Cal.20

Δεν το πουλάω μαρεσει και το μπερετακι μου και έχει εναλλάξιμα τσοκ που είναι πλεονέκτημα.

Δεν το χόρτασα ακόμα με την έλλειψη τσίχλας και τον κολοκαιρο .

Αν του έλεγα για ανταλλαγή θα μου την έκανε .
Σίγουρα θα στο έκανε ανταλλαγή και διαφορά από σένα.

οπως ειπα, αργοτερα, θα παρω ενα πλαγιοκαννο μικροτερου του cal.12..
Ειμαι αναμεσα σε cal.16 και cal.20...
Επειδη δεν εχω δει φυσσιγια αυτων των διαμετρηματων σε σύγκριση με το cal.12, σημμερα που πηγα σε ενα κυνηγετικο καταστημα., ανοιξα ενα κουτι cal.20.....τρόμαξα λιγο με το....μεγεθος .sarcastic.
Μετα ανοιξα ενα cal.16, και μου ηρθε καπως ποιο ....φυσιολογικο.....think.

Α, και εδω και πολλα χρονια, δεν εχω το συνδρομο της <τσάντας> ;)

Last edited:
Επειδη δεν εχω δει φυσσιγια αυτων των διαμετρηματων σε σύγκριση με το cal.12, σημμερα που πηγα σε ενα κυνηγετικο καταστημα., ανοιξα ενα κουτι cal.20.....τρόμαξα λιγο με το....μεγεθος .sarcastic.

Υπολόγισε 26-28 γραμμάρια να ρίχνεις με δίκανο 20

Και στο 16 28-31

Να ξερεις ότι αν θα πας στο εικοσαρι αυτόματος θα ανεβεί και η τσάντα εν και εφόσον το οπλο είναι στα μέτρα σου

Να ξερεις ότι αν θα πας στο εικοσαρι αυτόματος θα ανεβεί και η τσάντα εν και εφόσον το οπλο είναι στα μέτρα σου
Το έχω ξαναγράψει......αν ξεφύγεις από το σύνδρομο της τσάντας, το κυνήγι με μικρότερο διαμέτρημα είναι απόλαυση....20170122_133043.jpg
Varini zanano cal 20
20180122_113613.jpg
Benelli montefeltro cal 20

Last edited:
Οι περισσότεροι εδώ θα ξέρετε την αγάπη μου για το διαμέτρημα 20 ...αλλά το 16αρι uberto είναι.....όνειρο....
*ελπίζω να δικαιολογήσετε την ......απιστία μου.... .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
[/QUOT
Ευχαριστώ για το δίλημμα...μας υποχρεωσες.sarcastic.
Εμ σου λέγαμε πάρτο και έκανες τον δύσκολο;)

Δεν έχω το σύνδρομο τού καρπωματος...
Επειδή κυνηγώ τρυγόνι στην έναρξη και μετά τσίχλες από Οκτώβρη μέχρι τέλος περιόδου, καλυπτομαι από αυτά τα διαμετρήματα..
Με την καλοσύνη των συμφορομουτων που μέτρησαν διαστάσεις 16 αριου και 20 αριου, είδαμε ότι το 16 αρι στην βάση του δεν έχει μεγάλη διαφορά από το 12 αρι..ίσως μόνο στη συνολική εικόνα...
Ενώ το 20 αρι,έχει...;)

Δεν έχω το σύνδρομο τού καρπωματος...
Επειδή κυνηγώ τρυγόνι στην έναρξη και μετά τσίχλες από Οκτώβρη μέχρι τέλος περιόδου, καλυπτομαι από αυτά τα διαμετρήματα..
Με την καλοσύνη των συμφορομουτων που μέτρησαν διαστάσεις 16 αριου και 20 αριου, είδαμε ότι το 16 αρι στην βάση του δεν έχει μεγάλη διαφορά από το 12 αρι..ίσως μόνο στη συνολική εικόνα...
Ενώ το 20 αρι,έχει...;)
Το 16αρι έχεις τις ωραιότερες αναλογίες όγκου. Ευτυχώς δεν βγαίνει σε μαγκνουμ εκδόσεις......Είχε γράψει ο Κυπριδιμος ότι κάποιες εταιρείες στις φώτο βάζουν 16αρια ( εν αγνοία των καταναλωτών βέβαια) για τις όμορφες αναλογίες όγκου.

Το έχω ξαναγράψει......αν ξεφύγεις από το σύνδρομο της τσάντας, το κυνήγι με μικρότερο διαμέτρημα είναι απόλαυση....View attachment 9329
Varini zanano cal 20
View attachment 9330
Benelli montefeltro cal 20
Ειλικρινά αισθάνθηκες ότι μειονεκτεις σε κάτι.

Ειλικρινά αισθάνθηκες ότι μειονεκτεις σε κάτι.
Για να είναι απόλυτα ειλικρινής είχα κάποιες αμφιβολίες στην αρχή μαθημένος ότι το θηρίο ( η μπεκατσα) θέλει πυραύλους για να πέσει.....ευτυχώς διαψεστηκα πανυγηρικα.....
Ακόμα όμως και σε ένα μεγαλύτερο θύραμα όπως η φασσα αν δεν τη τουφεκας στη στρατόσφαιρα πιστεύω μια χαρά κυνηγάς και με 28-30 γραμμάρια.

Back