Cal.20

Το καλύτερο με διαφορά φυσίγγι που έχω δοκιμάσει φέτος, το NSI N-speed στα 29 γραμμάρια. Με Tecna. Δυστυχώς το φέρνουν μόνο σε νο 9-8-7. Εξαιρετικό!
Δοκίμασε και το ίδιο στην έκδοση dispersante σε νο9.
Το παλιό ήταν τουφεκιά και πουλί στο περπατητο (μονοκαννο με φουλ τσοκ)

Το καλύτερο με διαφορά φυσίγγι που έχω δοκιμάσει φέτος, το NSI N-speed στα 29 γραμμάρια. Με Tecna. Δυστυχώς το φέρνουν μόνο σε νο 9-8-7. Εξαιρετικό!
Πράγματι πολύ καλό.

Αν βρεις στοκ πάρε rc 28 ίσως το καλύτερο cal20 εκτός ρεμικτον.

Μανδηλαρας μου είπε ίσως κάνει εισαγωγή ο αντιπρόσωπος τέλος του 2024

Με το συγκεκριμένο σε Νο 7, έχω κάνει καλή δουλειά σε αγριοπερίστερα και σε παπιά πρωινό και απογευματινό καρτέρι. Πολύ καλά σκοτώματα.

Αν λες για το διασποράς! Είναι όντως πάρα πολύ καλό! Έχω πάρει μπεκατσες που δεν πίστευα!!

Όχι για το διασποράς. Το κανονικό λέω.
Είχα 2 κουτιά νο7½ , ήταν όντως πολύ καλό και είχα πολύ καλά αποτελέσματα στις πέρδικες με αυτό και έχω βαρέσει και έναν από τους 2 πιο μακρινούς λαγούς που έχω πάρει. Και οι δύο παρεμπιπτόντως με Cal 20 και νο7½.

Back