Cal.20

Τα όπλα δεν χαλάνε όταν τα δουλεύεις σωστα
Τα όπλα μεσαίας κατηγορίας που έχει ο περισσότερος κόσμος όταν δουλευωνται και συντηρούνται σωστα είναι για 100 χρόνια τουλάχιστον.
Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί του, αλλά τα πολλά λόγια με χαλάνε. Του τύπου: ( βιομηχανικών γκαζοντενεκεδων)
Δεν λέω μπορεί να είναι έτσι, αλλά όταν το βλέπω γραμμένο από έμπορο, το μυαλό μου πέρνει ανάποδες και δεν πάω κοντά.
Πρόσφατα πολύ γνωστός του χώρου έμπορος προέτρεψε φίλο μου να ξεφορτώθη ένα πλάγιο μεσαίας κατηγορίας που κατέχει και να πάει να πάρει από αυτόν ένα ρομπιστ 222 αξίας 1200€.
Αν είναι δυνατών τα 222 1200€ σιγά το οπλο
Ένα ταπεινό μπαικαλ ij58 κοστίζει 500€ σε κατάστημα καινούριο, και είναι κλάσης ανωτέρω από το 222.

Και τα ριτσινι φαίνονται ωραία για καινούργιο γενικά ποζε βρίσκεις.

Στα πλάγια είναι το κλάμα σε καινούργια ελάχιστες επιλογές σε λογική τιμή

Δεν έχω δει κάτι σε πλάγιο καινούριο, και ποσό μάλλον σε λογική τιμη, εκτός από ένα μπαικαλ που είδα στα Γιάννενα σε κατάστημα που όταν το εποιασα στα χέρια έχασα την μπάλα.

Δεν έχω δει κάτι σε πλάγιο καινούριο, και ποσό μάλλον σε λογική τιμη, εκτός από ένα μπαικαλ που είδα στα Γιάννενα σε κατάστημα που όταν το εποιασα στα χέρια έχασα την μπάλα.
Μπερετα

Και τα poze ξεφεύγουν! Γενικά οι τιμές στα 20άρια και όχι μόνο έχουν αρχίσει να γίνονται απλησίαστες!

εγω το δικο μου 20αρι ισπανικο δικανο του 1970 zebra μαρκα το πηρα απο τον Χατζιωτη 600 ευρω , στην αρχη ηταν ολο προβληματα , την μια εσπαγε το αριστερο ελατηριο , μετα η δεξια σφηρα , και μετα εσπασε και η αριστερη σφυρα , αλλα ηταν μεσα στην εγυιση παρολου που ηταν μεταχειρισμενο , και δεν πληρωσα τιποτα , ουτε τα μεταφορικα , που εδω στο νησι ειναι τσουχτερα ,το μονο ασχημο ηταν οτι το στερομουν αρκετες μερες κυνηγισημες, τωρα δουλευει ρολοι , και εχει και καλη αποδοση η τουφεκια του

Back