Με γειες........χαχαχχα......
και σε ευχαριστω για το...κονέΜε γειες........χαχαχχα......
Με το καλό Διονύση!και σε ευχαριστω για το...κονέ
ευχαριστωΜε το καλό Διονύση!
Και τον στενότερο για 16αρι αυλό.Νεα! αρκετα τσοκαρισμενο(οπως ολα τα οπλα της εποχης) αυλοί 16.8mm, αχρωμιωτοι, τσοκ 6/10 και 11/10!
Θα το ηθελα ποιο ανοιχτο, αλλα δεμ πειραζει....για καρτερι ομως θα ειναι super!
Ελπιζω να το παρω αν οχι τελος εβδομαδος, αρχες της αλλης...
ας το παρω με το καλο, να το κυνηγησω, να δω πως παει, και μετα βλεπω....Και τον στενότερο για 16αρι αυλό.
Αφού είναι και αχρωμιωτο θα το πήγαινα για μια ελαφρά διεύρυνση του αυλού (2 δέκατα του χιλιοστού γίνεται συνήθως με ασφάλεια, να πάει 17.00) και ένα άνοιγμα στα τσοκ 4/10 και 8/10 να γίνει πασπαρτού.
Εγώ θα πρότεινα να μην το πειράξεις. Δες πως θα πάει και μπορείς με την ιδιογομωση να κανείς ότι θες.
Ναι... είπα θα το δοκιμάσω θα δω πως θα μπορέσω να ανοίξω την ντουφέκια με τα φυσιγια, και μετά βλέπω...Εγώ θα πρότεινα να μην το πειράξεις. Δες πως θα πάει και μπορείς με την ιδιογομωση να κανείς ότι θες.
Διονύση όταν ξανανοιξει ο fantom πέρνεις τα διασποράς του και το πρόβλημα για κοντά........πααααααααει.....Ναι... είπα θα το δοκιμάσω θα δω πως θα μπορέσω να ανοίξω την ντουφέκια με τα φυσιγια, και μετά βλέπω...
Ανοιχτά είναι Γιάννη απλά απ'όσο γνωρίζω δεν γεμίζει πλέον.Διονύση όταν ξανανοιξει ο fantom πέρνεις τα διασποράς του και το πρόβλημα για κοντά........πααααααααει.....
ναι υπαρχει λυση, αλλα το να ριξεις 20-30 φυσσιγια στην μπεκατσα, αντε, λες ο.κ...στην τσιχλα ομως?Αχ αυτοί οι Γάλλοι.......για ολα έχουν λύση.....
View attachment 19406View attachment 19403
Και οι Ιταλοί επίσης ....View attachment 19404
Αλλα μην ξεχνάμε και τους δικούς μας...
View attachment 19405
Εμενα μου ειπε οτι του πηραν την άδεια, και ισως του χρονου μπορεσει να ξανα γεμισει...Ανοιχτά είναι Γιάννη απλά απ'όσο γνωρίζω δεν γεμίζει πλέον.
Αυτό που είπες δεν αναιρεί αυτό που λεωΕμενα μου ειπε οτι του πηραν την άδεια, και ισως του χρονου μπορεσει να ξανα γεμισει...