Cal.20

Δεν νομίζω να υπαρχει πατέντα για διασποράς εικοσαρι που δεν έχω κάνει. Σίγουρα έχω κάνει κάπου στα δέκα διαφορετικά στησίματα με την sipe. Και διαφορα αλλά περιστασιακά με άλλες πυριτιδες και πατέντες. Ο γκουαλαντι μου είχε δώσει το ποιο ασφαλές και σίγουρο αποτέλεσμα για το δικό μου οπλο, τσοκ , και γουστα μου.
Τύπου direct έχεις δοκιμάσει?

το ψάξιμο το έκανα το 2017. Από τα πρώτα στησίματα που έκανα ήταν τέτοιου τύπου.
Είχα φέρει σταυρουδάκια που δεν υπήρχαν εδώ από USA από το ballistic. Σε πολλές περίπτωσης όπως και στο direct έβγαζε μια ωραιότατη τρύπα στο κέντρο άλλοτε μεγάλη και άλλοτε μικρότερη. Το είχα καταφέρει και γέμισα και την τρύπα με 8 γραμμαρια σκάγια. Με την πάροδο του χρόνου και την χρήση του CAL 20 και του τρόπου και εδάφους που κυνηγάω με κάλυψε ο γκουαλαντι σε ρελι με χαρτάκι σε 65αρι κάλυκα με κωνικό πυθμενιο με 615 καψουλι.
Κατά καιρούς είχα βάλει κάτι φωτο, αλλά δεν είδα να ενδιαφέρεται κάποιος για περισσότερη συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών.

Εμένα αυτό που με ικανοποίησε και έχω μείνει πλέον σε αυτό είναι Obturator + Diana + σταυρός.
Ο Gualandi βγάζει πιο ομοιόμορφη διασπορά, ο σταυρός ανοίγει πιο εύκολα. Αυτά στην Benelli που έχω δοκιμάσει.
Το έχω δοκιμάσει αι εγώ αυτό, κουβετ, ντιάνα και σταυρό μέσα στα σκάγια, και δεν μου πήγε καθόλου καλά.

το ψάξιμο το έκανα το 2017. Από τα πρώτα στησίματα που έκανα ήταν τέτοιου τύπου.
Είχα φέρει σταυρουδάκια που δεν υπήρχαν εδώ από USA από το ballistic. Σε πολλές περίπτωσης όπως και στο direct έβγαζε μια ωραιότατη τρύπα στο κέντρο άλλοτε μεγάλη και άλλοτε μικρότερη. Το είχα καταφέρει και γέμισα και την τρύπα με 8 γραμμαρια σκάγια. Με την πάροδο του χρόνου και την χρήση του CAL 20 και του τρόπου και εδάφους που κυνηγάω με κάλυψε ο γκουαλαντι σε ρελι με χαρτάκι σε 65αρι κάλυκα με κωνικό πυθμενιο με 615 καψουλι.
Κατά καιρούς είχα βάλει κάτι φωτο, αλλά δεν είδα να ενδιαφέρεται κάποιος για περισσότερη συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών.
Σε αμερικανικους καλυκες?

Καλυκες δεν μπορούσα να φέρω, ούτε μεταχειρισμένους πολύ ωραίους που είχα βρει.
Νικολα εχω ανηψο στην Αμερικη , και ερχετε το καλοκαιρι , τι λες θα μπορεσει να μου φερει συγκερωτηρες αμερικανικους σε GAL 20 και GAL 12 , η θα εχει προβλημα , και θα τον τρεχουν

Νομίζω αν θα τους έχει μέσα στην βαλίτσα δεν θα έχει πρόβλημα.
Αλά ποτέ δεν ξέρεις σε ποιον θα πέσεις πάνω.
Πλαστικά είναι δεν είναι κάτι, με επιφύλαξη πάντα.
καταλαβα εξαρτατε δηλαδη σε ποιον φωστηρα θα πεσει , και πως θα το παρει , και θα τρεχουν το παλικαρι

Με μεγάλη μου ευχαρίστηση, βλέπω γενικά ότι κοσμος ψάχνει για μικρότερα διαμέτρηματα κύριος 20αρια. Μόδα, ανάγκη για κάτι διαφορετικό, ψυχολογική λόγοι.
Σε εμένα παντός ήταν μια ανεξήγητη έλξη από παλιά. Θα έλεγα αποθημενο.
Δεν σας κρύβω ότι θα προσπαθήσω να πάρω και ένα δεύτερο ποζε εικοσαρι.

Με μεγάλη μου ευχαρίστηση, βλέπω γενικά ότι κοσμος ψάχνει για μικρότερα διαμέτρηματα κύριος 20αρια. Μόδα, ανάγκη για κάτι διαφορετικό, ψυχολογική λόγοι.
Σε εμένα παντός ήταν μια ανεξήγητη έλξη από παλιά. Θα έλεγα αποθημενο.
Δεν σας κρύβω ότι θα προσπαθήσω να πάρω και ένα δεύτερο ποζε εικοσαρι.
Να πάρεις μια μπαικαλα ας είναι βάρη το έχει φίλος μου θάνατος. Αν έχεις για κάτι παραπάνω οκ

Να πάρεις μια μπαικαλα ας είναι βάρη το έχει φίλος μου θάνατος. Αν έχεις για κάτι παραπάνω οκ
Αν ήταν σε διάστασης 20αρι όπως το μονοκανο ij18 που έχω δεν το συζητώ με κλειστά μάτια. Προς το παρών το cynergy για εμένα είναι ανυπέρβλητο.

Τον εμπιστεύεστε
Λίγο που του μίλησα πρώτη εντύπωση καλός μου φάνηκε.... απο εκεί και περα σίδερα είναι και χαλάνε τα όπλα

Μου έδωσε την δυνατότητα να μου στείλει όπλο και αν δεν μου αρέσει να το στείλω πίσω

Μου έδειξε ότι δεν φοβάται για το προϊόν του

Αν ήταν σε διάστασης 20αρι όπως το μονοκανο ij18 που έχω δεν το συζητώ με κλειστά μάτια. Προς το παρών το cynergy για εμένα είναι ανυπέρβλητο.
ειχα ενα μονοκανο μπαικαλ ij18 σε cal 20 , παλια το 1992 , το ξεφωρτοθηκα μετα απο δυο χρονια πουλωντας το 20,000 δραχμες , ενω το ειχα παρει καινουριο 30.000 δραχμες , δεν μπορουσα με τιποτα να βρω την τουφεκια του , ουτε με ιδιογομωση , ουτε με ετοιμα , που εριχνα τα λαμβρο τα κοκκινα , και κατι νομπελ κοκκινα που εβγεναν τοτε σε 20αρι , ισως δεν μου καθονταν καλα το κοντακι , και τοτε δεν ηξερα απο τετοια πραγματα , που ειχα ασχημη ιδεα για τα 20αρια , που δισταζα να ξανα παρω 20αρι , και πηρα πριν 2 χρονια το δικανο 20αρι , και επαθα πλακα απο της δυνατοτητες αυτου του διαμετρηματος , εχω παρει , τσιχλοκοτσυφα ,αγριοπεριστερα , τρυγονια , περδικες , μπεκατσες , ακομα και φασσες , και λαγο , ολα με ιδιογομωση , εκτος απο τον λαγο , και μικρες εξερεσης σε πουλια

Back