Μια χαρά κυνηγάνε και χήνες με 24γρ ατσάλινα μην ακους.Μέχρι 6-7 μου σκαγι το 20 σε καλύπτει για όλα
Και όταν τα ττς βγουν στην αγορά σε λογική τιμή θα κυνηγάμε και χήνα με το 20.
Λογικό για μηδενικά κλπ νούμερα ασσοδυα δεν κάνει το 20
E Ελλάδα λίγο δύσκολο.Μια χαρά κυνηγάνε και χήνες με 24γρ ατσάλινα μην ακους.
Που θα βρεις Ελλάδα βρε Νίκο όλες αυτές της χηνες 10 μέτρα δεν ήταν πάντωςE Ελλάδα λίγο δύσκολο.
Σε τάφο με ομοιώματα που σε ακουμπάνε στα 10 μέτρα ναι.
Άλλη διάτρηση θέλεις στα 40 μέτρα στο φευγιο με φουλ γκάζια
Και άλλη στα 20 εισερχόμενα με μειωμένη ταχύτητα.
Εδώ δει ρε 2 φορές στην ζωή μουΠου θα βρεις Ελλάδα βρε Νίκο όλες αυτές της χηνες 10 μέτρα δεν ήταν πάντως
Αυτό λέω Νίκο τα κυνηγια μας δεν θέλουν τίποτα σούπερ γουάου, και αν χρειαστεί άνετα και στο 20αρι.Εδώ δει ρε 2 φορές στην ζωή μου
Μικρά πουλιά κυνηγάμε για αυτό είμαι υπέρ καλυμμένος με το 20
Θοδωρή δεν νομίζω να φταίει το είκοσαρι γιαυτο αλλά η πολιτική των εταιρειών όπλων, αν ήταν έτσι το 12αρι θα τα είχε εξαφανίσει όλα, και έγινε μια προσπάθεια ευτυχώς δεν πέτυχε ελάφρυναν τόσο πολύ τα 12αρια που λες ποιος ο λόγος να πας σε μικρότερο διαμετρημα? Και γιατί να υπάρχει 28αρι αφού τις γομωσεις του άνετα μπορείς να τις φτιάξεις και στο 20αρι, και γιατί να υπάρχει 36αρι αφού υπάρχει 28αρι, ο τρόπος σκέψης των εταιρειών και η ζήτηση τα καθορίζει όλα. Στην Ιταλία(Και όχι μονο) υπάρχει club φιλων του cal16 αγώνες ,κυνηγια, ιδιογομωση.Το 20αρη δεν το χωνεύω γιατί έφαγε το 16αρη που ήταν για μένα ότι ποιο τελιο και με ένα τέτοιο ξεκίνησα
Μα αυτο λεω πιο πανω οτι στο χερι μας ειναι να μην σβησει...υλικα βρισκεις..ξαναναψετο παλι..Όλοι έχουμε κάποια ανάμνηση από ένα 16αρη και πάει να σβήσει
Εδω και χρονια μονο μονοβολα ριχνω στο γουρουνι..δεν ξερω ειναι μεγαλη αποφαση η αλλαγη αλλα οχι και ανεφικτη γιατι τα γραμμαρια του 20αριου τα ριχνω και στο 12αρη σε μερικα θηραματαΆμα ρίχνεις Μονοβολα με το 20 τρυπας αυτοκίνητο. Στα δράμια υστερεί
Εγώ πήρα ένα 20 Άρι με το σκεπτικό να το δουλεύω τσίχλα περπατητο ... Όταν σιγά σιγά ξεθαρεψα και έριχνα μακριά σε κάτι κουρουνες μου άνοιξε η όρεξη! Το πήρα και στην Πέρδικα το πήρα και στην μπεκάτσα και δεν ένιωσα να υστερω , Ισα ίσα που αποκόμισα οφέλη από το μικρό βάρος όλη μέρα στο βουνό και το γρήγορο κούμπωμα στον ώμο.Εδω και χρονια μονο μονοβολα ριχνω στο γουρουνι..δεν ξερω ειναι μεγαλη αποφαση η αλλαγη αλλα οχι και ανεφικτη γιατι τα γραμμαρια του 20αριου τα ριχνω και στο 12αρη σε μερικα θηραματα
Δεν υπαρχει περιπτωση να νιωσω οτι υστερω ειδικα με την ιδιογομωση..φαντασου δεν εχω 20αρη και εχω παρα πολλες συνταγες γι αυτο οπως και 16αρη..τα χω καψουρα ειδικα το 16αρη απ οταν μου ελεγε ο πατερας μου τι κηδειες εκανε ο παππους μου με το 16αρηΕγώ πήρα ένα 20 Άρι με το σκεπτικό να το δουλεύω τσίχλα περπατητο ... Όταν σιγά σιγά ξεθαρεψα και έριχνα μακριά σε κάτι κουρουνες μου άνοιξε η όρεξη! Το πήρα και στην Πέρδικα το πήρα και στην μπεκάτσα και δεν ένιωσα να υστερω , Ισα ίσα που αποκόμισα οφέλη από το μικρό βάρος όλη μέρα στο βουνό και το γρήγορο κούμπωμα στον ώμο.
Με βοήθησε και το όπλο που έτυχε να μου έρχεται σχεδόν κουτί και με ελάχιστο χαμήλωμα έγινε τέλειο.
Μην το σκέφτεσαι σαν ολική αλλαγή.... μόλις βρεις καλή ευκαιρία και σε παίρνει χτυπα ένα δοκιμάζεις και βλέπεις στην χειρότερη το πουλάς και χάνεις κάνα 100-200 ευρώ
Ειδικά εσύ που γεμίζεις παπάδες θα κάνεις
Εγω εχω ενα και θα παρω και δευτερο αρεσει στο γιο μου το 16αριΚακα τα ψεματα στην Ελλαδα ανετα κυνηγαμε με 20αρη και 16αρη τα παντα..αν εξαιρεσουμε το γουρουνι μονο αν και εκει με μια 16αρα καραμπινα κανεις δουλιτσα..αν εισαγωταν πχ η browning sweet 16 θα την επερνα με κλειστα ματια ακομα και για το γουρουνι..πολυ με τριβελιζει τωρα τελευταια να κανω το βημα και να παρω ενα μικροτερο διαμετρημα κατα προτιμηση 16αρη γιατι για εναν περιεργο λογο νιωθω σαν να ειναι μαζι μου ο συγχωρεμενος ο παππους μου που του ειχα αδυναμια και κυνηγουσε με ενα γκρα 16αρη τα παντα..με γαργαλανε τα χερια μου να δωσω την benella ρε γαμωτο
Ειναι πολυ ωραια οπλα κ Νικο..λετε την auto 5 την παλια ή την Α5 την καινουρια;Εγω εχω ενα και θα παρω και δευτερο αρεσει στο γιο μου το 16αρι
..με γαργαλανε τα χερια μου να δωσω την benella ρε γαμωτο