Να σου στείλω ένα διασπορας να γουσταρεις
Σου είπα θα σου ψωνίσω υλικά να μου φτιάξεις ένα για πέρδικα παρόμοιο με αυτό που έστειλες με την mb36 δηλαδή να έχει διασπορά αλλά να κρατάει μέτρα.Να σου στείλω ένα διασπορας να γουσταρεις
Η αλήθεια ειναι ότι περιστασιακά τα κυνηγάω... Αλλά έχω φίλους με καθαρά κουνελοσκυλα να πάμε.Η MB36 είναι καλύτερη από την MG2
Θα έρθω κάτω να πάμε για κουνέλια, τα έχω ακτι από τότε που υπηρετούσα στη Αντιμάχεια.
Έχεις ωραίο τόπο για πέρδικα, καθόμουν και της χάζευα με της ώρες, ειδικά όταν είχαν τα μικρά τα έφερναν στης συκιές να φάνε.Η αλήθεια ειναι ότι περιστασιακά τα κυνηγάω... Αλλά έχω φίλους με καθαρά κουνελοσκυλα να πάμε.
Έλα πρώτη του Νοέμβρη που θα έχω κλείσει το μαγαζί τα δωμάτια θα είναι άδεια να κυνηγήσουμε το βουνό που κρατάει πουλιά
Το ape που είναι με συγκεντρωτηρα και ένα με μισοταπο το οποίο δεν με ξετρελανε αλλά θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμαΕγώ έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος με τα Fantom αλλά από την νέα χρονιά που θα έχει και το φιλαράκι μου 20άρι θα πάρουμε και RM για δοκιμή.Γνωρίζεται ο Σπηλιωτόπουλος ποιους τύπους έχει;
Η gunmark είναι αγγλική εταιρεία που εισάγει όπλα και τα πασάρει συνήθως από Ισπανία το κεστρελ πρέπει να είναι zabala. Αν το παρεις να το πληρώσεις για ζαμπαλα δηλαδή μια χαρά τίμιο όπλο.Καλησπέρα για τα gunmark kestrel έχετε κάποια γνώμη;
[/QUOTE
Για να μην φανω κλεφτης,το προτοποσταρισε ο Γιωργος freeman αρκετα παρακατω...τωρα το ειδα
Καλά τα λέει ο Μπάμπης αλά όχι ότι είναι ισάξια με το 12αρη μη τρελαθουμε και τέλειος δηλαδή το 12 είναι το ίδιο με το 10 μέρα με νύχτα
Ναι Θοδωρή αλλά κοίτα και το πρακτικό κομμάτι τι θα κυνηγήσεις με ένα δεκάρι στην Ελλάδα και δεν μιλάω μόνο για υδρόβια που και εκεί γίνεται η δουλειά χωρίς πυραύλους αέρος εδάφους.Καλά τα λέει ο Μπάμπης αλά όχι ότι είναι ισάξια με το 12αρη μη τρελαθουμε και τέλειος δηλαδή το 12 είναι το ίδιο με το 10 μέρα με νύχτα
Στα ψηλά σκάγια μπορεί στα χωντρα με τίποτα