφορτωμενο δεν ειναι; Ειναι και στενα τα Robust615 και 1,45 ρελι
Θα δοκιμασω κατι αλλο αυριο αν προλαβωΠήγα να σου γράψω κάτι άλλο αλλά άμεσος μου ήρθε το μυαλό η λέξει robust όποτε το ξέχασα αμέσως. Σε περιορίζει.
Πόσο πραγματικότητα, αλήθεια κρύβει αυτή η απάντηση!!!Πήγα να σου γράψω κάτι άλλο αλλά άμεσος μου ήρθε το μυαλό η λέξει robust όποτε το ξέχασα αμέσως. Σε περιορίζει.
Κ. Νίκο του δώσατε και κατάλαβε! Τι διασπορέα χρησιμοποιείτε? Από ότι θυμάμαι το τσοκάρισμα είναι σφιχτό. Οπότε δεν δίνει και πολλά περιθώρια ανοίγματος.Θα δοκιμασω κατι αλλο αυριο αν προλαβω
βαζω 9 γραμ, σκαγια χαρτονακι αλλα 9 γραμ, χαρτονακι και κλεινω με χαρτονακι και ρελιΚ. Νίκο του δώσατε και κατάλαβε! Τι διασπορέα χρησιμοποιείτε? Από ότι θυμάμαι το τσοκάρισμα είναι σφιχτό. Οπότε δεν δίνει και πολλά περιθώρια ανοίγματος.
Δοκιμασα και τα MARY ARM Ανοιγει λιγο καλυτερα αλλα αφηνει κενα με 30 γραμ, σκαγιαβαζω 9 γραμ, σκαγια χαρτονακι αλλα 9 γραμ, χαρτονακι και κλεινω με χαρτονακι και ρελι
Τι πυριτιδα ; νομιζω διασπορεα θελει να φτιαξω ,Θέλει μια ποιο εκρηκτική πυρίτιδα, αλλά αυτό το οπλο δεν έχει πολλά περιθορια
Σε ευχαριστω θα τη δοκιμασω εχωΝαι αλλά με προσοχή και απο χαμηλα
Αυτή δεν πεζει
Και με λίγο πάτημα παραπάνω θα κάνει δουλειά
615 Βαζω και κλεινω ρελι αλλα 1,45 sipe παραφορτωμενο δεν ειναι; Ειναι και στενα τα Robust