Για καλη του τυχη αλιως μονο βολτα στο παρκο αχαχαχαΛυκοσκυλο κανει απόρτ παρακαλώ!!!!!
Προφανώς παραγγελία Δούκα η βασιλιά... αρχές προηγούμενου αιώνα!κοιταξτε απ τα 8.30 και μετα, ενα κοκκοοντουφεκο ποσο χρονών ειναι αραγε....
Εεε, να μην πλησιάζει τα 200 ;;;κοιταξτε απ τα 8.30 και μετα, ενα κοκκοοντουφεκο ποσο χρονών ειναι αραγε....
Του προηγούμενου αιώνα ;;; Εγώ θα έλεγα, λίγο πριν τα μέσα του προπροηγούμενου (δεκαετία του 1820 ή του 1830).Προφανώς παραγγελία Δούκα η βασιλιά... αρχές προηγούμενου αιώνα!
Εεε, να μην πλησιάζει τα 200 ;;;
Του προηγούμενου αιώνα ;;; Εγώ θα έλεγα, λίγο πριν τα μέσα του προπροηγούμενου (δεκαετία του 1820 ή του 1830).
Είναι εμπροστογεμές, με καψούλια όμως, κι όχι τσακμακόπετρες. Αυτή περίπου είναι η εποχή τους. Λίγο μετά (δεκαετία '40) εμφανίστηκαν τα οπισθογεμή με φυσίγγια pinfire (όπως τα Λεφωσέ), και την επόμενη δεκαετία τα κανονικά με κεντρική ανάφλεξη ...
Πολύ "φορτωμένο" όμως ρε παιδιά! Πολύ ασημικό !!! Την Άρτα και τα Γιάννενα έχει πάνω του !!! Αν δεν είναι αυτό ο ορισμός του κίτς, δεν ξέρω ποιος είναι !!! Βέβαια, οι δούκες και οι βασιλείς, και οι σεΐχηδες, δεν φημίζονται και τόσο ... για το καλό τους γούστο !!!
Πολύ ωραίο όπλο, αλλά αυτά τα μπασταρδέματα δεν τα χώνεψα ποτέ!Ενα Ενδιαφέρον ( οχι για την τσεπη μας) άρθρο για ........
https://www.shotgunlife.com/shotgun...ion-over-under-finally-becomes-available.html
Από το στόμα μου το πήρες χα ΧΑ ΧΑ!Γι αυτό και εγώ ιμιτασιον όπλο δεν αγοράζω...Και έτσι, το... απεριψα
Αδερφε η ιδιογωμοση σε αυτο το διαμετρημα ειναι μονοδρομος εγω μονος τα φτιαχνω για ολα τα θηραματα και οσο και αν σου φενεται παραξενο φτανω μεχρι 34γρ στο 16 δεν μπορεις να φανταστεις τι ντουφεκιες κανει ρευμα ηλεκτρικοΔεν βρίσκεις εύκολα, και σε λογική τιμή Ελλάδα δυστυχώς....
Αδερφε η ιδιογωμοση σε αυτο το διαμετρημα ειναι μονοδρομος εγω μονος τα φτιαχνω για ολα τα θηραματα και οσο και αν σου φενεται παραξενο φτανω μεχρι 34γρ στο 16 δεν μπορεις να φανταστεις τι ντουφεκιες κανει ρευμα ηλεκτρικο
ποσο δικιο εχεις σε αυτο που λες φιλε ετσι ειναιΣυμφωνώ ότι στα μικρότερα του 12 διαμετρηματα η ιδιογομωση είναι μονόδρομος...
Εγώ αναφερόμουν στις ΠΑΝΤΑ υπερτιμημένες τιμές μεταχειρ. Όπλων στην Ελλάδα, και στο ότι εάν θέλεις να πάρεις κάτι καλύτερο από simson- robust σε 16αρι, πρέπει να το πληρώσεις( και εάν το βρεις) χρυσάφι
Γομώσεις από 24 μέχρι 33 θυραματα εκτός από παππι όλα τα άλλα...τα 33σε πέρδικα ν7 και φασα ν6 .τι γομωσεις κανετε για τα 16 αρια σας οσοι εχουν και για τι θυραματα;
Ριχνω και 33 και 34 στο παπι με μεγαλη επιτυχια σε νο 3 και 5Γομώσεις από 24 μέχρι 33 θυραματα εκτός από παππι όλα τα άλλα...τα 33σε πέρδικα ν7 και φασα ν6 .