Cal.20

Δεν νομίζω να υπαρχει πατέντα για διασποράς εικοσαρι που δεν έχω κάνει. Σίγουρα έχω κάνει κάπου στα δέκα διαφορετικά στησίματα με την sipe. Και διαφορα αλλά περιστασιακά με άλλες πυριτιδες και πατέντες. Ο γκουαλαντι μου είχε δώσει το ποιο ασφαλές και σίγουρο αποτέλεσμα για το δικό μου οπλο, τσοκ , και γουστα μου.
Τύπου direct έχεις δοκιμάσει?

το ψάξιμο το έκανα το 2017. Από τα πρώτα στησίματα που έκανα ήταν τέτοιου τύπου.
Είχα φέρει σταυρουδάκια που δεν υπήρχαν εδώ από USA από το ballistic. Σε πολλές περίπτωσης όπως και στο direct έβγαζε μια ωραιότατη τρύπα στο κέντρο άλλοτε μεγάλη και άλλοτε μικρότερη. Το είχα καταφέρει και γέμισα και την τρύπα με 8 γραμμαρια σκάγια. Με την πάροδο του χρόνου και την χρήση του CAL 20 και του τρόπου και εδάφους που κυνηγάω με κάλυψε ο γκουαλαντι σε ρελι με χαρτάκι σε 65αρι κάλυκα με κωνικό πυθμενιο με 615 καψουλι.
Κατά καιρούς είχα βάλει κάτι φωτο, αλλά δεν είδα να ενδιαφέρεται κάποιος για περισσότερη συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών.

Εμένα αυτό που με ικανοποίησε και έχω μείνει πλέον σε αυτό είναι Obturator + Diana + σταυρός.
Ο Gualandi βγάζει πιο ομοιόμορφη διασπορά, ο σταυρός ανοίγει πιο εύκολα. Αυτά στην Benelli που έχω δοκιμάσει.
Το έχω δοκιμάσει αι εγώ αυτό, κουβετ, ντιάνα και σταυρό μέσα στα σκάγια, και δεν μου πήγε καθόλου καλά.

το ψάξιμο το έκανα το 2017. Από τα πρώτα στησίματα που έκανα ήταν τέτοιου τύπου.
Είχα φέρει σταυρουδάκια που δεν υπήρχαν εδώ από USA από το ballistic. Σε πολλές περίπτωσης όπως και στο direct έβγαζε μια ωραιότατη τρύπα στο κέντρο άλλοτε μεγάλη και άλλοτε μικρότερη. Το είχα καταφέρει και γέμισα και την τρύπα με 8 γραμμαρια σκάγια. Με την πάροδο του χρόνου και την χρήση του CAL 20 και του τρόπου και εδάφους που κυνηγάω με κάλυψε ο γκουαλαντι σε ρελι με χαρτάκι σε 65αρι κάλυκα με κωνικό πυθμενιο με 615 καψουλι.
Κατά καιρούς είχα βάλει κάτι φωτο, αλλά δεν είδα να ενδιαφέρεται κάποιος για περισσότερη συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών.
Σε αμερικανικους καλυκες?

Back